- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Sabahligin ve geceligin ne olduğunu çok iyi biliyorum.gunluk kıyafetlerden bahsediyorum zaten.İyi de seksi gecelikle kapıyı açmak da biraz ilginç değil mi?
Komşu Murtaza abi olsa kapıda hoş mu?
Sabahlık denilen bir icat var,tavsiye ederim,severek kullanıyoruz.
Eee demedin mi arkadaşım seksi kıyafetlerle kocama görünmek istiyorum,öyle yapıyorum diye.Sabahligin ve geceligin ne olduğunu çok iyi biliyorum.gunluk kıyafetlerden bahsediyorum zaten.
Anlamadınız heralde siz beni.normalde tesetturluyum haliyle beni dışarıda öyle görüyo evdede kısa sort askılı vs görünce saçmalıyor.Eee demedin mi arkadaşım seksi kıyafetlerle kocama görünmek istiyorum,öyle yapıyorum diye.
Günlük kıyafet nasıl seksi oluyor o zaman?
Eeeee tesettürünüz kayınvalide yanında da geçerli olmuyor mu?Anlamadınız heralde siz beni.normalde tesetturluyum haliyle beni dışarıda öyle görüyo evdede kısa sort askılı vs görünce saçmalıyor.
Yok yav :) öyle şey olur mu? Kadınlara bir sorun olmuyor.Eeeee tesettürünüz kayınvalide yanında da geçerli olmuyor mu?
Tam bilmiyorum da sadece erkeğin yanında mı kapalı olunuyor?
Yanlış anlamayın,bilmediğimden soruyorum.
Tesettür herkese yapılmaz mı?
Haram olan bölgeler var bayan bayana.Eeeee tesettürünüz kayınvalide yanında da geçerli olmuyor mu?
Yok yav :) öyle şey olur mu? Kadınlara bir sorun olmuyor.
Haram olan bölgeler var bayan bayana.
Arkadaşın bahsettiği şey bu değil.
Haram haliyle de zaten kvalidesinin karşısına çıkmaz vede O halde zaten kapı açılmaz.
Tabiki tesettür herkes yanında geçerli ama evimdede istedğim gibi giyinmek hakkım diye düşünüyorum.sonucta eşinden başkası gormuyorkiEeeee tesettürünüz kayınvalide yanında da geçerli olmuyor mu?
Tabikide.oyle zaten.Haram olan bölgeler var bayan bayana.
Arkadaşın bahsettiği şey bu değil.
Haram haliyle de zaten kvalidesinin karşısına çıkmaz vede O halde zaten kapı açılmaz.
Aynen çok guzel anlatmışsınız.tesekkur edrim konuşmayı düşünüyorum.Merhaba , bakın ben de tesettürlüyüm , hatta öyle ki belki sizin aşırı olarak yorumlayabileceğiniz kadar . Ama evde istediğim gibi giyinirim , tabi ki sadece eşim varken . Buna kimse karışamaz zaten helal olan bişey . Kayınvalidenize güzelce anlatın bence bu durumu, baktınız anlamıyor kapı çalınca delikten bakın . Ben o tür durumlar için kapının yanında ferace bulunduruyorum mesela . Kapı çalınca giyip açıyorum . Ayriyetten daha yeni evlisiniz , şimdiden buna bir sınır koyun derim . Kayın valideniz bile olsa öyle çat kapı gelinmez . En hoşlanmadığım şey.
Tesettur erkeklere olur kadınlara degıl. Onun harıcınde herkes evınde kocasına ıstedıgı kılıkta gezebılır. Kadınlar arasındada dız kapağına kadar ızın var yanı savrulup acılmayacak. Ama teksenız hersey serbest. Abes olan kaynanasının sureklı kontrole gelmesı. Seksı deyınce ılk aklınıza gelenın gecelık sabahlık olması ne bıleyım bana abes geldı. Seksı elbıse etek bluz olamaz mı?Eeeee tesettürünüz kayınvalide yanında da geçerli olmuyor mu?
Aynen oyleTesettur erkeklere olur kadınlara degıl. Onun harıcınde herkes evınde kocasına ıstedıgı kılıkta gezebılır. Kadınlar arasındada dız kapağına kadar ızın var yanı savrulup acılmayacak. Ama teksenız hersey serbest. Abes olan kaynanasının sureklı kontrole gelmesı. Seksı deyınce ılk aklınıza gelenın gecelık sabahlık olması ne bıleyım bana abes geldı. Seksı elbıse etek bluz olamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?