Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş diyorum.benim karşıma iyi huylu erkekler çıktı aslında ama ben de bir türlü evliliğe kadar gidemedim.kimini çok sevdim doğru dürüst işi yoktu, kiminin işi gücü yerindeydi ben sevemedim derken seninle aynı yaşa geldim.dediğin gibi çevreyi geç burayı bile okusan her konusa bir eşim lafı geçiyor illaki.ya da nişanlım.evlenmeyi düşünülen sevgili.yalnızlıktan şikayet edip konu açanlar bile bakıyorsun konuda eşim diyor.bazen başlıklara bakıyorum heh diyorum tam dert ortağım iki satır sonra eşim de eşim

.tepki çekiyorum ama yine de yazacağım.kadın obezite 100 kiloyu geçtim diyor o halde eşiyle tanışıp evlenmiş mesela.hatta diyor niye benim gibi bir şişkoyla birlikte yanına yakışmıyor diye.kendi bile söylüyor bunu.geçen memlekete gittim kimin telefonuna baksan bir eşim, aşkım, canımın içi.iki sohbet ettik kadının bütün çocukları evli, yandaki adam da evlenecek.uçaktan iniyorsun kadın almış 3 çocuğunu babaları karşılamaya gelmiş bir mutluluk tam aile saadeti tablosu.bir etkinliğe gidiyorsun kız ne güzel tek başına gelmiş ben de böyle yapacağım diyorsun, bir bakıyorsun arkada erkek arkadaşı geliyor.aşkım diye sarılıyor.bütün dünya sanki komplo kurmuş gibi.bakkalda falan mı satılıyor bu eşler herkeste bir tane var diyorum anlamadım ki.bizim gibilere göre çok zor bir olay ama millete göre değil demek ki.ne kadar inkar etsek de açıkçası işin içinde hem kıskançlık var hem gururumuz.en çirkin en kilolu en eğitimsiz kadının bile var var var.... ulan nasıl bir kaderimiz var anlamadım ki.sanki koca dünyada tek bekar ben kalmışım.şimdi iki dertleştik gelecek beğenmedimler.ama ne yapalım aklımızdan geçenler bunlar.siz her insana eşit gözle bakabiliyor musunuz sanki?