• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon evde lazer epilasyon keyfime diyecek yok!

[QUOTEbak ki ne offf, post: 43143422, member: 705804"]Ben biraz sabirsızım yüzüme haftada bir yapıyorum vücuduma 15 günde bir inşallah pişman olmazssın bende gayet etkili oldu açıkçası bu kadar çabuk sonuç alacağımı beklemiyodm daha sonra tekrar çıkarmı bilmem ama şimdilik memnunum
Bende bakıyorum dökülmeyen tüler varsaonlara tekrar yapıyorum

Ben biraz sabirsızım yüzüme haftada bir yapıyorum vücuduma 15 günde bir inşallah pişman olmazssın bende gayet etkili oldu açıkçası bu kadar çabuk sonuç alacağımı beklemiyodm daha sonra tekrar çıkarmı bilmem ama şimdilik memnunum

Sen ne kullanıyorsun yada uyguluyorsun şekerim?

Bu arada kızlar, herkesin tüy ve ten yapısı farklı, tabi bu kadarıyla kalmıyor, acı eşiği dedikleri acıya dayanıklılık, üşengeçlik, sabırsızlık, ümitsizlik vs. bu liste uzayıp gidiyor. Diyeceğim şu ki, kişi kendini bildiğinden yöntemini de kendi belirlemeli. Tecrübelerini paylaşırken, çalışıp çalışmadığını, çocuk sahibi olup olmadığını, ten rengini, tüy rengini daha önce herhangi bir yöntem uyguladıysa ne olduğunu yani aklına gelen önemli ayrıntıları lütfen belirtsin. Kimimiz için zaman çok önemli kimimiz için maliyet, kimimizin canı benim gibi çok tatlı ... (:

Valla ben bu tarz şeyler için beklemeyi tercih ederim.. Bi sene falan kullanın bakalım.. Ya bırakınca tekrar çıkarsa..Bide lazer epilasyon merkezlerinde bunun eğitimini alıyolar..Bu kadar basit mi evde yapmak?
Ablam Lazer yaptırdı ve genital bölge biraz uzun sürünce ayarını yükseltmişler ablam o gün eve ördek gibi yalpalayarak gelmiş..3 günde acayip acı çekmiş.. Yandım resmen diyodu.. Ama o seanstan sonra çok farketmişti....Bunu evde bilinçsiz kullanınca kendimizi yakma ihtimali yokmu? Açıkçası ben tıraşlarım böyle şeylerden.. Dediğim gibi eniyisi biraz bekleyip kullananların sonuçlarına bakmak..

Evde epilasyon kesinlikle IPL cihazından farksız bi işlem ara verdiğinde tekrarlıyo tavsiyem o fiyata üç bölge lazer yapan yerler var eyüpte aris istanbul üç bölgeyi 890 tl ye yaptırdım benim param kıymetli öyle denemelere verecek param yok benim bir sürü arkadaşım var bu cihazı kullanan bide gidip merkeze para veriyorlar şimdi maliyet iki katına çıkıyor çok saçma

yüzünüzde etkisi oldu mu kullanan arkadşlar?

Yüz bölgesindeki tüyler, vücuttaki diğer bölgelere göre daha çok sabır istiyor. Ben kullanıyorum etkisi oldu ama benim kullandığım cihaz IPL değil, yine ev tipi ama elos sistem bir cihaz. Ayrıca lazerin acısı ve zararından ağzı yanmış biri olarak söylemek isterim ki; lazer yaptıracaksanız illa ki bu alanda uzman değil! (sorsan herkes uzman çünkü) bu işi yapan doktorlar tarafından yapılmasından yanayım. İlle de lazer diyen arkadaşlara merdivenaltı merkezlerden uzak durmasını şiddetle tavsiye ediyorum. Yanlış uygulamaların nelere sebep olduğunu bir araştırın. Siz de yanmayın.

Evde epilasyon kesinlikle IPL cihazından farksız bi işlem ara verdiğinde tekrarlıyo tavsiyem o fiyata üç bölge lazer yapan yerler var eyüpte aris istanbul üç bölgeyi 890 tl ye yaptırdım benim param kıymetli öyle denemelere verecek param yok benim bir sürü arkadaşım var bu cihazı kullanan bide gidip merkeze para veriyorlar şimdi maliyet iki katına çıkıyor çok saçma
Merhaba herkese evet bakın çevrede de duyuyoruz.Hem alet alıp hem merkeze gitmek.cilde zarar veriyor.hep yazıyorum .epilasyon şakaya gelmez.çok iyi araştırın.bazen de çok reklamı olan yerler de fiyasko.ben de yaptırdım lekesiz ve komple.Ama yaptırana kadar her yere baktım hem fiyat hem işlem nasıl yapılıyor diye çok araştırdım.hemde 1000 tl sınırsız bitene kadar ve bana bir de hediye 8 seans lenf drenaj vermişlerdi.kampanyaydı.Yazlıktaydım orada gördüm sonra yaptırdım.Bari ben de yazayım nerede yaptırdım.Sun güzellik salonu Sinanoba da ama inanılmaz güzel yaptılar.en önemlisi leke falan yok.O nedenle çok ama çok dikkat ediniz.Leke şakaya gelmiyor.Arkadaşlarım bana tanınmamış yere yaptırma dediler.kendileri bol reklamlı ve bir yere yaptırdı ve leke içinde kaldılar.sonra çok uğraşıyoruz lekeler geçsin diye.Herkese tüysüz lekesiz günler...

