Evde nasil para kazana bilirim lutfen yardim

S-G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
101
89
98
34
Merhabalar ben 2 yildir evliyim kirada oturuyoruz bebegim var oldugu icin evdeyim esime destek olmak istiyorum ev almamiz lazim cok uzuluyorum calismak istiyorum evde nasil para kazanabilirim eve is veren firmalar varmi antalyada oturuyorum lutfen yardim edin

Evde para kazanma yollari hakinda fikirlarinizi benimle paylasirmisiniz?

internetten araştırırsanız bir şeyler bulabilirsiniz diye düşünüyorum bazı firmalar kına paketleme işi veriyor ya da kendiniz malzeme alıp takı tasarımı yapıp satabilirsiniz birşeyler örebilirsiniz belki kolay gelsin.

Bende ayni durumdaydim suan Turkobirin giyim urunlerini katolog uzerinden satiyorm. Boyle bir is yapmak istersen yardimci olabilirim 1 ginde 200 tl para kazaniyorsun hem kaliteli hem ucuz suan maddi durumum biraz duzeldi cok sukur

Tesekkur ederim koye tasindik koyde kime satarim kiyafet kimseyi tanimiyorum

Bende koydeyim=)) bende kimseyi tanimiyordum da bu vesileyle tanidim=)) hic mi tanidik yok cevre edinmek icin=)) Hayirli olsun bu arada. Tedbiri mekanda ferahlik vardir.

Himmmm bir alişin bakalim ortama insaAllah. Azrail can almadikca rizik kesilmez Rabbim.acacaktir bereket kapilarini

Banada katalog satisi pek kolay geliyor. Hic usenmem o konuda=)) beni baglamiyor cunku el isi oyalayici oluyor zaman kalmiyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…