- 19 Mart 2012
- 2.443
- 2.117
- 133
- Konu Sahibi atalente35
-
Gunluk seksi kıyafet görmediniz mi hiç mesela ayak bilekleri dantelli tayt yada omuzları yırtık yada tul seksi olmak için ille çıplak yada gece kıyafeti giymeye gerek yokkiEee demedin mi arkadaşım seksi kıyafetlerle kocama görünmek istiyorum,öyle yapıyorum diye.
Günlük kıyafet nasıl seksi oluyor o zaman?
En mantiklisiEğer gelmeden önce bana haber verirseniz çok iyi olur de.
acıkca konusun
Tabiki hayır.biraz bekletir oyle acarimHayır ben şeye takildim. Şimdi gelen başkası olsa yine de askılı tişört ve şortla mi açıyorsunuz kapıyı. Yani bence sıkıntı yok da tesetturluyum dediginiz için sordum
Bi başkasına zaten o şekilde açmam kapıyı çok saçma olur.ama günde 2 kere 5 dkk. oturmayıp sadece npyo diye eleştirmeye gelene bikiyo insan umursamiyo bir süreden sonra.Canım kayınvaliden geldiğini bilerek açtın zaten heralde kapıyı. Çünkü başkası da olabilirdi. Delikten bakmışsındır. Ama ne olursa olsun kapıyı o şekilde açman hoş değil bende bir ferace çeker öyle açarm kayınvalidem gelince o şekilde açılmaz kapı ki tesettürlü bi bayansın. Ama evde böyle giyinme demeye de hakkı yok..
Tabiki hayır.biraz bekletir oyle acarim
Bi başkasına zaten o şekilde açmam kapıyı çok saçma olur.ama günde 2 kere 5 dkk. oturmayıp sadece npyo diye eleştirmeye gelene bikiyo insan umursamiyo bir süreden sonra.
Ne alakaEeeee tesettürünüz kayınvalide yanında da geçerli olmuyor mu?
Tam bilmiyorum da sadece erkeğin yanında mı kapalı olunuyor?
Yanlış anlamayın,bilmediğimden soruyorum.
Tesettür herkese yapılmaz mı?
Ya kızlar benım konuların cevapları karıstı cok pardonZaten konu sahıbesının aılevı durumunu tartısmıyoruz arkadaslar. Babanı sıl at kocanı boşa. Herkes ne yasadıgını kendısı bılıyor yoksa o da boyle bı evlılıge neden katlansın gururunu ayaklar altına alsın. Aldatam bırıyle tekrar aynı eve aynı sofraya aynı yataga devam edebılmek zaten onun ıcın epey zordur. Sadece müşkul oldugu konuyu cevaplayalım
Ya kızlar benım konuların cevapları karıstı cok pardon
Evet tatlım konular karıstıCanım babası boşanırsan senle yaşarım güvenmediği için diyen arkadaşa mı yazacaktin. O konu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?