Evde kocaman haşere..

ipekkk_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
244
79
18
34
Arkadaşlar bugün arkadaşımla otururken pencerenin üstünde abartmıyorum kocamann uzun ince gövdeli kahverengi bir şey vardı görünce buz kestik resmen,kocamandı yahu..Sonradan internetten baktık çıyan galiba !!Camı açtık uzun süpürgeyle arkadaşım dokunur dokunmaz hemen kaçtı,o kadar hızlıydı kiYine gelir mi acaba hatta şu an evde bile olabilir yine..ne yapmam lazım peki daha önce böyle bir canlıyla karşılaşan var mı evinde?

fare miydi? fare ise önlemini alın. zehir vs koyun.

Ayyy korkunç. Yumurtalarını bırakmış olabilir dişiyse. İlaçlat kafan rahat olsun.

Hayır fare değildi inceydi ama gövdesi çok uzundu,çıyanmış adı internetten araştırdım

haa. arattım çıyan diye kırkayak gibi bişey çıktı ya. bizde fareye çıyan derler.

evi ilaçlayabilirsiniz. bi firma ile görüşün. yani evi sarmoş olma ihtimalleri olabilir de olmayabilir de. netten bi araltırmak lazım. hani bazı böcekler yuva yapar vs.

Henüz ilk kez gördüm daha önce böyle bir sorun yoktu ama bunların evi sardığını düşünemiyorum aklımı kaçırırım galiba!

kendiniz böcek ilacı alıp sıkın. özellikle kapı eşikleri ve pencere önlerine. evde de riskli gördüğünüz her yere sıkın.

Ayyy korkunç. Yumurtalarını bırakmış olabilir dişiyse. İlaçlat kafan rahat olsun.
Öyle bir durum varsa eğer ne yaparım bilmiyorum ama ilk kez gördüm büyük ihtimalle evi havalandırırken dışarıdan girmiş olabilir!

kendiniz böcek ilacı alıp sıkın. özellikle kapı eşikleri ve pencere önlerine. evde de riskli gördüğünüz her yere sıkın.
Aslında sitede periyodik olarak ilaçlama yapılıyor zaten şu ana kadar hiç görmedim diyebilirim neredeyse ama bu arkadaş yolunu şaşırmış sanırım,kocaman olduğu için de etkilenmedi heralde ilaçtan pek!

siz yine de tedbir olarak pencerenin kenarlarına ilaç sıkın.
benim tüylerim ürperdi.

siz yine de tedbir olarak pencerenin kenarlarına ilaç sıkın.
benim tüylerim ürperdi.
Kapattım zaten sımsıkı ilacı da pencerinin kenarına değil kendisine sıksam ona yine de etki etmez gibi!

Kapattım zaten sımsıkı ilacı da pencerinin kenarına değil kendisine sıksam ona yine de etki etmez gibi!

kendisini bulursanız sıkın tabi de, yine de devamı olmasın diye ilaçlayın.
ıyyhhh ailesi de varsa önünü alamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…