Pek değerli Afife_beste

Gerek yeni, gerekse eski dönemlere ait istenmeyen tüy giderme yöntemleri hakkında bilgi sahibi olduğum kanaatindeyim. Şayet bu alanda iğneli ve diğer tüm lazer yöntemlerini savunuyor iseniz insan fizyolojisini araştırmanızı önerebilirim. Günümüz dünyası tüysüzlüğün popüler olduğu bir dönemde, dermatologlar ve bu alandaki araştırmacılar tüylerin insan anatomisinde henüz keşfedilmemiş pek çok yararı olduğunda hemfikir. Ben saksı örneğini anlaşılabilir olabilmesi adına verdim. Örnekte anlatılmak istenilen, tüy kökünün tamamen ortadan kaldırmak yada kaldırmamak.Bu alanda çalışan ve bu sektörden para kazanan biri olmanızı anlıyor ve çalışmalarınız ve kazancınızın devamını diliyorum.

Teşekkürler...

Sevgili AgoraMatiz

Bilginizin size fayda sağlamasını dilerim. Bilgimizi ölçmek ya da bilgi yarıştırmak için değil tecrübelerimizi paylaşmak için buradayız. Benim hiçbir yorum yapmama gerek kalmadan aylar sonra belki en fazla 1 sene sonra kullanıcıların lazer epilasyondan muzdarip olduklarını ve emeklerinin boşa gittiğine dair yorumları okursunuz burada. Bu kadar net söylüyorum. Çünkü ben lazerden mağdur edilen onlarca insanın koşa koşa iğneliye gittiğine şahidim. Hormon tedavisi, lazer vb birçok yöntemden cevap alamamış ( biri de benim ) ve zamanı, parası ve en önemlisi umudu çalınmış insanların tek çaresi iğneli epilasyon. Lazerin insanlara cazip gelen tek yanı daha acısız olması. Sonuç, 1 sene sonra tekrar çıkması. Üstelik tüylerin de kıla çevrilmesi! Denemediğim bir şeyden bahsetmiyorum.

Ayrıca sizin belirttiğiniz gibi ben bu sektörden para kazanan biri de değilim. Memurum. Bunu neye istinaden yazdığınızı anlamış da değilim. Bir isim ve adres de önermiyorum. İsteyen iyice araştırsın, kesinlikle eğitimini almış sertifikalı iyi bir iğneli epilasyon uzmanı bulsun yaptırsın. Tabiki sadece iğneli epilasyon yapan yerleri kastediyorum. Çünkü bazı merkezler aylarca lazer epilasyon yapıp son birkaç seans iğneli epilasyon yapıp tüm sonucu iğneli ile alıyorlar ve sanki lazerden fayda sağlanmış gibi lazer seanslarının ücretini de alıyorlar. Müşteri sadece iğneli seanslarına gitmiş olsa zaten aynı sonucu alacak. Evet sektörü iyi biliyorum çünkü çok araştırdık ve mağdur edildik. Eğer tecrübelerimizi savunmak kar amacı taşıyorsa, bu açıdan bakacak isek belki siz bu yorumlarınızın bir karşılığını alıyorsunuz...

Sevgiler.

kirmizigitar kirmizigitar valla 2013 teki yazını okudum bugünlere geldin noldu kısaca devayi hangisinde buldun evde lazer care olmadimi ben bi hastanede (alexandre cihazini övuyolar ) lazer epilasyon yaptirmayi düşünüyorum ama feci kararsızım ne tavsiye edersin

kirmizigitar kirmizigitar valla 2013 teki yazını okudum bugünlere geldin noldu kısaca devayi hangisinde buldun evde lazer care olmadimi ben bi hastanede (alexandre cihazini övuyolar ) lazer epilasyon yaptirmayi düşünüyorum ama feci kararsızım ne tavsiye edersin
cok duzenli kullandigim soylenemez. bir de hormon bozuklugum var malum. ama bende ciddi oranda azalma oldu. hala tavsiye ederim. ancak bikini bolgesi inanilmaz acidigi icin oraya cozum olmadi ne yazikki.

