Hayır fare değildi inceydi ama gövdesi çok uzundu,çıyanmış adı internetten araştırdımfare miydi? fare ise önlemini alın. zehir vs koyun.
Ayy evet aynı buna benziyordu sadece rengi biraz daha açıktı izleyemedim bile videoyu içim gıcıklandı resmen!Acaba ne yapmam gerekir..Böyle birşey mi
Hayır fare değildi inceydi ama gövdesi çok uzundu,çıyanmış adı internetten araştırdım
Henüz ilk kez gördüm daha önce böyle bir sorun yoktu ama bunların evi sardığını düşünemiyorum aklımı kaçırırım galiba!haa. arattım çıyan diye kırkayak gibi bişey çıktı ya. bizde fareye çıyan derler.
evi ilaçlayabilirsiniz. bi firma ile görüşün. yani evi sarmoş olma ihtimalleri olabilir de olmayabilir de. netten bi araltırmak lazım. hani bazı böcekler yuva yapar vs.
Henüz ilk kez gördüm daha önce böyle bir sorun yoktu ama bunların evi sardığını düşünemiyorum aklımı kaçırırım galiba!
Öyle bir durum varsa eğer ne yaparım bilmiyorum ama ilk kez gördüm büyük ihtimalle evi havalandırırken dışarıdan girmiş olabilir!Ayyy korkunç. Yumurtalarını bırakmış olabilir dişiyse. İlaçlat kafan rahat olsun.
Aslında sitede periyodik olarak ilaçlama yapılıyor zaten şu ana kadar hiç görmedim diyebilirim neredeyse ama bu arkadaş yolunu şaşırmış sanırım,kocaman olduğu için de etkilenmedi heralde ilaçtan pek!kendiniz böcek ilacı alıp sıkın. özellikle kapı eşikleri ve pencere önlerine. evde de riskli gördüğünüz her yere sıkın.
Aslında sitede periyodik olarak ilaçlama yapılıyor zaten şu ana kadar hiç görmedim diyebilirim neredeyse ama bu arkadaş yolunu şaşırmış sanırım,kocaman olduğu için de etkilenmedi heralde ilaçtan pek!
Kapattım zaten sımsıkı ilacı da pencerinin kenarına değil kendisine sıksam ona yine de etki etmez gibi!siz yine de tedbir olarak pencerenin kenarlarına ilaç sıkın.
benim tüylerim ürperdi.
Aslında ilaçlanıyor site belli aralıklarla ama ilaçtan etkilenmedi demek ki kocamandıilaçlama işinizi görür diye düşünüyorum.
Kapattım zaten sımsıkı ilacı da pencerinin kenarına değil kendisine sıksam ona yine de etki etmez gibi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?