- 24 Haziran 2015
- 186
- 131
- 33
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
hepsiburada.com dan 735 liraya aldım ben biri makinaın üzerinde biri yedek 2 kartuşla birlikte geldi. fiyatın ucuz olduğunu söylemedim zaten. ancak evde lazer epilasyon yapabilmenin avantajlarından bahsettim. makinayı farklı kartuş alarak kız kardeşin annen arkadaşın ile ortak kullanabilirsin. hatta eşiyle birlikte kullananlar bile olduğunu okudum bir yerde. seans günü kovalamak zorunda değilsin kendin evinde uygun olduğun zaman yapabiliyorsun. kimseye mahremini açmak zorunda kalmıyorsun. üstelik tekrarlama durumunda çözüm yine senin evinde.
ben 12 seans lazer aldım evet. önce 6 seans aldım. bir miktar döküldü ama sonra bazı sebeplerden bırakmak zorunda kaldım. yarım bırakınca tekrar çıktı hepsi. eskisinden de kötü bir halde üstelik. daha sonra tekrar gittim bir güzellik merkezine yeşilköy de. 6 seans aldım yine herşey çok iyi gidiyordu ancak o ara sağlık bakanlığı güzellik merkezlerindeki lazer epilasyon uygulamalarına yasak getirdi bende paramı peşin vermiştim başka yere gitmedim, sonra ara verince yine eski haline döndü. ben çektiğim acıyla kaldım,zamanım ve param da cabası.
benim tenımden mı hormonumdan mı bilmiyorum sürekli tekrarlıyor lazerden sonra dökülen bölgelerim de. 1 2 yıl içinde mutlaka tek tük yine çıkıyor lazer yapmazsam hemen artıyor. biraz da bu yüzden ev tipi almayı düşündüm. ve iyi ki almışım diyorum şu an.
hepsiburada dan bu kadar yüklü bir ürün alınca bana 100 lira değerinde hediye çeki verdi. bu çekler ile yedek kartuş ta aldım:) yedek kartuşlarımın tanesi 30 liraya geldi:) makinayı da 12 ay taksitle aldığım için aylık 65 lira gibi bir taksit ödüyorum o kadar. her ay sadece bıyık ve çene bölgesine veriyordum sadece ben 60 lirayı. şimdi tüm vucudum süresiz lazer görüyor. daha ne isterim!
Lazer sistem tüm tüy alma yöntemleri çoğu uygulama merkezinde tecrübeleri uzmanlar tarafından yapılmıyor maalesef. Etkili olmamasının başlıca nedenleri arasında bu geliyor bence, ve tabi uzakdoğuda üretilen ve mikronluk dalga boylarında tutarsızlık gösteren çok fazla cihazda mevcut bu da başka bir etken derken liste uzayıp gidiyor tatlım.
Şuanda en etkilisi iğneli lazer senin de dediğin gibi ama dermatologların hepsi hatta pek çoğu artık lazeri tavsiye etmiyor. Yapmış olduğum küçük bir seminerde şunları ifade ettim ;
"Büyük bir saksı düşünün ve bu saksıda kendi kendine biten arsız bir ot, çimen vs. saksıyı deriniz, otu ise tüyünüz olarak hayal edin. otu kökenden alsanız (ağda, epilatör vs.) dahi arsız ot yeniden yeşeriyor çünkü doğası gereği bu olmak zorunda toprağın sağlıklı olabilmesi ve nefes alabilmesi için bu gerekli bir döngü... Peki kökü yakmak? Kökü yaktınız (IPL vb yöntemler) tabiat gereği uzun bir süre ot bitmedi ve bu işlemi kök kendine gelmeden tekrarladınız ve günü geldi bıraktınız, güneş ve yağmur yeniden oluşması için yetti. Peki saksıyı kırmak nasıl olur du? Evet kesin çözüm dediğinizi duyar gibiyim... Peki ya sonuçları..? Bunu zaman gösterecek..."