Konuyu takibe aliyirum zamaninda seanslarca alex. De yaptirdim ama sonuc hala killi killi geziorum ortada phililps lumea dusunuyorum dogumdan ne kadar sonra baslarim lohusalik bitiminde baslarim sanirim

Agda veya epilasyon cihazıyla aldıysanız kullanmak icin 6 hafta bekleyin diyo.siz bekledinizmi ben alalı 3.5 hafta oldu hala kullanmadım sabırsızlanıyorum:)

Remingnton,Philips, silk'n glide bu üçünden birini alıcam ama en uzun ömürlü hangisidir? Bide eşim koyu tenli onda da kullanıcaz en iyi sonucu hangisi verir acaba

Ömrü en uzun olan romington dur sınırsız atış özelliği var ben kullanıyorum ama koyu tende başarılı olurmu bilmiyorum diğerlerini denemediğim için çok bilgi sahibi değilim şimdilik kendi ürünümdem memnunum ;)

Ömrü en uzun olan romington dur sınırsız atış özelliği var ben kullanıyorum ama koyu tende başarılı olurmu bilmiyorum diğerlerini denemediğim için çok bilgi sahibi değilim şimdilik kendi ürünümdem memnunum :KK66:

merhaba kıllarınız şimdi nasıl faydasını gördünüz mü. Bazıları bu tür cihazları bırakınca 2-3 ay sonra tekrar çıkıyor kıllar dıyo :KK43: benim abimde bu üründen almayı düşünüyor kendisi kumral ve buğday tenli arası bişey omuz sırt gögüs kılları sert ve kalın sizce faydasını görürmü ? ürünün 5.seviyesi sert kıllar için mi acıtıyormu son olarak kılları kesmek ıcın makınasıda vardı sanırım demi

merhaba kıllarınız şimdi nasıl faydasını gördünüz mü. Bazıları bu tür cihazları bırakınca 2-3 ay sonra tekrar çıkıyor kıllar dıyo :KK43: benim abimde bu üründen almayı düşünüyor kendisi kumral ve buğday tenli arası bişey omuz sırt gögüs kılları sert ve kalın sizce faydasını görürmü ? ürünün 5.seviyesi sert kıllar için mi acıtıyormu son olarak kılları kesmek ıcın makınasıda vardı sanırım demi

Açıkçası erkekte çok etkili olacağını sanmıyorum evet devam etmediğiniz sürece tekrar çıkıyo düzenli kullanım gerekiyo tek artısı ağda gibi acı çekmiyorsunuz benim için bu yeterliydi
Ben 5. Seviyede kullanıyorum 1 ile 5 arasında çok bi acı vardı yok çok acıtmıyo son olarak tüy kesme aleti yok yanında bilginiz olsn

Bende romington6750 aldım sınırsız atış yapanlardan yüzüme kullanıyorum 5 seansım nerdeyse yüzde 95 i bitti çok da memnunum açıkcası

Merhabalar bu konuya taktım bu sıra bir akrabamda evde yapiyor ondaki tuylerin azaldığına bizzat şahit oldum onada danisicam ama once sizden fikir alayim sınırsız atış dediginiz 250.000 lik falan degil dimi bildigin sinirsiz. Bi de ipl ve hpl arasındaki fark nedir hpl olanı tercih edin diyolar napalim ne edelim tecrubeliler lutfen paylassin yorumlar harika valla alicam koydum kafaya. Bu killardan nedir cektigimizzzzz. :mad:

Açıkçası erkekte çok etkili olacağını sanmıyorum evet devam etmediğiniz sürece tekrar çıkıyo düzenli kullanım gerekiyo tek artısı ağda gibi acı çekmiyorsunuz benim için bu yeterliydi
Ben 5. Seviyede kullanıyorum 1 ile 5 arasında çok bi acı vardı yok çok acıtmıyo son olarak tüy kesme aleti yok yanında bilginiz olsn
Bu kötü oldu ya kıllarda seyrekleşme boşluk olmayacaksa hiç almasın ozaman bıraktıgında eskısı gıbı olacaksa :(

Ipl lazer hpl lazerin evde yapılabilen türü diye biliyorum daha doğrusu hpl lazere benzetilmiş hali..Benim aldığım sınırsız atış yapanlardan.. Açıkçası ilk yaptığımda azalmayı daha çok hissetmiştm ama düzenli kullanmadığımdanmı yada orjinalimi böyle bilmiyorum şuan çok fazla dökülme olmadı yanı istediğim gibi olmadı ama azalma var tabii agdaya son enazından.. Düzenli yaparsam iyi olurmu bilmiyorum deneyip görücez ;)

Back