• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri evde kendi burun bandınız kızlar çok memnun kalacaksınız!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
hayır bu o heryerde gördüğünüz Londradabirtürkkızı nın hayvan jelatinli tarifi değil :)

bu tarifi internette karıştırırken bulup not almıştım defterime 2 hafta önce aynaya bakıp siyah noktalarım artmış gibi gelince defterimi açtım ve birini uygulamaya karar verdim bunu hiç denemediğim için seçtiğim bu idi

2 kez denedim aslında 4.de yazmaktı niyetim ama kızlar dayanamadım cildime çok çok iyi geldi hemen paylaşmak istedim

yumurtayı alıyoruz akını ve sarısını ayırıyoruz akını alıyoruz tabi birtanesi fazla geleceğinden ben ufacık bir kavanoza koyup kalanı dolapta saklıyorum bir dahaki kullanımlara zaten göz çevreme de kullandığımdan lazım oluyor

her neyse ben ufak bir makyaj fırçası kullanıyorum elinizle de yapabilirsiniz; yumurta akını burnumuza vs sürüyoruz (ben çeneme burnuma alnımın bir kısmına burun kenarlarıma ve hafiften yanaklarıma sürüyorum)

ufak parçalar halinde bu yumurta aklarının üzerine peçete yapıştırıyoruz

ve tekrar fırçamızla ya da elimizle yumurta akı sürüyoruz üzerlerine
şeffaf ve cildimizle bütün gibi olana dek yediriyoruz ve sonra mimik yapmamak üzere bekliyoruz tamamen kuruyana dek

kuruyunca elinizle ya da bir cımbızla kenarlarından tutuyoruz kaldırıyoruz inanın siyah noktalarınız üzerinde kalacak ve tertemiz olacak cildiniz :21:

ben daha sonra doa kozmetikten aldığım doğal lavanta suyunu tonik olarak kullanıyorum yıkamadan direkt tonikliyorum

üzerine de bepanthol kremimi sürüyorum (bu aralar sivilcem de var iyi geliyor bu krem)

kızlar tekrar söylüyorum benim tarifim değildir ne zaman not aldım nereden aldım hatırlamıyorum eğer buradan bir başlıktansa ve sahibi buradan bir arkadaşsa yanlış anlamasın tamamen alıntıdır ama nereden olduğunu hatırlamıyoruum :14:

bu kısmı anlamadım peçeteleri ne kadar büyüklükte ve normal peçete mi tuvalet kağıdı gibi yumuşak yada havlu kağıt gibi sert mi birşey farkeder mi? peçetenin üstüne tekrar sürünce dökülmüyor mu ben elma+yumurta akı yapmıştım pat pat yere döküldü heryeri batırdı yahu :27: çok soru sordum sanırım :17:

evet yapısal biraz da galiba canım bak bir başlık var lady subaru nundu sanırım evde kimyasal peeling linki bir bak istersen tca asit ile bebek cildi gibi diyordu

bende bi estetisyenden soda yani maden suyu ile peeling duydum ama nasıl oluyor bilmyrm denemedim de hiç :44:

bu kısmı anlamadım peçeteleri ne kadar büyüklükte ve normal peçete mi tuvalet kağıdı gibi yumuşak yada havlu kağıt gibi sert mi birşey farkeder mi? peçetenin üstüne tekrar sürünce dökülmüyor mu ben elma+yumurta akı yapmıştım pat pat yere döküldü heryeri batırdı yahu :27: çok soru sordum sanırım :17:

canım peçeteleri ben mesela burnuma çeneme vs yaptığım için oradaki bölgeler kadar koparttım, tuvalet kağıdı kullandım
canım elma suyuyla karıştırdığın için dökülmüş pat pay yumurta akı yapışkan bir hale sebep oluyor hiçbir şey dökülmüyor ben elma suyu katmadım böyle bir sorun da yaşamadım sadece yumurta akını bir kat sürüyoruz üzerine peçete yapıştırıp tekrar fırçayla tamamını kapatacak şekilde yumurta akıyla geçiyoruz üzerinden zaten peçeteler şeffaf bir hal alıyor sanki yüzünle bütünleşmiş gibi kurutudukça matlaşıyor ve semsert oluyor kuruması 5 10 dk gibi bir süre
tamamen kuruduğunda cımbızla tutup uçundan yavaşça kaldırdım

