• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Kaldım Diyenler

kızlar ben 20 yaşındayım ve kendimi evde kalmış hisediyorum uffffffffffffffffffff sizce bunu hissetmek için erkenmiyim

ben cok takıyorum bu durumu neden evlenemıyorum dıye sevgılım ısı yok bulsa duzgun bısey evlencez

ay cnm neden evde kalasın yasın daha cok genc :)

ya öylede canım ev kızıyım ben ne iş var ne okul o yüzden evde kalmış gibi hissediyorum hani genelde okumaya kızlar evlenmeyi tercih eder benimde en büyük tercihim bu zaten ama olmuyor işte sevgilim var ama askerliğini bekledim falan şimdi yeni geldi iş bulacakmış para çoğaltacakmış ufffffffff

aaa inanmıyorum 20 yaşına geldin ve hala bekarmısınnn akannehir
şakamı bu yaa

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaşım normal ama ev kızı olduğum için böle oluyor işde millet diyoki madem okumuyon çalışmıyon evlen bari diyolar e evlenemeyincede evde kaldın diyolar sanki ben bilmiom evlenmeyi ....zaten en byük dileğim sevgilimle evlenmek ama o da iş bulacak daha para çoğaltacak

bende 3 ay sonra 26 oluyorum bende evde kaldımmmmmm sanırımmm :43::43::43::43::43::43:

Son düzenleme:
Bir yılda daha bitmek üzere. benim kaderimde yok evlilik sanırım.Bazen keşke anne sözü dinleyen uslu kız olmasaydım,üniversite okumasaydım,biraz daha akıllı olsaydım diyorum.
Anne sözü dinledim uslu namuslu kız oldum ne oldu sanki yalnız kaldım.Bazı geceler gözyaşlarımı bir ben görüyorum.
KKeşke ailem lise bitince biriyle evlendirseydi beni demiyor değilim.
İnsan aşkın sevginin boşluğunu dolduramıyor.Artık ne düğünlere nede doğan bebeklere gitmalım ek içimden gelmiyor. Yaşlandım kızlar ben yaaa:(
Bir yıl daha geçti.......Hayatım boş yere geçti gitti.
Raabbim bu yılı evlenmek isteyenlere ben gibi ede kalanlara hayırlı eş verdiği yıl etsin inş.
Ben aptalım grçekten aptalım.Herkes yapıyor ben beceremedim evlenmeyi 37 senede.Çeyizlerim çürüdü yaaa....:43: :43: :43: Ben annem onlarıne hayallerle almıştık....

Back