Küçücük kızdan bu tepkiyi görüyorsa büyüklerden neler görüyordur bir düşünün. Bu ülkede bekar kadın olmak zor.Nasıl anlatsam dün bir AVM gittik.
Orda d&r uğradık kızım teyzesine teyze sana göre diye bir kitap uzattı (otuzundan sonra koca bulmanın sanatı) teyzesi güldü. Asansöre bindik siz durun önüme çıkan ilk erkekle evleneceğim dedi. Asansörün kapıları açıldı. Karşımızda beyaz takım giymiş siyahi bütün gülümsemesiyle bir adam. Tabi güldük felan ama günün geriye kalan kısmında kardeşimin moralinin bozukluğu dikkatimizden kaçmadı.
Kardeşinden birazda bahsedeyim siyah saçları olan ela gözlü ince hoş 27 yasında bir kız bunları kompleks yapacağı aklıma bile gelmez hata özgüveni beni her zaman şaşırtır dı.
Demem o ki bir kız güzel kariyer sahibi de olsa bir yaştan sonra kompleks yapabilir mi?
Kardeşinin bouzlduğunu sanmıyorum.Bozulsa,yeğenine ilk anda tepki verirdi.Bu kadar esprili yaklaşmaz bozulan evlenmemekten dertlenen insan.Canı başka birşeye sıkılmıştır.Ama çevredeki herkes,27 yaşında daha gencecik bir insana evde kalmış gözüyle baktığı için,hayattaki tek hedefin evlenmekten ibaret olduğunu sandıkları için,o kızın morali bozuksa,o gün keyfiszse,dalgınsa bak görüyor musun içten içe üzülüyor gibi bir anlam çıkarabiliyorlar.Nasıl anlatsam dün bir AVM gittik.
Orda d&r uğradık kızım teyzesine teyze sana göre diye bir kitap uzattı (otuzundan sonra koca bulmanın sanatı) teyzesi güldü. Asansöre bindik siz durun önüme çıkan ilk erkekle evleneceğim dedi. Asansörün kapıları açıldı. Karşımızda beyaz takım giymiş siyahi bütün gülümsemesiyle bir adam. Tabi güldük felan ama günün geriye kalan kısmında kardeşimin moralinin bozukluğu dikkatimizden kaçmadı.
Kardeşinden birazda bahsedeyim siyah saçları olan ela gözlü ince hoş 27 yasında bir kız bunları kompleks yapacağı aklıma bile gelmez hata özgüveni beni her zaman şaşırtır dı.
Demem o ki bir kız güzel kariyer sahibi de olsa bir yaştan sonra kompleks yapabilir mi?
Evlenmeyenlerden çok evlenenler tribe giriyor.
''Konuma bekarlar yazmasııııın!''
''Lütfen yalnızca evliler yazsııııın!''
Havanız kime oğlum? G*tü boklular sizi.
kahkaha attim yaEvlenmeyenlerden çok evlenenler tribe giriyor.
''Konuma bekarlar yazmasııııın!''
''Lütfen yalnızca evliler yazsııııın!''
Havanız kime oğlum? G*tü boklular sizi.
Çünkü insanlar o imzayı attıkları an hayatın tüm sırlarına vakıf olup üst insana evriliyorlar. Hayır madem evlilik her insanı çok makul, çok mantıklı ve sağduyulu yapıyor etrafta neden bu kadar mutsuz evlilik var?He yaw, az önce bir yorum yazacaktım, son anda farkettim, evliler yazsın demiş biri yine. 17 yaşında evlisi yazabilir ama biz burada 30+ , o kadar hayat deneyimimiz var, adam yerine konmuyoruz yine
Siz bütün konulara yorum yazabilirsiniz bu durumda. Bir de torun sahibi oldunuz mu offf. KK VIP.52 yaşındayım,20 yaşında evlendim.evliliğimde bir sorun yok çok şükür ama şimdiki aklım olsaydı,30-35 yaşından önce asla evlenmezdim.
hayatınızı yaşayın,hiç birşeye geç kalmadınız kızlar...
notoğlum 5 aydır nişanlı, 31 yaşında,...gelinim 32...
Siz bütün konulara yorum yazabilirsiniz bu durumda. Bir de torun sahibi oldunuz mu offf. KK VIP.
evde kaldım diye komplex yaptığını sanmıyorm ama kalbine girebilecek ruhunu anlayabilecek bir insan hayatında olmadığı için üzülmüştür belki. yoksa bekarlığın sultanlık olduğunu bilmeyen mi varNasıl anlatsam dün bir AVM gittik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?