• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma yaşı diye bir şey var mıdır, kaç yaştan sonra evde kaldın denir?

magnolia99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2018
37
12
3
28
millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?

Aklının çalıştığı yaştır. Kimi insan erken olgunlaşır kimi kaç yaşına gelirse gelsin ucarıdır. He bana sorarsan 30a yakın evlenmek 20li yaslarda evlenmekten çık daha iyidir. Acelen yoksa tabakhaneye b.k yetiştirmiyorsan evlilik icin acele etme derim. Gez toz eğlen öğren hayatı dolu dolu yasa. Hayattan belli bir birikimi alınca da adam gibi adam denk gelirse evlenirsin ne ala. He bulamadın mı canın sağ olsun cigersiz adamı koca yapacağına bekar kal Mutlu kal ;)

22 yaşında gencecik, üstelik eğitimli bir kadın olarak derdiniz evlilik yaşı mı? Evlilikten önce yapmanız ya da düşünmeniz gereken şeyler yok mu?
var ama çok üstümde baskı var ister istemez psikolojimi etkiliyor. herkes sorup duruyor ne zaman evleneceksin diye. akrabalarım kırsal insanlar.

Evde kalmak denen birsey kalmadı
Isteyen ıstedıgı yasta evlenır
Bir cok ınsan evlenıyorda bosanıyorda allah hayırlısını nasip etsın

millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?

Evde kalma yaşı mı???
Öyle bir yaş mı var, kime göre neye göre??
Yapmayın Allah aşkına ya, başlık çirkin ve aşağılayıcı olmuş, bari kadınlar olarak biz bunları demeyelim.
Artık çoğunluk okuyor, çalışıyor hayatını idame ettiriyor kimse evde kalmıyor.
Evlilik dediğin olay bence senin için doğru insanı bulduğun yaşta olur.
Evlenmek için evlenilmez.:KK43:

Burada kaç üye 3o oldum, 30 sonrası evde kalmış demesinler diye karşısına çıkan biriyle evlendi ve sonuç; bir kaç aylık evliler ve çok mutsuzlar, keşke evlenmeseydim diyorlar.
Sizin için doğru insanı bulunca evlilik düşünün bence.
Ben 31 yaşındayım karşıma hala doğru insan çıkmadı o yüzden doğru insan çıkarsa evlilik düşünürüm..
Ayrıca evde kalma tabiri çok çirkin çok.:silah::KK12:

FD0003C5-0BCC-4E58-9BA1-F114A15A6BD3.jpeg

Evde kalma yaşı mı???
Yapmayın Allah aşkına ya, başlık çirkin ve aşağılayıcı olmuş, bari kadınlar olarak biz bunları demeyelim.

Burada kaç üye 3o oldum, 30 sonrası evde kalmış demesinler diye karşısına çıkan biriyle evlendi ve sonuç; bir kaç aylık evliler ve çok mutsuzlar, keşke evlenmeseydim diyorlar.
Ben 31 yaşındayım karşıma hala doğru insan çıkmadı o yüzden doğru insan çıkarsa evlilik düşünürüm..
ya biliyorum çok çirkin bir tabir ben de sevmiyorum, çok aşağılayıcı, ama toplumun dediği bu diye yazdım bu sözün anlamını karşılayabilen düzgün bir söz bulamadım

Sen ne zaman istersen o zaman. Evlenmek hiç zor değil, akrabaların bulduğu biriyle 3 ayda bile evlenirsin. Önemli olan doğru bir evlilik yapmak bana göre. Lady Diana gayet genç evlendi, evliliğinden bir gün mutlu olamadan 36 yaşında öldü. Gelini Meghan Markle ise 36 yaşında yeni bir hayata yelken açtı. Hayatta tek doğru ya da tek mutluluk tipi yok.

Evde kalma yaşı mı???

Valla en ıyısını yapıyorsun cnm
Evlılık zorunluluktan yapılcak birsey degıldır
Mutluluk ıcın yapılacak birseydır yoksa zateb herkes bır sekılde evlenır
2-3 ay sonra bosanacagına ıstedıgın yasta evlen ama içine sinsin ve hayırlısı olsun
Evde kalmak kaldımı ben bu siteden duyoyorum oyksa bır cok kısıde 2-3 aylık evlılık ardından bosananlarıda cok duydum
Buda normal sonucta anlaşamıyorsanız bosanacaksın rabbım hayırlısını nasip etsın

ya biliyorum çok çirkin bir tabir ben de sevmiyorum, çok aşağılayıcı, ama toplumun dediği bu diye yazdım bu sözün anlamını karşılayabilen düzgün bir söz bulamadım

Toplumun algısına göre kadınların evlenmesinin zorlaştığı yaş denebilir.
Maksatım sizi bozmak değil sadece böyle kadınları aşağılayan söylemlerden tiksiniyorum zaten toplumdaki çoğu insan zaten bilinçsiz bari bizler böyle demeyelim ondan yazdım..:KK66:
Yaşın 22, sana bir gözlemimi paylaşmak istiyorum.
Akrabalar ve tanıdıklar hep konuşur.

Her konuda bir fikirleri vardır ama her kadının eğitimini bitirdiği yaş, kendini evliliğe hazır hissettiği yaş, olgunlaşma yaşı değişir.
Bizim toplumumuzda evlenme nedeni çoğunlukla çocuk sahibi olmak olduğu için erken evlilik baskısı vardır.
Çünkü kadınların 30 yaşından sonra doğurması zor diye düşünülür.
Alakası bile yok, bilimsel gerçek bile değil.
Yumurta kalitesi 35 yaşından sonra biraz düşer, doğru ama tamamen son bulmaz hemen menopoz olmaz, yumurtlama durmaz. Bunu bilmeyen kocakarılar hep konuşur.
Daha çok gençsin, kaderinde var ise her yaşta olur.
Önemli olan doğru insanla evlilik..:cool:
Yoksa evlilik azap oluyormuş öyle diyorlar..

Akrabalar evde kalmış muamelesi yapar seni baskı işe evlendirir. Sonra mutsuz olsan sıkıntı yaşasan sana ilk sırtını dönüp aman ne halt edersen et ama boşanma diyenlerdir. Evlen derler çocuk yap derler, yetmez ikinciyi yap derler. Ölene kadar da derler de derler. Yaşın genç. Bence bir kadın işini eline alıp parasını yeterince harcadıktan sonra evlenmeyi düşünmeli

Sen ne zaman istersen o zaman. Evlenmek hiç zor değil, akrabaların bulduğu biriyle 3 ayda bile evlenirsin. Önemli olan doğru bir evlilik yapmak bana göre. Lady Diana gayet genç evlendi, evliliğinden bir gün mutlu olamadan 36 yaşında öldü. Gelini Meghan Markle ise 36 yaşında yeni bir hayata yelken açtı. Hayatta tek doğru ya da tek mutluluk tipi yok.

Meghan Markle hemen de hamile kaldı 36 yaşında çok sevindim ya..:halay:
Nasipse oluyor işte.. :KK76:

En uygun yaş,kendini hazır hissettiğin yaştır.

• Beğen
Reactions: 000
Back