- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Peki siz hangi yöntemi öneriyorsunuz? iğneli ve lazerde zararlıysa...tek çözüm düzenli ağda yaptırmakmı.. iğneliyi savunanlardan vardı ancak bikini iç kısımları için tehlikeli geliyor bana..2 kez lazere gittim ve bacaklarımda bile daha çok çıkmaya başladı olmayan yerlerde tüylenme oldu..başka birinede yaptırmak istemiyorum artık.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..Pek değerli Afife_beste
Gerek yeni, gerekse eski dönemlere ait istenmeyen tüy giderme yöntemleri hakkında bilgi sahibi olduğum kanaatindeyim. Şayet bu alanda iğneli ve diğer tüm lazer yöntemlerini savunuyor iseniz insan fizyolojisini araştırmanızı önerebilirim. Günümüz dünyası tüysüzlüğün popüler olduğu bir dönemde, dermatologlar ve bu alandaki araştırmacılar tüylerin insan anatomisinde henüz keşfedilmemiş pek çok yararı olduğunda hemfikir. Ben saksı örneğini anlaşılabilir olabilmesi adına verdim. Örnekte anlatılmak istenilen, tüy kökünün tamamen ortadan kaldırmak yada kaldırmamak.Bu alanda çalışan ve bu sektörden para kazanan biri olmanızı anlıyor ve çalışmalarınız ve kazancınızın devamını diliyorum.
Teşekkürler...
İnternetten baktım biraz arkadaşlar baya çeşidi var hangisini önerirsiniz memnun kaldığınız marka modelleri öğrenebilir miyim
Bu cihazlar çok ilgimi çekti tam benlik
Nasıl kullanılıyor bunlar arkadaşım ve kaç gun sonra çıkıyo ilk seansta mesela bikini bölgesinde kullanılıyor mu ve son olarak acı veriyor mu
Esasında herhangi bir marka önermem yok şekerler, Ben kullandığım markadan memnunum sadece. Adı me elos diğerlerine göre biraz farklı yani daha yeni sistem kullanıyor. Ben çok araştırdım bence siz de araştırıp alın. Mesela şarjlı olanlarından almanızı tavsiye etmem, daha da önemlisi kartuşu değişebilen bir marka-model olmalı. Bende ki model ağrı, acı vermiyo, tahriş de yapmadı bu güne kadar.Uygularken bir sıcaklık veriyor o da akabinde hemen geçiyor Bir de daha dün gördüm ve güldüm tabi 290 tl ipl satıyorlar.Bilmem ama onu alıp ta fayda beklemeyin onun yerine ağda seti alın.
Son olarak bu cihazları yeni tanıyanlar için söylüyorum. Bu bahsettiğim tüy giderme aletleri lazerdeki gibi uygulandıktan 2-3 gün sonra tüyleri dökmüyor, kullanılan süre içinde incelterek yok ediyor. Zaten en zararsız tüy giderme sistemi olması da bu yüzden. Bilginize
ben 3 yıldır bioderin ağdasını ve serumunu kullanıyorum 3 sene önceye kadar hep traş bıcağıyla alırdım düşün ne haldedir şuan elimiatsam geliyo yani öyle inceldiler ki ve çok seyreklerPeki siz hangi yöntemi öneriyorsunuz? iğneli ve lazerde zararlıysa...tek çözüm düzenli ağda yaptırmakmı.. iğneliyi savunanlardan vardı ancak bikini iç kısımları için tehlikeli geliyor bana..2 kez lazere gittim ve bacaklarımda bile daha çok çıkmaya başladı olmayan yerlerde tüylenme oldu..başka birinede yaptırmak istemiyorum artık.Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
ağdayı genital iç bölgelerde yada popo kısmında nasıl kullandınız..ben hep jilet kullandımve lazerden sonra olmayan yerdede çıktı üstelik..emla gibi kremlerdenmi alsam acaba..siz ne kadar sıklıkta uyguladınızben 3 yıldır bioderin ağdasını ve serumunu kullanıyorum 3 sene önceye kadar hep traş bıcağıyla alırdım düşün ne haldedir şuan elimiatsam geliyo yani öyle inceldiler ki ve çok seyrekler
sizin bahsettiğiniz ürün bumu acaba? diğerlerine göre pahalı olması sağlığa daha zararsız olmasımı..genital bölgede kullanıma uygunmuEsasında herhangi bir marka önermem yok şekerler, Ben kullandığım markadan memnunum sadece. Adı me elos diğerlerine göre biraz farklı yani daha yeni sistem kullanıyor. Ben çok araştırdım bence siz de araştırıp alın. Mesela şarjlı olanlarından almanızı tavsiye etmem, daha da önemlisi kartuşu değişebilen bir marka-model olmalı. Bende ki model ağrı, acı vermiyo, tahriş de yapmadı bu güne kadar.Uygularken bir sıcaklık veriyor o da akabinde hemen geçiyor Bir de daha dün gördüm ve güldüm tabi 290 tl ipl satıyorlar.Bilmem ama onu alıp ta fayda beklemeyin onun yerine ağda seti alın.
