Rica ederim şekerim, bende vaktim olduğunda giriyorum, yazıyorum paylaşıyorum ... Şimdi şöyle söyliyim, İlk 8 hafta haftada bir uyguladım zaten öyle yazıyodu kullanım kılavuzunda ama baktım 8 haftada tam istediğim gibi değil 1 hafta daha ekledim. Sonraki seans 1 ay sonra diyodu... tedirgin oldum :/ umduğum gibi olmadı ama iyi de değildi durum... 3 hafta sabredebildim eskisi kadar değildi ama çokta iyi sayılmazdı. Ardımdan dedim ben bu aleti aldım vazgeçersen ya lazer ya ağda ee. ikisini de sevmiyorum, inada bindi
işte aralık ayında başladım mart gibi güzel sonuçlarını aldım şimdi ise ay sonuna kadar sabretmiyorum tek tük çıkıyo bazen cımbızla hallediyorum. Diğer soruna gelince epilatörle almak, sanki daha iyi yotubeda bir videoda da gördüm acıya dayanabileceğim yerlerde epilatör kullanım diğer yerlerde jilet epilatör kullandığım yerler daha çabuk kendine geldi. Bu arada ben epilatör aksesuarını almıştım ama beğenmedim. iyi bir epiltörle alıp kullanmak daha mantıklı şu ince tüyleri alan cinsten.