- 25 Nisan 2022
- 1.484
- 1.763
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Yavru mu okurken kalbim sıkıştı yeminleYok valla herhalde birde Allah korusun yavru falan bırakırsa. Iyy düşününce bile tüylerim dikenlendi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavru mu okurken kalbim sıkıştı yeminleYok valla herhalde birde Allah korusun yavru falan bırakırsa. Iyy düşününce bile tüylerim dikenlendi.
Sadece evin içini ilaçlayınca kesin çözüm olur mu bilemiyorum. Binayı komple ilaçlatmak gerekebilir diye düşünüyorum. Ama bina sakinkeri ile bu konuda bi karar veremiyoruz hep konusunu açıyoruz ama havada kalıyor. 9. Katta oturuyorum bu arada giriş kat galan değilİlaçlama firmasını arayın evden çıkmanıza gerek yok demişlerdi bize, zararsızmış, sadece yerleri 2-3 gün silmeyin dediler. Ama bizim çocuğumuz küçüktü güvenemedik çıktık evden kayınvalidemde kaldık. Ama evden çıkmanıza gerek yok çıkma durumunuz yoksa.
Ablamin bahçeli evinde vardi, birebir insana zararlari yokmuş, hatta evdeki sinegi, bocegi, orumcegi yiyorlarmis, bir nevi hasere yakalayici ama işte o kadar tiksinç ve sevimsizler ki insann olduklari yeri ateşe veresi geliyorEvet aynı tarüf ettiğiniz gibi. Ama kırkayak yazınca aynısı çıkıyo görselde
Hiç sorma yavrusu daha kötü minik minik dolaşıyor anlamak mümkün değilYavru mu okurken kalbim sıkıştı yeminle
Evi ilaçlatmak bizim sorunu çözmüştü büyük ölçüde, evet apartman dışı ve daireler tek tek aynı anda ilaçlansa süper olur ama maliyetten ötürü millet kabul etmeyebiliyor biz de site grubuna yazmıştık kimse oralı olmadı, en son kendimiz dairemizi ilaçlattıkSadece evin içini ilaçlayınca kesin çözüm olur mu bilemiyorum. Binayı komple ilaçlatmak gerekebilir diye düşünüyorum. Ama bina sakinkeri ile bu konuda bi karar veremiyoruz hep konusunu açıyoruz ama havada kalıyor. 9. Katta oturuyorum bu arada giriş kat galan değil
AyyyArtık algıda seçicilik de oluştu gece uçarken görüyorum sürekli
Yaa yukarıda bi yorum vardı, eşini ısırmış yazmıştı.Ablamin bahçeli evinde vardi, birebir insana zararlari yokmuş, hatta evdeki sinegi, bocegi, orumcegi yiyorlarmis, bir nevi hasere yakalayici ama işte o kadar tiksinç ve sevimsizler ki insann olduklari yeri ateşe veresi geliyor
Tüm canli türlerinn zincirleme dogaya bir faydasi var ama böceksiz bir dunya olsaymış keşke
Evi ilaçlatmak bizim sorunu çözmüştü büyük ölçüde, evet apartman dışı ve daireler tek tek aynı anda ilaçlansa süper olur ama maliyetten ötürü millet kabul etmeyebiliyor biz de site grubuna yazmıştık kimse oralı olmadı, en son kendimiz dairemizi ilaçlattık
üst kattaki odaları ilaçladık kendimiz camları açtım az önce gece veya yarın da alt katı ilaçlarım dedim. İşe yarar inşallahEvi ilaçlatmak bizim sorunu çözmüştü büyük ölçüde, evet apartman dışı ve daireler tek tek aynı anda ilaçlansa süper olur ama maliyetten ötürü millet kabul etmeyebiliyor biz de site grubuna yazmıştık kimse oralı olmadı, en son kendimiz dairemizi ilaçlattık
Yok artık demeyeceğim çünkü bende bu baht varken başıma bunlarda gelir hiç şaşırmam. İlk evlendiğimiz yıl eşimle annesinin köyüne gitmiştik gönlü olsun diye, orda gece ayağımı fare ısırmıştı. Bu gerçek bu arada şaka değil.Ayyy
İnstagramda keşfette tuhaf şeyler çıkıyor karşıma zaten. (Klozette yılan,çöken tavandan düşen devv yılan,duşakabin içinde kaplan gibi)
Kulağa kaçan değil malesef diğeriArkası kiskaçlı bir böcek mi? Kulağa kaçan diyorlar ondan mı yoksa kırkayak mi ? Kulağakaçan çok oluyor bizim burada, çok tiksiniyorum. Kırkayak(çıyan da olabilir bilmiyorum) biraz büyük bir böcek ve ben geçen yaz elimde tuttum onu fark etmeden. Yazlik yerde, yerdeki paspası alıp kaldiracaktim ay elimde gezdi kocaman. Çığlık atıp nasıl fırlattım bilmiyorum. Çok korktum. Umarım ondan değildir. Kulağakaçan yine daha ufak