• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Koltuk Yıkatma

nlyvz

Evladımın Varlığıyla Değerliyim (06.11.2014)
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
5.593
3.483
178
Herkese selamlar; daha önce herhangi bir firmadan evde koltuk yıkama hizmetinden faydalanan var mı aranızda? Evimde koltuklarım beyaz, alırken çabuk kirleneceğini tahmin ediyordum tabi ki, pişman mıyım hayır asla değilim. O zaman alırken, eşim evde yıkama işlemi yapıyorlar artık kirlenince çağırırsın yıkarlar demişti.

Bu konu da deneyimi olan varsa bilgilerini paylaşabilir mi rica etsem? Bir de Bursa'da yaşıyorum, eğer aranızda Bursa'lı varsa önerebileceği bir firma ismi de verirse memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Herkese selamlar; daha önce herhangi bir firmadan evde koltuk yıkama hizmetinden faydalanan var mı aranızda? Evimde koltuklarım beyaz, alırken çabuk kirleneceğini tahmin ediyordum tabi ki, pişman mıyım hayır asla değilim. O zaman alırken, eşim evde yıkama işlemi yapıyorlar artık kirlenince çağırırsın yıkarlar demişti.

Bu konu da deneyimi olan varsa bilgilerini paylaşabilir mi rica etsem? Bir de Bursa'da yaşıyorum, eğer aranızda Bursa'lı varsa önerebileceği bir firma ismi de verirse memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

Selam cnm,
Ben Bursa' da oturmuorum ama ben yıkattım koltuklarımızı, mükemmel sonuç aldık. Valla 6 yıllık koltuklarım yeni gibi olmuştu :)))

Selam cnm,
Ben Bursa' da oturmuorum ama ben yıkattım koltuklarımızı, mükemmel sonuç aldık. Valla 6 yıllık koltuklarım yeni gibi olmuştu :)))

Merhabalar; bunu duyduğuma sevindim.

ben de eve çağırdım ve yıkattım koltuklarımı müthiş oluyor ama bursada olmadığım için tavsiyede bulunamayacağım.

ben de eve çağırdım ve yıkattım koltuklarımı müthiş oluyor ama bursada olmadığım için tavsiyede bulunamayacağım.

Teşekkür ederim, bende çağırdım yıkadılar. Gerçi zaten çok kirli değildi. Daha 1,5 aylık gelinin koltuğu ne kadar kirlenir ki?? Ama hem eşim titiz hemde koltuklar beyaz olunca böyle erkenden yıkatmak zorunda kaldım. Ama fark etti gerçekten, yine de toz olmuş demek ki:1:

Istanbulda oturuyorum koltuklarimi acil yikatmam lazim firmaya karar veremiorum yardim eder misiniz ??

İst. avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz koltuk yıkayan temizlik firması var mı?
Koltuklarım beyaz tay tüyü denen kumaştan, zarar vermelerinden çekiniyorum . daha önce tay tüyü kumaşı yıkatan var mı?

Konu acilmis o yuzden yeni acmak istemedim koltuklarimi yikatmak istiyorum tavsiye eder misiniz onereceginiz firma var mi

Back
X