o kutuları ankara da nerede bulabilirim acaba?
mashmellow ile yaptığım deneyimlerimi hatırlattı bana
bir kısımdan sonra herşey çöpü boylamıştı vee hazır şeker hamurlarına yönelmiştim
canım şeker hamurlarını nereden aldın ve dahamı kolay onu yapmak
O kadar becerikli olsaydım petshop yerine pastanem olurdu
yok bunu yapmalık birşey olduğu için göstermemiştim
sipariş verilebilir böyle birşey de demek içindi
o taraflara yollum düşse alır yollarım canım çok uygundur eminönü, bende blog takip yapıyorm blog yazarlarından öğrenyorm çoğu şeyi
ankaradada bunları uygun satan illaki hanlar çeyizciler sokakları felan vardır canım
duyguskaaaaaaa
kavanozlar kaç paraydı? ben dün bir yere rastladım. abudik gubudik dolap yapıştırıcıları bile 1 1,5 arasıydı. otursam kendimde yapabileceğim tüllerden birşeylerdi.
kavonoz fiyatları nasıll?
ayrıca senin stikırlar için şöle bir şey söyliyeyim. a4 kağıt gibi a4 labeller satılıyor. bende işyerinde kullanıyorum onları oradan biliyorum. kestikten sonra yapıştırıcı derdiyle uğraşmaya gerek olmaz
Amin cümlemizi :) Nişanı yapalım soluğu burada almayı düşünüyorumcnm bayadır gezemiyordum kkda bu topiğini yeni gördüm nişan fotolarını dört gözle bekliyorum :):)herşey çok güzel görünüyor allahım çok mutlu etsin
Bende az önce yüzükler için bu tepsiyi sipariş ettim. O kadar araştırdım en çok hoşuma bu gitti
Eki Görüntüle 450601
Çoook güzel harika bişey yaaaa
İyi aklına gelmiş o canım , bende kapı tülü kapıda ödemeli sipariş etmiştim bir haftayı gecti göndermedler dahaBeğenmene sevindim canım bende çok beğenerek sipariş ettim. Ne zamandır araştırıyodum nette ama hep aynı modeller. Yastık olsunda istemiyordum. diğerleride kumaştan tülden gözükmüyor. Bi türlü içime sinmemişti. Dün birden bunu buldum. Fırsat bu fırsat kaçırmıyım dedim. İçindeki porselen kutu KALPLİ ve 2 adet olsun dedim umarım unutmazlar :)
Kızlar bide size bişi danışıcam çok kararsız kaldım. Aşağıdaki süslerden nazarboncuklu olanları erkeklerin havlularının olduğu keseye , bisikletlileride bayanlara veririz diye düşünmüştüm ama çok mu abartı olurki? Biri yetermi bilemedim. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Eki Görüntüle 450609 Eki Görüntüle 450610
Erkekleriniki fazla çiçekli bayanlarınkide nikah şekeri gibi geldi bana tatlım :26:
Düşüncen çok güzel tatlım ama o bisiklet ev nişanı için abartılı ama nazar boncuğu olabilir tabikiAnladım canım. Bi eve iki modelden de gitmiş olur nazarlıkları eve asabilirler bisikletlerde biblo gibi süs durabilir böylece kalıcı şeyler olur diye düşünmüştüm ben :) Olmazsa sadece nazarlıklardan sipariş veriyim bayanlara dağıtırım. Her seferinde fikrim değişiyo
Bende az önce yüzükler için bu tepsiyi sipariş ettim. O kadar araştırdım en çok hoşuma bu gitti
Eki Görüntüle 450601
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?