Yüklenmek istiyorum ama çocuklardan fırsat bulamıyorum kiDur yavaş yavaş bi anda yüklenme gelir gelir o zamanlar da gelir
Çocukla iş biraz zahmetli ya o yüzden yeni evlenenlere diom yani hemen çocuk yapmayın önce bi eşinizle birbirinizi tanıyın sevin sevişin biraz evliliğin taıdnı çıkarınYüklenmek istiyorum ama çocuklardan fırsat bulamıyorum kidün işten geldi üzerimde her zamankinden farklı bı kıyafet vardı yere oturdum biseyleri topluyodum bı anda geldi tammm birbirimize odaklanıyoruz hoooop bi ses geldi yatak odasından oğlum uyanmış uyumicam diyor
Valla ben evlendikten iki sene sonra anne oldum ama evliliğim çok sıkıntılydı bosanicaktik az daha en başında çok güzeldi sonra hamile kalınca değişti arkasından da sürpriz yumurtam geldi tamamen değişti şimdi o değişen düzeni değiştirmeye çalışıyorumÇocukla iş biraz zahmetli ya o yüzden yeni evlenenlere diom yani hemen çocuk yapmayın önce bi eşinizle birbirinizi tanıyın sevin sevişin biraz evliliğin taıdnı çıkarın
İnşallah gönlünce olur herşey CanmValla ben evlendikten iki sene sonra anne oldum ama evliliğim çok sıkıntılydı bosanicaktik az daha en başında çok güzeldi sonra hamile kalınca değişti arkasından da sürpriz yumurtam geldi tamamen değişti şimdi o değişen düzeni değiştirmeye çalışıyorum
Ama bunların çoğu çok saçma değil mi :))))Sex esnasında şu aşağıdaki pozisyonlar yardımcı olabilir. Açıklamaları da var. Zamanında bizde aynı dertten müzdariptik :)
Breaking Down The Most Ridiculous Chart of Sex Positions Known to Man
Ok, so let me start out by saying this isn’t my typical blog however, this needs addressed. When I first came across this chart, I of course found position 51 to be hilarious. But when I real…bonfiresportstalk.com
Adama beyin kanamasi gecirttirceksinAllah'ım neler varmış neler kaçırıyoruzzzşu 30 la 42 de gözüm kaldı resmenn
Bende mesela buradaki herşeyi yapmam ama çok beğendiğim pozisyonda var bı kaç taneAma bunların çoğu çok saçma değil mi :))))
Hayır sıkıcı bir çift değiliz baya aksiyonlu geciyo ama sırf yeni bı pozisyon olmuş olsun diye akrobatik hareketler yapmışlar
Takılıyorum yaAdama beyin kanamasi gecirttirceksinben 31 41 ve 46 yi bol bol yapıyorum
Takılıyorum yaherkesin pozisyonu kendine yapabilen varsa hepsini yapsın zaten
Zevk meselesi işte ben mesela ağzımı öyle kullanmam kullanmasına da izin vermemAma bazılarının mantığı yok, yani normal bildiğimiz bir pozisyondan tek farkı adam kollarınin üstünde ters şınav şeklinde havada duruyo , neden yani bı insan niye durup dururken bunu yapar
Zevki de sorgulayamayız ya vardır bi bildikleriAma bazılarının mantığı yok, yani normal bildiğimiz bir pozisyondan tek farkı adam kollarınin üstünde ters şınav şeklinde havada duruyo , neden yani bı insan niye durup dururken bunu yapar
Bir de şu G noktası varmış belki onunla alakalı olabilirZevk meselesi işte ben mesela ağzımı öyle kullanmam kullanmasına da izin vermem
Allah iyiliğini versin Ne güldüm yaaaaEğer bahçenizi kimse görmüyorsa evin kapısından sütyen güzel bir tanga ile gozukun kahve içer miyiz hayatım kocacımm vs diyin içeri davet edin zaten gerisi kahve şu bahane gelir . Yok öyle yapamam dersenizde kısacık bir etek elbise gecelik ev işlerini yaparken böyle sona doğru giyin onun içeri gelmesini bilirsiniz hafif frikikle iş yaparken bile cezbedersinizadam zaten bu sıcakta bahçede eve girince duş alıyordur illaki çağırın gelsin kocacimmmmm demeniz biraz sürtunmeniz tatlı bir gülümseme onu uçurur nerde bende koca anacim adamı dünya turuna çıkartacağım uzaya yollatacagim ama yokki kıymetini bilin dolu dolu yaşayın cekinmeyin anacimm siz 2 verirseniz onlar 4 5 veriyor alışıyor
E bu da bı ihtiyaç sonuçta dimiSelam kızlar mesajları bastan sona okudum hepsini çok güldüm valla allah iyiliginizi versin. Bacım bazı adamlara ne yaparsan yap boş ben 11 yıllık evliyim. Eşimi tahrik edecek mesaj atsam işin gücün yokmu senin diyo
Gidin gidinKocacim iceride yatiyor gideyim de azicik taciz edeyim
Istaha geldim
bu kadar akrobatik harekete gerek var mı ya, ben bunları yaparken konsatrasyon falan kalmaz zaten. Çok klasik bir tipim galibaSex esnasında şu aşağıdaki pozisyonlar yardımcı olabilir. Açıklamaları da var. Zamanında bizde aynı dertten müzdariptik :)
Breaking Down The Most Ridiculous Chart of Sex Positions Known to Man
Ok, so let me start out by saying this isn’t my typical blog however, this needs addressed. When I first came across this chart, I of course found position 51 to be hilarious. But when I real…bonfiresportstalk.com