Ağda en sağlıklı yöntemdir(!) Bazı sakıncaları mevcuttur elbette , sarkmalar, çatlaklar, acı,hazırlık, zorluk... ancak derin hastalıklara sebep olmayacağına şüphe yoktur. Ben bu yüzden me elos'u aldım kullanıyorum. Uzun süre kalıcılık etkisi olduğu iddaa ediliyor. Ancak beni 30-45 gün idare etsin ben sürekli kullanmaya razıyım. Fazlasında zaten gözüm yok. Doğam gereği olması gerekenler olsun yeter ki sağlıklı olsun...
peki ne kadar sürede ve kaç kullanımda bitti kartuşu ?Örneğin ben ilk me elos 6000 kartuşunu almıştım dediğin gibi bitti ama biteni çıkarıp içinde yolladıkları diğer kartuşu takıp kullandum. hepsinde böyle midir? bilmiyorum. ama makineyi atmıyosun şekerim pil gibi bitince yenisini takıp kullanıyorsun.
siz ne yaptınız memnun musunuz üründen ?Kızlar Merhaba . Ben dün itibariyle rowenta derma perfect lazer epilasyon aleti aldim . Daha onceden alex ve diode denemis birisiyim.alex soylendigi gbi kalici degil asla . Diode da oyle . Ikisini de uzunca seanslar yaptrdim . Fakat sonuç koltuk altimi normal kullanacagim sekle soktu . Yani cok az hatta yok gbi. Bikini bölgem azalma var ama bitmedi. Oyle orman gbi degil . Bacak ve kola gelince . Alt bacaklarda azalma var evet . Ust bacak cildirmis durumda ve cogaldigini ya da degisiklik olmadigini hissediyorum . Kollar da oyle . Yani şöyle diyeyim her bölgemde killarda müthiş bir incelme oldu . Bitmez kizlar denemis biri olarak soyluyorum . Bitmeyecegini bile bile o aleti aldim . Ha şunu da diyeyim rowenta secmekteki amacim basliginin degisebiliyor olmasiydi . 1200 liraya aldim evkurdan 15 taksit ayda 80 tl vercem . Canimi cok acıtıyordu guzellik salonlarında yaptırdığm uygulamalar ama mesela bir ya da iki seans bana yazi gecirtiyordu tuysuz kilsiz bi şekilde . Yarin aletim geliyor . Ve duzenli kullanip fotoğraflayip her asamasini sizinle paylaşacağım . Öpüyorum ..
Sevgili Agoramatiz
Lazer epilasyon uzun vadede sonuçları gözlemlenmiş bir yöntem. Ben tuylerim yok oldu diyeni duymadım ve görmedim. Lazer epilasyon kılları tüye çevirir ve tercihen kimileri için bu yeterlidir. Tüy sorununu saksı örneği ile açıklamanız sembolik acıdan açıklayıcı görülebilir ama tüy yapısı ile birebir örtüşen bir ornek değildir, saksının yapısı ile tüy folukulunun aynı olmadığını göz önünde tutmak lazım... Ben hem kendim hem de bunu tecrübe etmiş onlarca insandan hareketle iğneli epilasyonun uzun vadede bir zararı olduğunu görmüş değilim. Elbette tercih ve takdir kişinin bizatihi kendisindedir.
Saygılar
Ya ben de bu phlips lumea var lazer aleti ama servisini aradığımda ışığının değişmediğini söylüyorlar ne olcak bu 1500 tl çöğmu oluyor anammmmm :)
elos nedir acaba..?Lazer sistem tüm tüy alma yöntemleri çoğu uygulama merkezinde tecrübeleri uzmanlar tarafından yapılmıyor maalesef. Etkili olmamasının başlıca nedenleri arasında bu geliyor bence, ve tabi uzakdoğuda üretilen ve mikronluk dalga boylarında tutarsızlık gösteren çok fazla cihazda mevcut bu da başka bir etken derken liste uzayıp gidiyor tatlım.
Şuanda en etkilisi iğneli lazer senin de dediğin gibi ama dermatologların hepsi hatta pek çoğu artık lazeri tavsiye etmiyor. Yapmış olduğum küçük bir seminerde şunları ifade ettim ;
"Büyük bir saksı düşünün ve bu saksıda kendi kendine biten arsız bir ot, çimen vs. saksıyı deriniz, otu ise tüyünüz olarak hayal edin. otu kökenden alsanız (ağda, epilatör vs.) dahi arsız ot yeniden yeşeriyor çünkü doğası gereği bu olmak zorunda toprağın sağlıklı olabilmesi ve nefes alabilmesi için bu gerekli bir döngü... Peki kökü yakmak? Kökü yaktınız (IPL vb yöntemler) tabiat gereği uzun bir süre ot bitmedi ve bu işlemi kök kendine gelmeden tekrarladınız ve günü geldi bıraktınız, güneş ve yağmur yeniden oluşması için yetti. Peki saksıyı kırmak nasıl olur du? Evet kesin çözüm dediğinizi duyar gibiyim... Peki ya sonuçları..? Bunu zaman gösterecek..."
