- 31 Aralık 2018
- 37
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi magnolia99
millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var ama çok üstümde baskı var ister istemez psikolojimi etkiliyor. herkes sorup duruyor ne zaman evleneceksin diye. akrabalarım kırsal insanlar.22 yaşında gencecik, üstelik eğitimli bir kadın olarak derdiniz evlilik yaşı mı? Evlilikten önce yapmanız ya da düşünmeniz gereken şeyler yok mu?
O zaman akrabalarınza göre mi yaşayacaksınız kendi doğrularınıza göre mi ona karar verin.var ama çok üstümde baskı var ister istemez psikolojimi etkiliyor. herkes sorup duruyor ne zaman evleneceksin diye. akrabalarım kırsal insanlar.
millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
ya biliyorum çok çirkin bir tabir ben de sevmiyorum, çok aşağılayıcı, ama toplumun dediği bu diye yazdım bu sözün anlamını karşılayabilen düzgün bir söz bulamadımEvde kalma yaşı mı???
Öyle bir yaş mı var, kime göre neye göre??
Yapmayın Allah aşkına ya, başlık çirkin ve aşağılayıcı olmuş, bari kadınlar olarak biz bunları demeyelim.
Artık çoğunluk okuyor, çalışıyor hayatını idame ettiriyor kimse evde kalmıyor.
Evlilik dediğin olay bence senin için doğru insanı bulduğun yaşta olur.
Evlenmek için evlenilmez.
Burada kaç üye 3o oldum, 30 sonrası evde kalmış demesinler diye karşısına çıkan biriyle evlendi ve sonuç; bir kaç aylık evliler ve çok mutsuzlar, keşke evlenmeseydim diyorlar.
Sizin için doğru insanı bulunca evlilik düşünün bence.
Ben 31 yaşındayım karşıma hala doğru insan çıkmadı o yüzden doğru insan çıkarsa evlilik düşünürüm..
Ayrıca evde kalma tabiri çok çirkin çok.
Evde kalma yaşı mı???
Öyle bir yaş mı var, kime göre neye göre??
Yapmayın Allah aşkına ya, başlık çirkin ve aşağılayıcı olmuş, bari kadınlar olarak biz bunları demeyelim.
Artık çoğunluk okuyor, çalışıyor hayatını idame ettiriyor kimse evde kalmıyor.
Evlilik dediğin olay bence senin için doğru insanı bulduğun yaşta olur.
Evlenmek için evlenilmez.
Burada kaç üye 3o oldum, 30 sonrası evde kalmış demesinler diye karşısına çıkan biriyle evlendi ve sonuç; bir kaç aylık evliler ve çok mutsuzlar, keşke evlenmeseydim diyorlar.
Sizin için doğru insanı bulunca evlilik düşünün bence.
Ben 31 yaşındayım karşıma hala doğru insan çıkmadı o yüzden doğru insan çıkarsa evlilik düşünürüm..
Ayrıca evde kalma tabiri çok çirkin çok.
ya biliyorum çok çirkin bir tabir ben de sevmiyorum, çok aşağılayıcı, ama toplumun dediği bu diye yazdım bu sözün anlamını karşılayabilen düzgün bir söz bulamadım
Sen ne zaman istersen o zaman. Evlenmek hiç zor değil, akrabaların bulduğu biriyle 3 ayda bile evlenirsin. Önemli olan doğru bir evlilik yapmak bana göre. Lady Diana gayet genç evlendi, evliliğinden bir gün mutlu olamadan 36 yaşında öldü. Gelini Meghan Markle ise 36 yaşında yeni bir hayata yelken açtı. Hayatta tek doğru ya da tek mutluluk tipi yok.
Sussex düşesi sonuçta,o değil de kadın çok güzel ve hoş.Meghan Markle hemen de hamile kaldı 36 yaşında çok sevindim ya..
Nasipse oluyor işte..