• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri evde kendi burun bandınız kızlar çok memnun kalacaksınız!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
geçen seneden beri aklıma geldikçe yaparım hepsi gitmiyor ama özellikle iri siyah noktalar bikerede yok oluyor az bişey kalıyor ama sadece bir kere yapıştırıp çekilecek fazlasını denemiştim burnum kabuk tuttu

geçen seneden beri aklıma geldikçe yaparım hepsi gitmiyor ama özellikle iri siyah noktalar bikerede yok oluyor az bişey kalıyor ama sadece bir kere yapıştırıp çekilecek fazlasını denemiştim burnum kabuk tuttu

Ilk fırsatta deneyeceğim canım:)

hayır bu o heryerde gördüğünüz Londradabirtürkkızı nın hayvan jelatinli tarifi değil :)

bu tarifi internette karıştırırken bulup not almıştım defterime 2 hafta önce aynaya bakıp siyah noktalarım artmış gibi gelince defterimi açtım ve birini uygulamaya karar verdim bunu hiç denemediğim için seçtiğim bu idi

2 kez denedim aslında 4.de yazmaktı niyetim ama kızlar dayanamadım cildime çok çok iyi geldi hemen paylaşmak istedim

yumurtayı alıyoruz akını ve sarısını ayırıyoruz akını alıyoruz tabi birtanesi fazla geleceğinden ben ufacık bir kavanoza koyup kalanı dolapta saklıyorum bir dahaki kullanımlara zaten göz çevreme de kullandığımdan lazım oluyor

her neyse ben ufak bir makyaj fırçası kullanıyorum elinizle de yapabilirsiniz; yumurta akını burnumuza vs sürüyoruz (ben çeneme burnuma alnımın bir kısmına burun kenarlarıma ve hafiften yanaklarıma sürüyorum)

ufak parçalar halinde bu yumurta aklarının üzerine peçete yapıştırıyoruz

ve tekrar fırçamızla ya da elimizle yumurta akı sürüyoruz üzerlerine şeffaf ve cildimizle bütün gibi olana dek yediriyoruz ve sonra mimik yapmamak üzere bekliyoruz tamamen kuruyana dek

kuruyunca elinizle ya da bir cımbızla kenarlarından tutuyoruz kaldırıyoruz inanın siyah noktalarınız üzerinde kalacak ve tertemiz olacak cildiniz :21:

ben daha sonra doa kozmetikten aldığım doğal lavanta suyunu tonik olarak kullanıyorum yıkamadan direkt tonikliyorum

üzerine de bepanthol kremimi sürüyorum (bu aralar sivilcem de var iyi geliyor bu krem)

kızlar tekrar söylüyorum benim tarifim değildir ne zaman not aldım nereden aldım hatırlamıyorum eğer buradan bir başlıktansa ve sahibi buradan bir arkadaşsa yanlış anlamasın tamamen alıntıdır ama nereden olduğunu hatırlamıyoruum :14:
bu tarifi bende youtube'da makyaj videolarını gezerken gordum ve yabancı bi kız yapıyo yani canım üzülme :D
ve bu tarifi ben o kadar çok sevdim ki yumurtaya alerjim oldugunu tamamen unuttum zaten pasta yapacaktım ayırdım bir güzel akını mutfaktan sonra yumurtayı sürdüm güzelce saç kurutma makinesiyle kuruttum peçete zaten bütün halinde alçı gibi çıkıyo :D sonra yüzüm bi şişti gözler kıp kırmızı dudak desen 2 katı hepsini geç kaşıntıdan ölüyorummm :1: Allah'ım nasıl unuttum ben sabaha karşı ağlamaktan bitap düşüp uyuya kalmıştım :60::60::60:

bu tarifi bende youtube'da makyaj videolarını gezerken gordum ve yabancı bi kız yapıyo yani canım üzülme :D
ve bu tarifi ben o kadar çok sevdim ki yumurtaya alerjim oldugunu tamamen unuttum zaten pasta yapacaktım ayırdım bir güzel akını mutfaktan sonra yumurtayı sürdüm güzelce saç kurutma makinesiyle kuruttum peçete zaten bütün halinde alçı gibi çıkıyo :D sonra yüzüm bi şişti gözler kıp kırmızı dudak desen 2 katı hepsini geç kaşıntıdan ölüyorummm :1: Allah'ım nasıl unuttum ben sabaha karşı ağlamaktan bitap düşüp uyuya kalmıştım :60::60::60:

Aaaaayy kıyamamm çok fenadır alerji yaa ne kadar sevdiysen artık tarifi aklın başından gitmiş :52: :9:

Aaaaayy kıyamamm çok fenadır alerji yaa ne kadar sevdiysen artık tarifi aklın başından gitmiş :52: :9:
ama sinir oldugum ve bir o kadarda şaşırdıgım şey siyah noktalarım yok denecek miktarda küçük ve az olmaları :D yasak tatlıdır derler ya ondan olmuştur heralde :D
bende yogurt limon çay yapıyorum 1 gün sonrada çay ve türk kahvesini peeling gibi yapıyorum mümkün oldukça gül suyu kullanıyorum canım :1:

ama sinir oldugum ve bir o kadarda şaşırdıgım şey siyah noktalarım yok denecek miktarda küçük ve az olmaları :D yasak tatlıdır derler ya ondan olmuştur heralde :D
bende yogurt limon çay yapıyorum 1 gün sonrada çay ve türk kahvesini peeling gibi yapıyorum mümkün oldukça gül suyu kullanıyorum canım :1:

Ben de Gül suyu ya da lavanta suyu dönüşümlü kullanıyorum iş görüyor hakikaten :40:şu yoğurt limon çay deneyeceğim nasıl yapıyorsun onu canım bir de cildim kuru-karma bir zararı olur mu

bendede tam tersi hiç bir işe yaramadı ve maskesi yaptığım günün sonrasında ufak ufak sivilcelerim çıktı .s.s

bende denicem:)
teşekkürler:)
yumurtanın akını çırpmadan kullanıcam, okuduğum kadarıyla doğrusu çırpmadan.
deneyince yine yazarım buraya sonucu.
benimde yüzümün cildi çok yağlı, oyüzden malesef siyah nokta bende de büyük problem....

bendede tam tersi hiç bir işe yaramadı ve maskesi yaptığım günün sonrasında ufak ufak sivilcelerim çıktı .s.s

Aa üzüldüm canım cilt tipin nasıl hassas mı niye yaramadı hatta sivilce çıkarmış :50:
bende denicem:)
teşekkürler:)
yumurtanın akını çırpmadan kullanıcam, okuduğum kadarıyla doğrusu çırpmadan.
deneyince yine yazarım buraya sonucu.
benimde yüzümün cildi çok yağlı, oyüzden malesef siyah nokta bende de büyük problem....

Siyah noktalarlar ilgili yeni öğrendiğim bir şey
Faceyogamethod diye bir kanaldaki kadın yapıyordu karbonlar ve suyu karıştırıp 1e1 ölçütleri burnuna çenesine sürüyordu hafif masajlar 10 15 sn sonra da yıkıyordu sonra yeşil çay poşetlerinden demlenmiş birini burnuna çenesine sürüp tekrar yıkıyordu siyahnoktalar için iyiymiş denemedim henüz ama deneyeceğim..:21:

Back
X