• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde iş derdim

Tabanakuvvet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
161
85
13
Bayanlar sizden bi ricam var. Ev hanımıyım işten çıktım ve evde para kazanmak istiyorum. Evde nikah şekeri yapma işleri filan varmış bu tarzda. Hiç yapmadım bu tarz bişey ama yaparım uğraşırım ve yaparım kazanç nedir kaç gün süre veriyolar mesela yada gidip nikah şekeri satan yerlerden mi bu tarz işler alıyoruz Bursada yaşıyorum ve hiç bi bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz

Bir nikah şekerciyle anlaşırsanız ayda 200-300 lira kazanırsınız. Kendiniz sipariş üzerine çalışırsanız bir siparişte 100 lira civarı karınız olur.

Ben bi zamanlar arastirmistim kışın kimse vermiyor anca yaz yaklasinca aciyorlar sezonu onda da her sekercinin cicekcinin anlastigi kisiler var araya birilerini sokmaniz lazim yoksa kimse yardimci olmuyor

Bir nikah şekerciyle anlaşırsanız ayda 200-300 lira kazanırsınız. Kendiniz sipariş üzerine çalışırsanız bir siparişte 100 lira civarı karınız olur.
Bi yakınım vardı aylık 1000 lira civarı kazanıyodu nikah şekeri işinden o nasıl bişeydi acaba

Ben bi zamanlar arastirmistim kışın kimse vermiyor anca yaz yaklasinca aciyorlar sezonu onda da her sekercinin cicekcinin anlastigi kisiler var araya birilerini sokmaniz lazim yoksa kimse yardimci olmuyor

Başka ne yapabilirimli nikah şekeei dışında

Kokulu taş, sabun, keçeden magnetler vs.1. Yaş doğum günü parti hediyeleri gibi şeyler de olabilir. İnternette siteler var. Armut com gibi. Ben oğlumun doğum gününde organizasyon firması aramıştım oradan birçok şey var diye biliyorum. Ayrıca şeker hamurlu kurabiyeler de yapabilirsiniz. Bu yazdıklarımın fiyatları 3,5 TL ile 7 TL arasında değişiyordu. Güzel Bi kazanç elde edebilirsiniz. Hayırlısı olsun...

Back
X