Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende evde iş arıyorum canım yardımcı olursan sevinirimArkadaslar evde tas isi yapiyorum ayda 1000 lira kazaniyoru. Ama birisine bagli is deil kendi isimi yapmak istiyorum bu konuda yardimci olacak fikirlesecek is arayan arkadaslar yazsin lutfen
İstanbul da canimNerde oturuyorsun
Sancaktepe canım Anadolu yakasıIstanbulun neresi
Bu tarafa iş vermezler miHimm bende avrupa yakasindayim ya
Merhaba evde iş yapıyorum dediniz Bilgi almak istiyorum bu konudaArkadaslar evde tas isi yapiyorum ayda 1000 lira kazaniyoru. Ama birisine bagli is deil kendi isimi yapmak istiyorum bu konuda yardimci olacak fikirlesecek is arayan arkadaslar yazsin lutfen
Sanirim oyleBence evden yapılabilen işler yok varsada paylaşılmıyor eminim artık
Arkadaşlar avon ve oriflameye üye olup hem ihtiyaçlarınızı indirimli fiyata alın hem para kazanın hem de müthiş hediyeler kazanın çevrenize katalokları gösterip bu müthiş fırsatlardan yararlanabilirsiniz ücretsiz üyelik için lütfen bana buradan ya da instagram hesabım: ... den ulaşın Detaylı bilgi için instagram hesabımdan DM yoluyla bana yazabilirsiniz. :) :)Bence evden yapılabilen işler yok varsada paylaşılmıyor eminim artık
Arkadaşlar avon ve oriflameye üye olup hem ihtiyaçlarınızı indirimli fiyata alın hem para kazanın hem de müthiş hediyeler kazanın çevrenize katalokları gösterip bu müthiş fırsatlardan yararlanabilirsiniz ücretsiz üyelik için lütfen bana buradan ya da instagram hesabım: ... den ulaşın Detaylı bilgi için instagram hesabımdan DM yoluyla bana yazabilirsiniz. :) :)Arkadaslar evde tas isi yapiyorum ayda 1000 lira kazaniyoru. Ama birisine bagli is deil kendi isimi yapmak istiyorum bu konuda yardimci olacak fikirlesecek is arayan arkadaslar yazsin lutfen