Evde nasıl daha seksi görünüm eşime aynı düzenden sıkıldık artık ilişkimiz biraz renklensin istiyorum

Hım ama daha ilk diyorsunuz..bu aceleniz ne😂😂

Bizler gibi onlarında özel zamanı olabiliyor gibi geliyor bana bazen sanki bizim gibi regl olmasalarda o moda giriyorlar..

Biraz daha sabır ve üstüne düşmeyin şu ara ..siz zaten yaptınız yapacagınızı sıra onda😉😉
Dün hiç ilgilenmedim aramadım da isten gelmesine yakın bişey giydim yıllar önce annem süveter gibi floş ipten boncuklu bisey örmüştü onu sudyenmn üstüne giydim altıma çok dar bı tayt giydim gelicegini biliyordum ama hiç ummadığım bı anda geldi 🔥

Dün hiç ilgilenmedim aramadım da isten gelmesine yakın bişey giydim yıllar önce annem süveter gibi floş ipten boncuklu bisey örmüştü onu sudyenmn üstüne giydim altıma çok dar bı tayt giydim gelicegini biliyordum ama hiç ummadığım bı anda geldi 🔥
Olanlar oldu mu bu sefer inş😃

Allah'ım neler varmış neler kaçırıyoruzzz 🤣🤣🤣 şu 30 la 42 de gözüm kaldı resmenn :rolleyes:

Pozisyon cok guzelmis ama o esneklikte erkegi nerden bulacaz ki ben icime en rahat nasil giriyorsa o pozisyonlari daha cok seviyorum sahsim adina bu pozisyonlar pek bizim yasimiza uygun degil 😂😂

Ne giyerseniz giyin haliniz tavrınız asıl önemli olan.
Guzelliginizin seksiliginizin farkinda olun ve hissettirin.
Varsin üstünüzde çuval olsun bi gülüş bir bakiş bir söz bile yeter :KK8:

Maşallah biz standarti bozamiyoruz nedense
mutlaka standartı bozmalasın. kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de dışarıda, kuytu köşşede gizlice sevişin. O yakalanma heyecanı vs seksle mükemmel oluyor. Bir de sürekli yatakta sevişmeyin mutlaka diğer odalarda da yapın. Sebebini bilmiyorum ama sevişilen oda da performansı etkiliyor bizde.

X