Nişan Evde Nişan Hazırlıklarımız

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
o kutuları ankara da nerede bulabilirim acaba?

o taraflara yollum düşse alır yollarım canım çok uygundur eminönü, bende blog takip yapıyorm blog yazarlarından öğrenyorm çoğu şeyi

ankaradada bunları uygun satan illaki hanlar çeyizciler sokakları felan vardır canım

Son düzenleme:
canım şeker hamurlarını nereden aldın ve dahamı kolay onu yapmak

şeker hamuru zaten hazır hamur. hamur açar gibi açılıp şekillendiriliyor. sadece tek farkı un yerine pudra şekeri serpip yoğuruluyor.
1 kilosu 15 20 gibi bişeydi. yanlış hatırlamıyorsam. yalovada pasta kapları süsleri vs satan bir yer vardı orada satılıyor. bilmiyorum sizin oralarda varmıdır?
ama yalovada varsa kesin tüm illerde vardır. çünkü yalova ufacık bir yerrrr

O kadar becerikli olsaydım petshop yerine pastanem olurdu

yok bunu yapmalık birşey olduğu için göstermemiştim
sipariş verilebilir böyle birşey de demek içindi

sağol canım çok teşekkür ederim... ben bir gezip bakayım sağa sola mutlaka vardır:)

Kavanozun tanesi 0,50 TL'ydi..
7 uğurlu rakamım diye 70 tane aldık..

Kocaman bir rulo stickerım var, direkt yuvarlak olarak otomatik kesilmiş halde,
biz yaptırdık, ayrıntısını bilmiyorum o kadar.. :)

Son düzenleme:
cnm bayadır gezemiyordum kkda bu topiğini yeni gördüm nişan fotolarını dört gözle bekliyorum :):)herşey çok güzel görünüyor allahım çok mutlu etsin

Çoook güzel harika bişey yaaaa

Beğenmene sevindim canım bende çok beğenerek sipariş ettim. Ne zamandır araştırıyodum nette ama hep aynı modeller. Yastık olsunda istemiyordum. diğerleride kumaştan tülden gözükmüyor. Bi türlü içime sinmemişti. Dün birden bunu buldum. Fırsat bu fırsat kaçırmıyım dedim. İçindeki porselen kutu KALPLİ ve 2 adet olsun dedim umarım unutmazlar :)

İyi aklına gelmiş o canım , bende kapı tülü kapıda ödemeli sipariş etmiştim bir haftayı gecti göndermedler daha
http://www.gezernikahsekeri.com/?cat=67
EDIT : Aradım şimdi haftaya elimde olucakmış kızlaar model bu gelin ve damat yerine güvercin olucak üzerindede isimlerimiz yazcak vee mutlulklar yazıcak altında :)

Son düzenleme:
Kızlar bide size bişi danışıcam çok kararsız kaldım. Aşağıdaki süslerden nazarboncuklu olanları erkeklerin havlularının olduğu keseye , bisikletlileride bayanlara veririz diye düşünmüştüm ama çok mu abartı olurki? Biri yetermi bilemedim. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Bu arada çok şıkmış LoadedGun :) güvercinler benimde çok hoşuma gidiyor. Bendemi alsam napsam Bu gidişle batıcaz Öyle güzel şeyler varki

Son düzenleme:

Erkekleriniki fazla çiçekli bayanlarınkide nikah şekeri gibi geldi bana tatlım :26:

Erkekleriniki fazla çiçekli bayanlarınkide nikah şekeri gibi geldi bana tatlım :26:

Anladım canım. Bi eve iki modelden de gitmiş olur nazarlıkları eve asabilirler bisikletlerde biblo gibi süs durabilir böylece kalıcı şeyler olur diye düşünmüştüm ben :) Olmazsa sadece nazarlıklardan sipariş veriyim bayanlara dağıtırım. Her seferinde fikrim değişiyo

Düşüncen çok güzel tatlım ama o bisiklet ev nişanı için abartılı ama nazar boncuğu olabilir tabiki

Bende az önce yüzükler için bu tepsiyi sipariş ettim. O kadar araştırdım en çok hoşuma bu gitti

Eki Görüntüle 450601

çok güzelmiş maşallah. bugün alyans bakarken hediye ettikleri tepsiyi gördüm, nişandan vazgeçesim geldi

ben hala alyans beğenemedim. :18: iş çıkışında bakındığım sıralarda bir iki tane beğenmiştim sanki, internette aratıyorum bulamıyorum. kod numarasını verince resimde çekmek aklıma gelmedi.. tek umudum onlar. en kötü ihtimalle gümüş alırım nişan günü için sonra yüzük arayışlarına devam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…