Ağda en sağlıklı yöntemdir(!) Bazı sakıncaları mevcuttur elbette , sarkmalar, çatlaklar, acı,hazırlık, zorluk... ancak derin hastalıklara sebep olmayacağına şüphe yoktur. Ben bu yüzden me elos'u aldım kullanıyorum. Uzun süre kalıcılık etkisi olduğu iddaa ediliyor. Ancak beni 30-45 gün idare etsin ben sürekli kullanmaya razıyım. Fazlasında zaten gözüm yok. Doğam gereği olması gerekenler olsun yeter ki sağlıklı olsun...
Canım ben lumea müşteri hizmetlerini arayıp sordum başlık değişmiyor bitince makinenin işi de bitiyor ancak makine ömrünün 10-15 yıl olduğunu söylediler. Ben daha uygun fiyata 850 ye babyliss g940e aldım henüz kullanmadim tüylerin uzamasını bekliyorum. Benim merak ettigim tüy köklerinin yandığını anlamamıza yaparken mümkün mü bunu bilen varsa cevap verirse sevinirimYa ben de bu phlips lumea var lazer aleti ama servisini aradığımda ışığının değişmediğini söylüyorlar ne olcak bu 1500 tl çöğmu oluyor anammmmm :)
Canım ben lumea müşteri hizmetlerini arayıp sordum başlık değişmiyor bitince makinenin işi de bitiyor ancak makine ömrünün 10-15 yıl olduğunu söylediler. Ben daha uygun fiyata 850 ye babyliss g940e aldım henüz kullanmadim tüylerin uzamasını bekliyorum. Benim merak ettigim tüy köklerinin yandığını anlamamıza yaparken mümkün mü bunu bilen varsa cevap verirse sevinirim
bikini bölgesi iç kızımlarda kullanılıyormu? bu yöntemin ıpl olması sadece tüyleri geç çıkardığı söyleniyor..sizce doğrumudurHem kokusu hem görüntüsüyle tüylerin yandığını anlıyorsunuz. Zaten düzenli yaparsanız azalmayı da 3.-4. Seansta gayet farkedersiniz.
bikini bölgesi iç kızımlarda kullanılıyormu? bu yöntemin ıpl olması sadece tüyleri geç çıkardığı söyleniyor..sizce doğrumudur
merhaba bende romıngton kullanıcısıyım tabı sız daha once başlamışsınız seans aralarınız kac gun oluyo bıde çıkan tuylerı neyle alıyorsunuz ?Başkalarını bilmem ama ben kullanıyorum iç kısımlarda.
Şahsen ben son iki seansımı yapamadan araya yaz girdi vakit bulamadım. Azalma var ama bitmedi tabi. Yalnız koltuk altımda Çoğu bitti 2 aydır yapamamama rağmen çıkmadı çoğu bu kış tamamen bitircem hepsini inşallah.
biraz sabır işi biraz da tüylerin çokluğuna bağlı bence.
merhaba bende romıngton kullanıcısıyım tabı sız daha once başlamışsınız seans aralarınız kac gun oluyo bıde çıkan tuylerı neyle alıyorsunuz ?
Anladım haftada bir yapılabilir diye duymustum ilk seansımı 3 gun once yaptm salı gunu tekrar yapmayı düsünüyodum offff yaaa biran once bitsin istiyorumHocam ben 15 günde bir seans yapıyordum. Tüyleri de jiletle aldım ama tüy dökücü kremle deniycem bi de
Anladım tesekkur ederim ben ilk seansımıer: 660409"]Hocam ben 15 günde bir seans yapıyordum. Tüyleri de jiletle aldım ama tüy dökücü kremle deniycem bi de
elos nedir acaba..?
Ya ben de bu phlips lumea var lazer aleti ama servisini aradığımda ışığının değişmediğini söylüyorlar ne olcak bu 1500 tl çöğmu oluyor anammmmm :)
Bu cihazlar çok ilgimi çekti tam benlikAnladım tesekkur ederim ben ilk seansımı
Anladım haftada bir yapılabilir diye duymustum ilk seansımı 3 gun once yaptm salı gunu tekrar yapmayı düsünüyodum offff yaaa biran once bitsin istiyorum 
Bana seans aralığını aldığım yerdeki Görevli söyledi. Normalde ağda, epilatör vb bişeyle aldığında kaç gün sonra çıkıyorsa o aralıklarla yap dedi. Kısa zaman da kurtuluruz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?