- 17 Eylül 2015
- 23
- 3
- 86
- 40
- Konu Sahibi kirmizigitar
-
İnş işe yarar verdiğim parada boşa gitmezsonrada kızıma saklarım.
Ben kızımda çok küçük daha atıcak değilim bozulmadığı müdetçe saklarım.s2neler çabuk geçiyor.ben ilk seanlarımı bi hafta arayla yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum baktım kıllar dökülmedi sizinki kaç haftada dökülmeye başladıİnşallah bende ise yaradı açık ama kişiye gore farklılık gösterimi bilemem daha önce lazere ş biri olarak çok memnunum bu kadarını beklemiyodm.. Üç kız annesi olarak onlara kalır diye umuyorm gerçi şimdi çok küçükler onların zamanına kadar ne modeller çıkar
Ben kızımda çok küçük daha atıcak değilim bozulmadığı müdetçe saklarım.s2neler çabuk geçiyor.ben ilk seanlarımı bi hafta arayla yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum baktım kıllar dökülmedi sizinki kaç haftada dökülmeye başladı
Bende beyaz tenliyim tüylerimde siyahYüzüme haftada 1 yapıyorum vücuduma 15 günde bir bende dökülme başladı çok aman aman değil ama dediğim gibi bozuk para büyüklüğünde açılmalar var bacak kısmında özellikle koltuklarında yarı yarıya azalma var ama şu da var ben beyaz tenli siyah tuyluyum tam lazerlik yanı
Aslında ben özel lazere gidiyordum baktım çok pahalıya geliyo bende ev yapımı aldım hem özel bölgeyi göstemeye çekiniyordum şimdi iyi oldu kendim yapıyorum inş sonuçta güzel olursa daha çok sevinicemO zaman sizde tam lazerliksiniz
sizin bahsettiğiniz ürün bumu acaba? diğerlerine göre pahalı olması sağlığa daha zararsız olmasımı..genital bölgede kullanıma uygunmu
http://urun.n11.com/epilator/me-elos-touch-pro-elos-lazer-epilasyon-deneyimi-evinizde-P26171073
Aynen benim arkadaşım devam ediyor ben evde yapıyorum kendim bu gün beni yine çağırdı gidelim diye ben braktım gitmiyorum dedim arkadaşın bu günlük seansınada 650 tl verdi 4 seansı hesaplayın 650 tlden ben onavericeme aldığım lazerin taksitini veriyorum evde kendi istediğim bölgeyi yapıyorum arkadaşım koltuk altı bikini bölgesi bide bacağa her seansa 650 tl veriyor.Bende gittim lazere ama kesin cozm değil daha sonra tekrar çıktı ve dediğiniz gibi fiyat olarak pahalı geldi enazından elimde böyle bi urunle istediğim zaman kendim yaparım tekrar etsede sorun olmaz diye düşündüm ..ayrıca mahremiyetimide kimseye açmamış olurum artı iki bebekli olarak da zamandan tasarruf ve ev ortamında hijyenik olarak kurtulmuş olurum
Aynen katılıyorum bende 3 seans gittim baktım bana pahalıya patlıcak evde kullanmak için lazer aldım hem param boşuna gitmiyor hemde alet kendime ait olunca istediğim zaman yapıyorum bide gittiğim lazerde kadına diyorum bi tane yüzümde tüy vr onuda yakarmısınız kadın bana diyoki seans yazmam lazım diyo bi kıl için hemde 1 kıl için 30 tlye seans yazıcak banaGerçekten çok para bide garantisi yok ben 4 sene önce gittim yüz için yaklaşık 1000 TL verdim ama 1 sene sonra tekrar çıktı enazından evimde çıksada yok edicek aletin var
Bu ürünler hakkında pek bi bilgim yok.şimdi bu urun tüyleri tamamen yok etmicek değilmi ? İnceltecek mi sadece ? Epilasyon yapmış gibi dökülüyor mu ? Yüzde kullanılabilir mi ? Çeneye lazere gittim ve daha kötü oldu. Şimdi çözüm ariyorum15 günde bir yapıyorum ikinci seansımdan sonra dökülmeye başladı koltuk altım yarı yarıya azaldı ama bacaklarım okadar değil ama bozuk para büyüklüğünde seyrelmeler var şimdi 3 seansımı yapıyorum gelişmelerden haberdar ederim saglıcakla tüysüz kalın
Maşşallah inş bende pişman olmam benim daha 1.seansım sen seansları ne kadar aralıkla yapıyorsun.Bende romington6750 aldım sınırsız atış yapanlardan yüzüme kullanıyorum 5 seansım nerdeyse yüzde 95 i bitti çok da memnunum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?