• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri evde kendi burun bandınız kızlar çok memnun kalacaksınız!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Afilli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
2.102
56
113
hayır bu o heryerde gördüğünüz Londradabirtürkkızı nın hayvan jelatinli tarifi değil :)

bu tarifi internette karıştırırken bulup not almıştım defterime 2 hafta önce aynaya bakıp siyah noktalarım artmış gibi gelince defterimi açtım ve birini uygulamaya karar verdim bunu hiç denemediğim için seçtiğim bu idi

2 kez denedim aslında 4.de yazmaktı niyetim ama kızlar dayanamadım cildime çok çok iyi geldi hemen paylaşmak istedim

yumurtayı alıyoruz akını ve sarısını ayırıyoruz akını alıyoruz tabi birtanesi fazla geleceğinden ben ufacık bir kavanoza koyup kalanı dolapta saklıyorum bir dahaki kullanımlara zaten göz çevreme de kullandığımdan lazım oluyor

her neyse ben ufak bir makyaj fırçası kullanıyorum elinizle de yapabilirsiniz; yumurta akını burnumuza vs sürüyoruz (ben çeneme burnuma alnımın bir kısmına burun kenarlarıma ve hafiften yanaklarıma sürüyorum)

ufak parçalar halinde bu yumurta aklarının üzerine peçete yapıştırıyoruz

ve tekrar fırçamızla ya da elimizle yumurta akı sürüyoruz üzerlerine şeffaf ve cildimizle bütün gibi olana dek yediriyoruz ve sonra mimik yapmamak üzere bekliyoruz tamamen kuruyana dek

kuruyunca elinizle ya da bir cımbızla kenarlarından tutuyoruz kaldırıyoruz inanın siyah noktalarınız üzerinde kalacak ve tertemiz olacak cildiniz :21:

ben daha sonra doa kozmetikten aldığım doğal lavanta suyunu tonik olarak kullanıyorum yıkamadan direkt tonikliyorum

üzerine de bepanthol kremimi sürüyorum (bu aralar sivilcem de var iyi geliyor bu krem)

kızlar tekrar söylüyorum benim tarifim değildir ne zaman not aldım nereden aldım hatırlamıyorum eğer buradan bir başlıktansa ve sahibi buradan bir arkadaşsa yanlış anlamasın tamamen alıntıdır ama nereden olduğunu hatırlamıyoruum :14:

Peki sivilce için de birşey önerir misin?

benim sadece alnımda var sivilce o da dönemsel sanırım ben de alnımı kükürt sabunuyla yıkıyorum bepanthol krem sürüyorum hiç yağlanmıyor hemen emiliyor bu krem çook memnunum ben sivilce sorunum yokken iki üç damla zeytinyağı karaüzümyağı ya da nar çekirdeği yağı ile nemlendiriyorum ama sivilcem varken bepanthol kullanıyorum iyileştirme özelliği var ama nedendir bilmiyorum sivilce varken saf yağ sürmek içimi rahat ettirmiyor diye:)

cildin nasıl ki canım yağlı mı

pekı bu tarıf burun ustundekı sıyah noktalara da ıyı gelıyomu?

pekı bu tarıf burun ustundekı sıyah noktalara da ıyı gelıyomu?
ben özellikle burun üstü için yaptım zaten canım
canm bunu bende uyguladm ama burnumdakı sıyah noktaları götrmedı neden bılmyıorum hçbşey çıkmadı
peçetenin tamamen tenine yapıştığına eminsin di mi canım neden olmadı acaba burnuna sağ sol olarak iki parça yapsan belki daha iyi olur bir de tamamen kurumasını bekledin di mi çene yanak vs de işe yaradı mı peki

ben özellikle burun üstü için yaptım zaten canım

peçetenin tamamen tenine yapıştığına eminsin di mi canım neden olmadı acaba burnuna sağ sol olarak iki parça yapsan belki daha iyi olur bir de tamamen kurumasını bekledin di mi çene yanak vs de işe yaradı mı peki

bekledm ccnm ya ben tum yzume uygulamştm hem hem hç gtrme fln olmadı zaten ne illet şeymş kaç yıldır uğrşıyorum. o niveann sıyah nokta bantlarndan kullandm kaç kez ama yenıden çkıyo bışey değşmıyo yanı guzellik merkezine fln gtmeyı dşnyrm şu an bılmıyorum nası olur yanlş olursa da sivilce yapıyomş hep korkuyorm yanı dertlıyım:50:

bekledm ccnm ya ben tum yzume uygulamştm hem hem hç gtrme fln olmadı zaten ne illet şeymş kaç yıldır uğrşıyorum. o niveann sıyah nokta bantlarndan kullandm kaç kez ama yenıden çkıyo bışey değşmıyo yanı guzellik merkezine fln gtmeyı dşnyrm şu an bılmıyorum nası olur yanlş olursa da sivilce yapıyomş hep korkuyorm yanı dertlıyım:50:

canım zaten siyah nokta sonu olan bir problem değil ne yazık ki :2:

güzellik merkezine gidip kimyasal peeling veya çok müthiş bakımlar yaptırsan da yine o gözenekler açık olduğundan siya nokta oluşacaktır ben de aynı şekilde bant kullandım uzun süre ama hep tekrar geldiler

canım ben bir de kil maskesi yapıyorum gözenekleri vs derinlemesine temizliyor üzerine de tonik sürüyorum ama tonik dediğim %100 doğal lavanta suyu ya da gül suyu (bunları doa kozmetikten alıyorum) sürekli temiz tutuyorum makyaj yapmıyorum yapsam da mutlaka eve gelir gelmez temizliyorum

buhar banyosu yapıp sonra şeker ve balı karıştırıp peeling yapabilirsin canım gözenekler buharla açıldığından temizlenirler görünümü hafifler en azından

bence doğal maskeler evde ugulamalar yap

canım zaten siyah nokta sonu olan bir problem değil ne yazık ki :2:

güzellik merkezine gidip kimyasal peeling veya çok müthiş bakımlar yaptırsan da yine o gözenekler açık olduğundan siya nokta oluşacaktır ben de aynı şekilde bant kullandım uzun süre ama hep tekrar geldiler

canım ben bir de kil maskesi yapıyorum gözenekleri vs derinlemesine temizliyor üzerine de tonik sürüyorum ama tonik dediğim %100 doğal lavanta suyu ya da gül suyu (bunları doa kozmetikten alıyorum) sürekli temiz tutuyorum makyaj yapmıyorum yapsam da mutlaka eve gelir gelmez temizliyorum

buhar banyosu yapıp sonra şeker ve balı karıştırıp peeling yapabilirsin canım gözenekler buharla açıldığından temizlenirler görünümü hafifler en azından

bence doğal maskeler evde ugulamalar yap

nette de arştrdm baya herkes kil maskesını önermş sende söylemşşsn uyguluycm onu alıp .cnm bende yzumun temzlgne önem verıyorum oyle asla mekyajı drdrmam yuzumde yıkarm tonık surerm fln ama geçmeynce geçmıyo işte:26:

nette de arştrdm baya herkes kil maskesını önermş sende söylemşşsn uyguluycm onu alıp .cnm bende yzumun temzlgne önem verıyorum oyle asla mekyajı drdrmam yuzumde yıkarm tonık surerm fln ama geçmeynce geçmıyo işte:26:

evet yapısal biraz da galiba canım bak bir başlık var lady subaru nundu sanırım evde kimyasal peeling linki bir bak istersen tca asit ile bebek cildi gibi diyordu

benim sadece alnımda var sivilce o da dönemsel sanırım ben de alnımı kükürt sabunuyla yıkıyorum bepanthol krem sürüyorum hiç yağlanmıyor hemen emiliyor bu krem çook memnunum ben sivilce sorunum yokken iki üç damla zeytinyağı karaüzümyağı ya da nar çekirdeği yağı ile nemlendiriyorum ama sivilcem varken bepanthol kullanıyorum iyileştirme özelliği var ama nedendir bilmiyorum sivilce varken saf yağ sürmek içimi rahat ettirmiyor diye:)

cildin nasıl ki canım yağlı mı

ne çok kuru ne çok yaglı:) aynen benmde alnımda var :) hmm o kremi nerden bulabilirim peki?

yumurtanın akını çırpmadan mı sürüyoruz canım ? yumurta akı sabit durmuyor biliyoruzki ,tam anlayamadım o kısmı deneyeceğim ama:26:

yumurtanın akını çırpmadan mı sürüyoruz canım ? yumurta akı sabit durmuyor biliyoruzki ,tam anlayamadım o kısmı deneyeceğim ama:26:

canım ben küçük bir kaba koydum kapaklı bir kapa ayırıp içine far fırçamı daldırıp daldırıp sürüyorum :)

bugün denedim sanırım faydası oldu:)
Çok belirgin siyah noktalarım yoktu ama sanki daha görünmez oldular.. yumurtanın cilde verdiği değişik histe cabası :31:
Teşekkürler Afilli_kiz :46:

bugün denedim sanırım faydası oldu:)
Çok belirgin siyah noktalarım yoktu ama sanki daha görünmez oldular.. yumurtanın cilde verdiği değişik histe cabası :31:
Teşekkürler Afilli_kiz :46:

rica ederim canım faydasını görmene sevindim :16:

di mi böyle gergin bir his veriyor :9:

Back
X