Son olarak bu cihazları yeni tanıyanlar için söylüyorum. Bu bahsettiğim tüy giderme aletleri lazerdeki gibi uygulandıktan 2-3 gün sonra tüyleri dökmüyor, kullanılan süre içinde incelterek yok ediyor. Zaten en zararsız tüy giderme sistemi olması da bu yüzden. Bilginize
ben her ay kullanıyorum ayna yardımıyla aşağıyı alıyorum popo kısmını el yordamıyla alıyorum alıştım o yüzden bende jilet kulllandım ama çok şükür baya azaldı hiç emla ya ihtiyacın yok hatta temizleme ihtiyacı bile yok bacağını ağda yap ince çorap giy çık o kadar güzel bir ağda ve fiyatı çok uygun bu özelliklerine göre çokta uzun süre kullanıyorsun ve bekleyince de sir ler gibi kurumuyoağdayı genital iç bölgelerde yada popo kısmında nasıl kullandınız..ben hep jilet kullandımve lazerden sonra olmayan yerdede çıktı üstelik..emla gibi kremlerdenmi alsam acaba..siz ne kadar sıklıkta uyguladınız
jietten ilk ağdaya geçince çok acımadımı..arkadaşım kanıyor ve çok acıyor dedi yapamamış bile..açıkçası bende iç kısımlar için korkuyorum..tüylerin inceldiğini ilk ne zaman farkettiniz pekiben her ay kullanıyorum ayna yardımıyla aşağıyı alıyorum popo kısmını el yordamıyla alıyorum alıştım o yüzden bende jilet kulllandım ama çok şükür baya azaldı hiç emla ya ihtiyacın yok hatta temizleme ihtiyacı bile yok bacağını ağda yap ince çorap giy çık o kadar güzel bir ağda ve fiyatı çok uygun bu özelliklerine göre çokta uzun süre kullanıyorsun ve bekleyince de sir ler gibi kurumuyo
4. ay filandı artık acımıyordu evet jiletten ağdaya geçişin ilk sırası tüyler kalın olduğu için çok acıyor ve ilk zaman bi kaç tüy dibinde kanama oluyo özellikle çatı. Ama dudakları ve üstü gerdirince acı olmuyo küçük küçük parçalarla almak gerekiyor. Eğer ilk zaman korkuyorsan yapamam dersen bir kez kuaföre git ve bir daha gitmeden hep evde çok uzatmadan hemen reglinin bittiği gün ağdanı yap temizlen o kadar büyük rahatlıkkıjietten ilk ağdaya geçince çok acımadımı..arkadaşım kanıyor ve çok acıyor dedi yapamamış bile..açıkçası bende iç kısımlar için korkuyorum..tüylerin inceldiğini ilk ne zaman farkettiniz peki
umarım başarırım peki bıyık bölgesi içinde aynı azalmayı gördünüzmü..orası daha inatçı diyorlar4. ay filandı artık acımıyordu evet jiletten ağdaya geçişin ilk sırası tüyler kalın olduğu için çok acıyor ve ilk zaman bi kaç tüy dibinde kanama oluyo özellikle çatı. Ama dudakları ve üstü gerdirince acı olmuyo küçük küçük parçalarla almak gerekiyor. Eğer ilk zaman korkuyorsan yapamam dersen bir kez kuaföre git ve bir daha gitmeden hep evde çok uzatmadan hemen reglinin bittiği gün ağdanı yap temizlen o kadar büyük rahatlıkkı
he bıyık için kullanmıyorum sadece bikini kol altı ve bacakta kullanıyorumumarım başarırım peki bıyık bölgesi içinde aynı azalmayı gördünüzmü..orası daha inatçı diyorlar
MEMNUN KALDINIZMI?ben dün remington un son çıkardığı ürünü aldım burda remington kullanan yok sanırım, bu markanın 8 senedir bu işi yaptığını duyduğum için güvenebileceğimi düşündüm en kısa zamanda başlayacağım. çok istiyorum evde yapıp kurtulmayı
Merhaba ben romington6750 yı aldım 2. Seansımı yaptım gerçekten çok başarılı kişiye gore değişiklik gosterirmi bilmiyorum ama bende dökülmeler başladı tüyler elimde kalıyor iki senelik araştırma sonucu aldm çok da memnunum ustelik sınırsız atış sayesinde evladiyelik bi urun 3 kız annesi olarak ürünü sınırsızca kullanabilecez
İnş işe yarar verdiğim parada boşa gitmezsonrada kızıma saklarım.15 günde bir yapıyorum ikinci seansımdan sonra dökülmeye başladı koltuk altım yarı yarıya azaldı ama bacaklarım okadar değil ama bozuk para büyüklüğünde seyrelmeler var şimdi 3 seansımı yapıyorum gelişmelerden haberdar ederim saglıcakla tüysüz kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?