• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ne giydigime karışan kaynana

Eee demedin mi arkadaşım seksi kıyafetlerle kocama görünmek istiyorum,öyle yapıyorum diye.
Günlük kıyafet nasıl seksi oluyor o zaman?
Gunluk seksi kıyafet görmediniz mi hiç mesela ayak bilekleri dantelli tayt yada omuzları yırtık yada tul seksi olmak için ille çıplak yada gece kıyafeti giymeye gerek yokki

Hayır ben şeye takildim. Şimdi gelen başkası olsa yine de askılı tişört ve şortla mi açıyorsunuz kapıyı. Yani bence sıkıntı yok da tesetturluyum dediginiz için sordum

Tesettürlü yada kapalı değilim ama bence kv yadirgamakta haklı canım çünkü kapıyı açtığında herkes karşında olabilir bilemedim yani tesettür anlayışı buna müsaade ediyormu. Ama yinede kv üslubu yanlış,iyi niyetle uyarabilirdi

Canım kayınvaliden geldiğini bilerek açtın zaten heralde kapıyı. Çünkü başkası da olabilirdi. Delikten bakmışsındır. Ama ne olursa olsun kapıyı o şekilde açman hoş değil bende bir ferace çeker öyle açarm kayınvalidem gelince o şekilde açılmaz kapı ki tesettürlü bi bayansın. Ama evde böyle giyinme demeye de hakkı yok..

Hayır ben şeye takildim. Şimdi gelen başkası olsa yine de askılı tişört ve şortla mi açıyorsunuz kapıyı. Yani bence sıkıntı yok da tesetturluyum dediginiz için sordum
Tabiki hayır.biraz bekletir oyle acarim
Canım kayınvaliden geldiğini bilerek açtın zaten heralde kapıyı. Çünkü başkası da olabilirdi. Delikten bakmışsındır. Ama ne olursa olsun kapıyı o şekilde açman hoş değil bende bir ferace çeker öyle açarm kayınvalidem gelince o şekilde açılmaz kapı ki tesettürlü bi bayansın. Ama evde böyle giyinme demeye de hakkı yok..
Bi başkasına zaten o şekilde açmam kapıyı çok saçma olur.ama günde 2 kere 5 dkk. oturmayıp sadece npyo diye eleştirmeye gelene bikiyo insan umursamiyo bir süreden sonra.

Tabiki hayır.biraz bekletir oyle acarim

Bi başkasına zaten o şekilde açmam kapıyı çok saçma olur.ama günde 2 kere 5 dkk. oturmayıp sadece npyo diye eleştirmeye gelene bikiyo insan umursamiyo bir süreden sonra.

Yoklar gibi gelmesi mi canını sıktı yoksa geldiğinde sürekli karışıyor mu üstüne başına falan vs. .

Zaten konu sahıbesının aılevı durumunu tartısmıyoruz arkadaslar. Babanı sıl at kocanı boşa. Herkes ne yasadıgını kendısı bılıyor yoksa o da boyle bı evlılıge neden katlansın gururunu ayaklar altına alsın. Aldatam bırıyle tekrar aynı eve aynı sofraya aynı yataga devam edebılmek zaten onun ıcın epey zordur. Sadece müşkul oldugu konuyu cevaplayalım
Ya kızlar benım konuların cevapları karıstı cok pardon

Back