- 11 Eylül 2020
- 2.174
- 551
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Tabi kiBunu biliyorsunuzdur zaten sahiplenmeden önce de. Dimi?
Ben tüyü kızımın boğazına kaçarsa kist olursa diye endişe ettim sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi kiBunu biliyorsunuzdur zaten sahiplenmeden önce de. Dimi?
Tamam benim sorduğum, konuyu konuştuğum bilmemkaç tane veterinerden daha iyi biliyorsunuzdur siz. Paylaştığınız yazıyı da bir okusaydınız bari britishler dahil tüm kediler diye başlıyorBritishlerde de var. Tüm bunlar olmasa bile ben kedi köpek ticaretine karşıyım. İnsan dostunu parayla almamalı. Kedi köpek üretiminin perde arkası çok çirkin.Eki Görüntüle 3346797
Öyle bir şey olsa ülkenin yarısı ölmüştü şimdiye kistten.Tabi ki
Aa evet doğru ben biraz masumca baktım. kumu ve maması hele kumu ve suyu asla aynı yerde olmaz.
Hatta mama ve suyu da ayrı odalara koymak lazım. Daha çok su içiyorlar bu şekilde.
[/QUOTE
Ben bunları bilmiyorum, gerçi veterinere sorarız ama ben dayanamadım buraya yazdım
Yatağı ayrı odada maması ayrı odada suyu ayrı odada mı olsun
Daha kısa bacaklı ve kiloya daha elverişli oldukları için eklem ağrılarına ve kireçlenmeye daha müsait olabilirler mi acaba? Düz mantıkTamam benim sorduğum, konuyu konuştuğum bilmemkaç tane veterinerden daha iyi biliyorsunuzdur siz. Paylaştığınız yazıyı da bir okusaydınız bari britishler dahil tüm kediler diye başlıyor
Hayvan ticaretiyle ilgili herhangi bir fikir belirttiğimi hatırlamıyorum.,
Eve bu benimde aklıma geldi çoğu kişi bakıyor ve kimseye birşey olmuyorÖyle bir şey olsa ülkenin yarısı ölmüştü şimdiye kistten.
İyi yıkanmamış yeşillikten kist olma olasılığı çok daha yüksek.
Siz hiç british gördünüz mü? Britishler mi kısa bacaklı buna kahkaha attım cidden. Aksine uzun bacaklı, büyük patili, iri yapılı kedilerdir. Bişeyler duymuşsunuz da yarım yamalak olmuş sankiDaha kısa bacaklı ve kiloya daha elverişli oldukları için eklem ağrılarına ve kireçlenmeye daha müsait olabilirler mi acaba? Düz mantık
Öyleyse çok sevindimBu şehir efsanesi, bana da çok söylediler de bilimsel dayanağı yok, yaşanan böyle bir vaka yok bildiğim ve Dr'umuzun söylediği kadarıyla.
Kedi alacağımız zaman eşimde bi tedirgin oldu, tüy döker evi kokutur diye, tüm sorumluluk bende dedim, kum kabını temizleseniz koku asla olmuyor ee tabi evin havalanması da lazım, tüy dökmeye gelirsek, ben günde iki kez tarıyorum çok dökülmüyor, yanımızda bile uyuyor minik kedimizMerhaba, konum kedi ile ilgili
Yavru kedi aldık. British kedi. Çok istemiyorduk ama kızımın ısrarı üzerine dayanamadık.eşim hiç istemiyordu ama şimdi oğlum diye seviyor, kızım zaten çok mutlu ama ben karşıdan sevebiliyorum. İsmiyle seslendiğim zaman koşturarak geliyor çok tatlı ama kucağıma alamıyorum karşıdan sevebiliyorum
Birde bizim salon ve mutfak bir. Bize salonda tutmayın dediler bize başka bir odaya minderini, manasını, suyunu ve kumunu koyduk ama orda kendini yanlız hisseder mi diye de kafamıza takıldı daha çok küçük
Bana bugün niye aldık, tüyü ayrı pisliği ayrı dediler, kokuyor dediler ama ben hiç koku almadım kediden. Yani beni mutlu ediyor hep onunla ilgileniyoruz ama bu sorumluluğun altından kalkabilir miyiz bilmiyorum
Psikolojiye iyi geliyor diyen var herkes başka birşey söylüyor
Kedisi olanlar bana biraz fikir verebilirse çok sevinirim
Kumunu temizleme derken değiştirme mi kürekle elememiKumu yatağı maması aynı yerde olmaz kedinin. Siz tuvalette yemek yiyip yatıyor musunuz? O da yemeğini tuvaletinin yanında yemek ya da tuvaletinin yanında uyumak istemez.
British sakin mizaçlı bir kedidir. Öyle tezgaha falan çıkmaz. Çıkarsa da birkaç kez uyarıp indirirseniz öğrenir. Çok zekiler.
Aşılarını düzenli yaptırır, tüylerini her gün tararsanız öyle kist bilmemne sorunu olmaz.
Kumunu düzenli temizlemeniz gerekiyor tabi ki. En az günde bir kez.
Yoooo hiç görmedim uzayda yasıyorum ablamın kedisi de british değil.Siz hiç british gördünüz mü? Britishler mi kısa bacaklı buna kahkaha attım cidden. Aksine uzun bacaklı, büyük patili, iri yapılı kedilerdir. Bişeyler duymuşsunuz da yarım yamalak olmuş sanki
İç dış parazitlerini düzenli yaptırdığınız sürece söylediğiniz şey imkansız. Evde hayvan beslemek onunla ilgilenmek gibisi var mı ya. Berbat bir günün ardından şapşal suratına bakınca bile gülmeye başlıyorum. İyi ki varlar. Terapi resmen.Tabi ki
Bende korktum koku olur diye kokmuyor, sadece tüy kaçarsa diye endişe ettimKedi alacağımız zaman eşimde bi tedirgin oldu, tüy döker evi kokutur diye, tüm sorumluluk bende dedim, kum kabını temizleseniz koku asla olmuyor ee tabi evin havalanması da lazım, tüy dökmeye gelirsek, ben günde iki kez tarıyorum çok dökülmüyor, yanımızda bile uyuyor minik kedimiz
Hayır olmaz. Ben kedilerimi ısırıp öpüyorum hiçbir şey olmadı. O kist durumu; bir kedi parazitli ise o ihtimale karşı kist oluşabilir. Evinizdeki kedi temiz ve paraziti yoksa hiçbir şey olmaz.Tabi ki
Kulaklarını göremiyoruz ki british ya da değil diyelim. Hayvana eziyet etmeyin bi de ya, sevimli bile değil şu foto.Yoooo hiç görmedim uzayda yasıyorum ablamın kedisi de british değil.Eki Görüntüle 3346803
Tamam.Kulaklarını göremiyoruz ki british ya da değil diyelim. Hayvana eziyet etmeyin bi de ya, sevimli bile değil şu foto.
Kürekle içindekileri alın, kumu da haftada iki haftada bir değiştirin. Kum kabını da sirkeyle falan yıkayın iyice kumu değiştirirken.Kumunu temizleme derken değiştirme mi kürekle elememi
Bize kumunu haftada 1 değiştir, kumunu hergün ele dediler
Diğer merak ettiğim şey tırnak kesimi nasıl oluyor
İlk hafta da alıştısadece tırnak kesmede zorlanıyoruz, hiç izin vermiyorBende korktum koku olur diye kokmuyor, sadece tüy kaçarsa diye endişe ettim
Birde tırnak kesimi, tüylerin taranması vs
Eşiniz alıştı mı