elma suyu koyarsan yapışmaz ki :20: :34:

bende bi estetisyenden soda yani maden suyu ile peeling duydum ama nasıl oluyor bilmyrm denemedim de hiç :44:

canım hiç denemedim valla sanırım o da asitli diye söylemiştir ama üstteki deriyi yakacak ve dökecek kadar bir asitlik içermiyor peeling etkisi edeceğini sanmıyorum ama çok güzel tonik oluyor uzun süre kullanmıştım şu an gülsuyu veya lavanta suyu kullanıyorum tonik olarak :34:

yarın deneyeceğim bende ancak çok net anlaamadım.yumurtanın akını sürüyorum ince peçete peçetenin üstüne tekrar mı yumurta akı nasıl becericem onu :44:

canım eğer makyaj fırçan ya da far fırçan vs varsa çook kolay önce yumurta akı ince bir tabaka öyle bulamaç olmayacak şekilde üzerine peçeteyi yapıştırıp tekrar fırçayla yumurta akı tamamen peçeteye yumurta akını emdirip cildine kat yapmayacak şekilde yapışana kadar fırçayla düzelt canım

becerirsin becerirsin biz kadınlar ne maharetliyiiiiizzz :9:

bende deneyeceğim bakalım böyle doğal tariflere bayılıyorum :9:

canım peçeteleri ben mesela burnuma çeneme vs yaptığım için oradaki bölgeler kadar koparttım, tuvalet kağıdı kullandım
canım elma suyuyla karıştırdığın için dökülmüş pat pay yumurta akı yapışkan bir hale sebep oluyor hiçbir şey dökülmüyor ben elma suyu katmadım böyle bir sorun da yaşamadım sadece yumurta akını bir kat sürüyoruz üzerine peçete yapıştırıp tekrar fırçayla tamamını kapatacak şekilde yumurta akıyla geçiyoruz üzerinden zaten peçeteler şeffaf bir hal alıyor sanki yüzünle bütünleşmiş gibi kurutudukça matlaşıyor ve semsert oluyor kuruması 5 10 dk gibi bir süre
tamamen kuruduğunda cımbızla tutup uçundan yavaşça kaldırdım

elma suyu koyarsan yapışmaz ki :20: :34:

canım hiç denemedim valla sanırım o da asitli diye söylemiştir ama üstteki deriyi yakacak ve dökecek kadar bir asitlik içermiyor peeling etkisi edeceğini sanmıyorum ama çok güzel tonik oluyor uzun süre kullanmıştım şu an gülsuyu veya lavanta suyu kullanıyorum tonik olarak :34:

ben elma suyu değil elmayı rendeleyip yumurta akıyla çırpmıştım. yumurtanın vermiş oldugu gerginlik güzeldi fakat elma tatlı oldugu için kıllanma yapacak diye korktum :18: neden maden suyunu bıraktın bi zararı mı oldu? gülsuyu ve lavantanın etkisi nedir?

ben elma suyu değil elmayı rendeleyip yumurta akıyla çırpmıştım. yumurtanın vermiş oldugu gerginlik güzeldi fakat elma tatlı oldugu için kıllanma yapacak diye korktum :18: neden maden suyunu bıraktın bi zararı mı oldu? gülsuyu ve lavantanın etkisi nedir?

