• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Kaldım Diyenler

deryaderya

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
2.118
1.686
683
Evde kaldım diyenler nereye yazacak peki:):utangac:
Öncelikle Rabbim herkesimutlu etsin eşiyle ömür boyu.
Evde kaldım diyenlerde buraya yazsın bari....:) Mesela ben evde kaldım. Ağlasammı gülsem mi bilmiyorum. Yaş oldu 35 galiba ağlıyayım :))))))Hayırlısı.....

Deryacim senin topigin sessiz kalmis.Kimsecikler ugramamis.
Insallah en kisa zamanda Rabbim sana da iyi bir es, mutlu bir yuva nasip etsin.

Evde kaldım diyenlerde buraya yazsın bari....:) Mesela ben evde kaldım. Ağlasammı gülsem mi bilmiyorum. Yaş oldu 35 galiba ağlıyayım :))))))Hayırlısı.....

:smiley-cool:alemsin ...öyle deme kıss....:1:
mutlaka vardır senin de bir umutla ve hasretle bekleyenin ...
birbirinizden habersiz beklediğiniz birbirinizi...

dilerim ;
sen onu görünce böyle ol aklinialirimsmile
o seni görünce böyle,delikafadulden
mercimeği fırına verirken olumunekankayizsmile
ve sonracokacimcoook
ve sonuç bu olsun dilerim :CüvCüv::emir_bebek:

sana ve tüm dileyip isteyen arkadaşlarıma:1hug:
:Saruboceq:

valla şekerim ben çözmüş değilim,pazar günü mutlu bir çif olan arkadaşım,kocası,ve kızın annesi alışverişe gittik,bu arada ben evlenmiş yaş 31 neyse kız birşey beğendi kocası beğenmedi,kızın anneside dedimki en iyisi ikisi baksın ben girmim içeri dedim,annesi bana dediki,en iyisi ne biliyomusun kızım,hiç kocaya gitmemek,şimdiki aklım olsa evlenmezdım diye yemen etti,benı göre evliler,oh ne rahatsı,sakın evlenme diye kıskanıyo,ama ben çocuk istemediğim için evlenemdım ayrı konu,bende yalnız kalınca acaba evleseydımmı diyorum,ben çözemedim bu işi...

sanırım bende evde kaldım:)
arkadaslerımın cogu evlı bıraraya gelınce cocuklarıyla ılgılenıyo bı cogu paylasımlarımız ortak nokta kalmadı gıbı
hee benım artılarım yokmu var tabıykı hala egıtımım ıcın planlarım var ısım var
ekonomık ozgurlugum var
evlensem sıkıntı cekmem
hee bu arada sevgılım var 3.yıla gırıcezx ıns. ama askımla evlenmemıze artık bu sartlarda mucıze gozuyle baktıgımdan evde kaldım dıyorum:)
aman duymasın boyle dıyınce cok kızıyo:D:D
bu arada 24 yasındayım

ben bir daha ki ay'a 23'üme girincemkaydirigubbakcemile2.. evde kaldim diyemem ama
kimse olmadi hayatimda halada yok..bilmiyorumkismile
ablamda 28 oda bu topicigi görseydi yazardi...kaydirigubbakcemile3
evde kalmak terimi cok yanlis.. herkes evlenecek diye bir kanun mu var ki insanlarin
psikolojisini böyle bozmaya calisiyorlar..:gitme:

Arkadaşlar topiğe yazdıklarınız için teşekkür ederim.Hayırlısı olsun hepimiziçin inşallah.Balperisi ve Pandora dilekleriniz için çok teşekkürler..Ben çooooookkkk geççç kalmışımmmçooooookkkkk.Bu siteye kayıt olduğumdan beri daha çok anladım..
Kısmetim mi bağlıdır nedir?

off kızlar saatlerce sohbet edesım anlatasım var, 10 senedır bir küs bir barışık birlikte oldugum biri var ama işte hiç sevgili gibi diiliz, ama bazende sevgili gibiyiz, karışık biraz, yas oldu 30 artık sıkıldım tabı on senedir baskalarınada bakmadım kalbım bı tek onu istedi oyle bırıyle cık ayrıl, cık ayrıl yapamıyorum yapamadım hiç..
ama kalp baska mantık baska seyler soyluyo, her aradıgında bır telefonuna bakıp peşinden gidiyorum aylardır benı aramadı bu adam neden gıdeyım kı demem lazım halbuki
artık ınancım da kalmadı eskıden annem sorardı varmı bır gelısme dıye, oda sormuyo artık.

Bende buraya aidim sanırım

off kızlar saatlerce sohbet edesım anlatasım var, 10 senedır bir küs bir barışık birlikte oldugum biri var ama işte hiç sevgili gibi diiliz, ama bazende sevgili gibiyiz, karışık biraz, yas oldu 30 artık sıkıldım tabı on senedir baskalarınada bakmadım kalbım bı tek onu istedi oyle bırıyle cık ayrıl, cık ayrıl yapamıyorum yapamadım hiç..
ama kalp baska mantık baska seyler soyluyo, her aradıgında bır telefonuna bakıp peşinden gidiyorum aylardır benı aramadı bu adam neden gıdeyım kı demem lazım halbuki
artık ınancım da kalmadı eskıden annem sorardı varmı bır gelısme dıye, oda sormuyo artık.

Bende buraya aidim sanırım

acısına katlanabilirsen ayrıl dicem,ama sen en iyisi birini bul öle ayrıl,millet yedek kulubusebı dolu tutuyo,bızım gibi acı çekip sap gibi ortada kalmıyo,ben yapamadım,ama sen yedekle,bul birini öle ayrıl bacım,

Baharcım azıcık aklına kalbine yatan biri oldumu onunla çık . Bu yazdığınkişiden hayır gelmez..Gözkimigörürs gönül onu sever diyorlar. Ben denemedim ama..........

deryaderya & endulus
bende ısterım zaten gonlumden olmasa bıle ılk once aklımdan cıkması lazım onun. Ama su da var kı benım etkılendıgım kısıler oldu, olmadı da degıl ama ben bı kere bı erkege acıldım yanı benım ılgısız adama o da ıstemıyorum dedı baska bı erkege acılacak gucum yok , herseferınde reddedılmek istemiyorum bunun dısında da kımse bana cıkma teklıf etmedı . valla artık ne kas goz, ne huy ya hıcbısey aramıyorum valla, karsı cıns olsun yeter dıcek durumdayım

bazen dusunuyorumda 10 sene dıle kolay ama hıc kısa degıl
tanıstıktan 2 - 3 sene sonra evlenseydık sımdı kac yıllık evlı ve kac cocuklu bır aıle olurduk acaba dıye dusunuyorum cogu zaman.. gozum kuyumcu vıtrınlerındekı alyanslara ne kadar cok gıdıyor, acaba bız hangı yuzuklerı secerdık dıye
sonra bırden aklıma gelıyor, ben onun hıcbıseyı dıılım, arada sırada aklına eserse telefon ettıgı, bı tek gunu bırlıkte gecırıp aylarca aramayan, ona delıler gıbı asıgım dıye kopek gıbı kullandıgı yalnız bir kadınım
hayal kurmamam lazım ..

Herşey kısmet ve hayırlısı. Elbet vardır bir zamanı.
Birşeyin illa olmasındansa, olmaması bazen daha iyidir.
Tabi herkes yuva kurmak ister, zamanı gelince olur inş.
Hayırlı zamanda, hayırlı kısmetler nasip etsin Allah isteyen herkese inş.

Back