Evde kaybolan eşyalar

Ebrar72

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
55
18
8
28
Selamün aleyküm arkadaşlar Benim bundan 2 ay önce tek taş yüzük ve alyasım kayboldu eve giren çıkan yok evde kaybolduğuna eminin ama evin altını üstüne getirdik bulamadık tüm eşyaları kaldırdık derinlemesine temizlik yaptım yüzüklerini bulayım diye ama yüzükler yok en son yenilerini aldım bundan 3 gün önce eşim bana 500 lira harçlık verdi bende alıp ekmek kutusuna koydum hatırlıyorum kesin hatırlıyorum eşimde hatırlıyor ama yok o para yine evi temizledim çıkmadı ama kesinlikle hatırlıyorum kutuya koyduğumu ve bir daha almadığımı 2 gündür eşimle evi talan ettik ama yok böyle durumlarda olan oldu mu hiç çünkü istemsizce korku sarıyor insanı

Enteresan

Anahtar birinde varsa o girip aldı.
Yada eşin aldı başka seçenek yok bu durumda.

Bende bu şekilde emziği kaybetmiştim. Evden çıkarken koltuğun üzernde gördm geri geldk emzik yok. Aradım taradım hiç bi yerde çıkmadı. Bende dedm eve giren çıkan olmadı kesin 3 harfliler aldı başka bi ihtimal daha yok annem ben almadm diyor çnkü. Aradan bi kaç gün geçti annem evden çıkarken almışta cebine koymuş oda unutmuş o anda aldığını. Muhtemelen sizinde öyle bişey . Biraz ara verin aramayın çıkar bi yerden

İnşallah yoksa ben kafayı yerim yani

Mikrop yuvası parayı ekmek kutusuna mı koydunuz? Doğru düzgün bir yere koyun kıymetli şeylerinizi. Korktuğunuz konu hakkinda da bismillah diyerek koyun, içiniz rahat olsun.
Şöyle ekmek kutusu dediğim ekmeği koymuyoruz oraya hiç masada duruyor anahtar cüzdan bozukluk hepsi orada hiç ek ek koymadım tmm bundan sonra öyle yaparım

Anahtar birinde varsa o girip aldı.
Yada eşin aldı başka seçenek yok bu durumda.
Anahtar yok kimsede eşim bana vermişti zaten harçlık olsun diye paraya ihtiyacı olduğu zaman söyler ben varsa veririm öyle direkt bir şey demeden almaz

Anahtar yok kimsede eşim bana vermişti zaten harçlık olsun diye paraya ihtiyacı olduğu zaman söyler ben varsa veririm öyle direkt bir şey demeden almaz
Eviniz kira mi.
Daha önceden oturan kişilerde anahtar kalmış olabilir mi.
Yada koyduğumuz yeri bulamıyorsunuz hiç ummadığıniz zaman bulunur.

Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…