Maden suyunu öyle bir sebep yüzünden bırakmadım sıkıldığımdan bıraktım:)
Bu Gül suyu ve lavanta suyu %100 doğal benimkiler ve çok iyi temizliyor yıkadıktan sonra makyaj çıkarınızdan sonra lavanta suyuyla siliyorum hala daha tam çıkmamış olduğunu farkediyorum
Ikisinin de faydası var
Lavanta sivilceleri iyi geliyor
Gül suyu tazeliyor yeniliyor yaşlanmayı önlüyormuş tabi böyle bir amaç için erken bana :)

ben de size kolay bi yöntem söyliyeyim paketle sir ağda bantları alıyoruz(biminki çok güzel mesela) onun bıyık için olan ince bantları var içinde onun bir tanesini açıyoruz burnumuzun önce bi yan tarafına sonra diğer yanına sonra da üst tarafına yapıştırıp çekiyoruz hemen.bu işlemi bir kere yapıyruz iki kere üst üste yaparsanız tahriş olur kıpkırmızı kalır.bunu hafta bir veya iki kere yapın siyah noktalar banta yapışıyor ve çıkıyor.

ben de size kolay bi yöntem söyliyeyim paketle sir ağda bantları alıyoruz(biminki çok güzel mesela) onun bıyık için olan ince bantları var içinde onun bir tanesini açıyoruz burnumuzun önce bi yan tarafına sonra diğer yanına sonra da üst tarafına yapıştırıp çekiyoruz hemen.bu işlemi bir kere yapıyruz iki kere üst üste yaparsanız tahriş olur kıpkırmızı kalır.bunu hafta bir veya iki kere yapın siyah noktalar banta yapışıyor ve çıkıyor.

Güzel ama bu deriyi de soyuyor haftada 2 kez burun derisi soymak sağlıklı değildir bence, sonuçta burun güneşi direkt alıyor böyle hassas bir şekilde bırakırsak haftada 2 ya da 1 kere derisini soyarsan güneşte kötü yanabilir
Ne zamandır uyguluyorsun bunu cilt tipin nasıl

Güzel ama bu deriyi de soyuyor haftada 2 kez burun derisi soymak sağlıklı değildir bence, sonuçta burun güneşi direkt alıyor böyle hassas bir şekilde bırakırsak haftada 2 ya da 1 kere derisini soyarsan güneşte kötü yanabilir
Ne zamandır uyguluyorsun bunu cilt tipin nasıl

ben çok sık yapmıyorum açıkçası ayda bir yada iki kere aklıma geldikçe yani .benim cilt tipim kuru ama burun bölgem yağlı .bunu bi kuaförde görmüştüm oraya gidip kaş bıyık aldırınca illa burnuna da sürüyordu pembe bir ağda sonra çekiyordu siyah noktalar azalmış herkes memnundu ondan paylaşmak istedim

alalala peki burnunun üstünde kıl çıktı mı ağda sonuçta bu sonradan kıllanmayalım :27:

aaa sen yazınca aklıma geldı.
bı gun kuaföre gıttım. kadın benım burnuma sır agda yaptı.
ben yıllardır herkese yapıyorum sıyah nokta ıcın dedı.
bana yaptı o gun faydası olmuştu.
sonra o bayan ısten ayrıldı.

ben çok sık yapmıyorum açıkçası ayda bir yada iki kere aklıma geldikçe yani .benim cilt tipim kuru ama burun bölgem yağlı .bunu bi kuaförde görmüştüm oraya gidip kaş bıyık aldırınca illa burnuna da sürüyordu pembe bir ağda sonra çekiyordu siyah noktalar azalmış herkes memnundu ondan paylaşmak istedim

Canım aslında ayda bir mesela komple vücut ardası yaparken bir kere yapmaktan bir şey olmaz sanırım denesem mi:) şu an pek yok siyah noktam ama çoğalınca denicem
alalala peki burnunun üstünde kıl çıktı mı ağda sonuçta bu sonradan kıllanmayalım :27:

Kullanmayız herhalde yaa kullanır mıyız acabaaa :44:

benimde burun üstümde çok hafif var denicem birazdan etkili birşeye benziyo

Denedin mi canım?

aaa sen yazınca aklıma geldı.
bı gun kuaföre gıttım. kadın benım burnuma sır agda yaptı.
ben yıllardır herkese yapıyorum sıyah nokta ıcın dedı.
bana yaptı o gun faydası olmuştu.
sonra o bayan ısten ayrıldı.

Peki sonrasında tekrar denedin mi canım :)

Back
X