Erkegin libidosu yüksekse gülümsemeniz bile yetiyor yok dusukse adamin karsisinda direk dansi yapmak bile fayda etmiyor
Dün hiç ilgilenmedim aramadım da isten gelmesine yakın bişey giydim yıllar önce annem süveter gibi floş ipten boncuklu bisey örmüştü onu sudyenmn üstüne giydim altıma çok dar bı tayt giydim gelicegini biliyordum ama hiç ummadığım bı anda geldiHım ama daha ilk diyorsunuz..bu aceleniz ne
Bizler gibi onlarında özel zamanı olabiliyor gibi geliyor bana bazen sanki bizim gibi regl olmasalarda o moda giriyorlar..
Biraz daha sabır ve üstüne düşmeyin şu ara ..siz zaten yaptınız yapacagınızı sıra onda
Libidoyu yükseltmenin yolları varmışişte benim yazacagım cevap
gidip ağlayayımmm
Libidoyu yükseltmenin yolları varmış
Olanlar oldu mu bu sefer inşDün hiç ilgilenmedim aramadım da isten gelmesine yakın bişey giydim yıllar önce annem süveter gibi floş ipten boncuklu bisey örmüştü onu sudyenmn üstüne giydim altıma çok dar bı tayt giydim gelicegini biliyordum ama hiç ummadığım bı anda geldi
Tam olarak bilmiyorum ama netten bakicam benneymiş canımm
Evet ya 42 diyorum ve susuyorumAllah'ım neler varmış neler kaçırıyoruzzzşu 30 la 42 de gözüm kaldı resmenn
30 daha bi can alıcı sanki yapabilen varsa cidden tebrik ediyorumEvet ya 42 diyorum ve susuyorum
Allah'ım neler varmış neler kaçırıyoruzzzşu 30 la 42 de gözüm kaldı resmenn
Ben bir tek 10-21-23-25-30-37-42-49 bunları deneyemedim. Diğerleri gerçekten çok zevkli pozisyonlar. Ama bazıalrını yatakta yapmamak lazım. Yatak yumuşak oluğu için dengede duramıyon. :)))Allah'ım neler varmış neler kaçırıyoruzzzşu 30 la 42 de gözüm kaldı resmenn
Cansever'den havalı geliyor diyorumHadi maşallah devamı da gelir inş
Geliyoorr geeliiiiyooooooorrrrrrrrrrr havaalııı geliyooooorHadi maşallah devamı da gelir inş
Ben bir tek 10-21-23-25-30-37-42-49 bunları deneyemedim. Diğerleri gerçekten çok zevkli pozisyonlar. Ama bazıalrını yatakta yapmamak lazım. Yatak yumuşak oluğu için dengede duramıyon. :)))
Valla çok can alıcı ama sıkıntılı düşünsenize öyleyken adamın boynu pert kime ne dicen30 daha bi can alıcı sanki yapabilen varsa cidden tebrik ediyorumadam nasıl rahat eder ki o anın heyacanıyla boynu altında kalır faln kimseye derdini de anlatamazsın
mutlaka standartı bozmalasın. kesinlikle tavsiye ediyorum. Bir de dışarıda, kuytu köşşede gizlice sevişin. O yakalanma heyecanı vs seksle mükemmel oluyor. Bir de sürekli yatakta sevişmeyin mutlaka diğer odalarda da yapın. Sebebini bilmiyorum ama sevişilen oda da performansı etkiliyor bizde.Maşallah biz standarti bozamiyoruz nedense