Annem cok üzguñ ve depresif , aslknda kendisine hak veriyorum ama yapack birsry gelmiuor elimd3n ne uazik ki, cok üzüluyorum bi yandan dusuncelere daliyorum,
Arladaslar ben 31 ablm 35 kardesim 29 yasinda hepimiz bekarız,
Ailede tek bekar bizleriz, bizden cook kuxukler bile evlebdi cocuklari oldu,annem teyze ve dayilarimin cocuklarini torunlarini görunce col mutsuzlaşiyor ve artik görusmek de istemiyor ,cogu zman evdw vakit geciriyor, cunku herkes hayatini yasiyor ona göre gayet mutlular hergün birbirlerine gidip geliyorlar ,anneme üzülüyorlar, ver sende bunlari bekletme diyorlar, yani gercektwn aklim almiuor maĺmiyiz biz, neden toplum evelwnwmeyenleri böyle dışliyor, yasit kuzenlerimin 2,3 cocukları ,okullari ,es akraba ziyatetleri varken biz kapana sikismis, terkedilmis,izole gibi yasiyoruz,acikcasi annemde hic görüsmek istemiyir,kiskaniyor olarak düsünmeyin lutfen,empati yaparsam 50 yasindaki torun sevme yasinda baskalrina özendigini anliyorum tabi en icten ben de istiyorum ama olmuyor,
Birde evde artik cok catismalar olmaya basladi annem ablam ben hepimiz bir sesiz, herkes kendi düzenini kurmaliymis belli yaşta, eger iyi ve saygıli bir aileniz varsa evet ne ala ama aileniz herseye karisan,ele ne deriz, aman bizi rezil etme kqfasindaysa hersey zor .
Ustelik hayatim boyunca degil rezil edecek hic bir utandiracqk birsey yapmadim,okul is ev arasinda hayatim, ama annem bize karsi cok tutucu , bizi begenmezdi zaten artik daha da begenmiuor,
Bu da benin canimi acitiyor artik cok uzuluyorum,
Bazen napalim kismet desede cogu zamam bunalimda, bizde suç aramaya basliyor artik,
Cunku teyzelerim halalarim annemr cok üzülduklerini soyluyor, bu denir mi? Yaaa,!
Keske verseydin dahq önceden diyorlar, kim istiyorsa artik ver diyorlar,arkafaslar evde kalmiş,artik kim isterse ona verilmek istenen miadi gecmis biri olarak görülmek canimi sıkiyor,kuzenim diyorki senim yasinda 2.ciye hamileydim.
Hayatım boyunca hep düşünceli oldum Hiç kimseyi kırmamaya çalıştım hayatımdaki herkesle diyaloğu mu Hep iyi tuttum Ama bakıyorum karşısındakini kırmak için üzmek için yer arayan düşüncesiz davranan insanlar benden şu an çok daha mutlu, en azından kendi düzenleri var ve birilerinin suratına doğru yüzüne karşı üzüldüklerini söylemek Onlara göre çok normal .Ben iyi olmaya çalıştıkça Hayatımdan kini nefreti atıp hoşgörüyü sevgiyi ön plana aldıkça hala bunlarla yasiyorum ,
Bizden daha kötüler evlenince annemin gözunde bi kiymetli sormayin. Nasil herseyi beceriyirmuş, nasil hamaratmiş, nasil güzel giyiniyormuş, canim annem bizede cok dua eder soyler kimin evveli kimin ahiri diye ama biryandan cok uzuluyor,
Acikcasi bende sucluyorum annemi cünku zamanainda benim istedigime vermediler, simdi pisman ama fayda etmiyor iste, hersey zamaninda güzel galiba,cok yiprandik artik aile icinde herkes herkese sariyor ,tartisma hir gür surekli, sen onu dedin bem boyle dedimler sürekli..hersey zamaninda yapilmali gec kalonca yipraniyor insanlar annemi cok sucluyorum icten ice işte.
Bugun cok sikildim dertlesmek istedim ,