• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evde is yapmak isteyenler

balbocuuu

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
7.974
26.219
548
Arkadaslar evde tas isi yapiyorum ayda 1000 lira kazaniyoru. Ama birisine bagli is deil kendi isimi yapmak istiyorum bu konuda yardimci olacak fikirlesecek is arayan arkadaslar yazsin lutfen

Arkadaslar evde tas isi yapiyorum ayda 1000 lira kazaniyoru. Ama birisine bagli is deil kendi isimi yapmak istiyorum bu konuda yardimci olacak fikirlesecek is arayan arkadaslar yazsin lutfen
Bende evde iş arıyorum canım yardımcı olursan sevinirim

Ben ist avrupa yakasındayım iş nedir ne yapiliyor taş derken?

Kalip var taslari kaliba oturtup panta yapistiriyorsun giydigimiz bazi kiyafetlerin onundeki tasli baskilar oluyoryo onlari yapiyorsun. avrupa neresinde

Merhaba kizlar bende istanbul basaksehirde oturuyorum bende eve is istiyorum ne yapmam gerek

Bence evden yapılabilen işler yok varsada paylaşılmıyor eminim artık

Arkadaşlar avon ve oriflameye üye olup hem ihtiyaçlarınızı indirimli fiyata alın hem para kazanın hem de müthiş hediyeler kazanın çevrenize katalokları gösterip bu müthiş fırsatlardan yararlanabilirsiniz ücretsiz üyelik için lütfen bana buradan ya da instagram hesabım: ... den ulaşın Detaylı bilgi için instagram hesabımdan DM yoluyla bana yazabilirsiniz. :) :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence evden yapılabilen işler yok varsada paylaşılmıyor eminim artık
Arkadaşlar avon ve oriflameye üye olup hem ihtiyaçlarınızı indirimli fiyata alın hem para kazanın hem de müthiş hediyeler kazanın çevrenize katalokları gösterip bu müthiş fırsatlardan yararlanabilirsiniz ücretsiz üyelik için lütfen bana buradan ya da instagram hesabım: ... den ulaşın Detaylı bilgi için instagram hesabımdan DM yoluyla bana yazabilirsiniz. :) :)

Girişimci geldi haaanıımm :rapci:
Öncelikle herkese merhaba. Ben hem bir işte çalışan hem de kendi işini yapan bir anneyim. Evden iş yapmak için, Sahibinden.com da çeşitli ilanlar oluyor ben iki ay once oradan araba kokusu bağlama işi bulmuştum, ucreti cok değildi ama günde 20 lira getiriyordu hem de kolay bir isti. Ancak adamlar iflas mi etti ne olduysa firma kapandı (bahtsız bedevii ben oluyorum evet) bir daha da oyle bir is bakmadım.

Evde kendi işinizi yapmak için fikir çok. En başta örgü (atki,bere,dantel vs) sonra gurumi denen dışı örgü olan bebekler(bu sıra yapan çok,ama satın alanı hic gormedim)
etamin kolye, kupe, pano vs işi de çok revaçta, retro mantığıyla insanlar bayılıyor bunlara.
kokulu taş işi de alıcısı bol bir is lakin, biraz zahmetli, cunku taşın kalitesi, kurumasi, rengi, süslemesi biraz ugrastiriyor,ama iyi para getiriyor.
boncuktan taki tasarimina da cok denk geliyorum bu aralar.
e tabi kendi işim olan butik pasta ve kurabiye. gerçi artık herkes yaptığı için siparişlerde inanılmaz düşüş var, ama yine de çevrenizde yapan yoksa dusunebilirsiniz. para kazanmaya geçişi biraz uzun sürer çünkü eliniz alışıp iyi yapana kadar sipariş almamalisiniz.

Bu tarz iş fikirleri cook dedigim gibi, ancak satış noktasinda en önemli şey cevreniz. tabi ki sosyal medya vs reklamları işe yarıyor ama ne kadar cok tanıdığınız bu isi yaptiginizi bilirse o kadar iyi. cunku artik insanlarin alisveris mantığı ikiye bölünmüş durumda. kimisi aman kolay olsun diye düşünerek internetten, şansına da biraz guvenerek, alisveris yaoiyoe, çoğu kişi ise ille de bi referans olsun, bi tanıdık olsun, gözümle goreyim diye düşünüyor.

Ne iş yaparsanız yapın, boll ve bereketli bir yıl olur umarım hepiniz icin :KK200: sorusu olanlar için cevap vermeye hazırım:hamarat:

Back
X