Fayans ustune serilmis kalin bir halida mesela ara yerler giris gibi, parmak uclarinizla ziplayacak sekilde (zaten boyle yapiliyor tum ayak tabani yere degmiyor) yaparsaniz rahatsiz olmaz kimse bence.Merhaba ben apartman dairesinde oturuyorum.ip atlayarak kilo vermek istiyorum.fakat alt kattaki komsular rahatsiz olur cok gurultu yaparim diye cekiniyorum.ip almadim henuz.siz bu konuyu nasil cozuyorsunuz??kimse sikayetci olmuyormu??havalar cok ruzgarli oldugu icin duzenli yuruyus yapamiyorum kucuk bebegim var...
Fayans ustune serilmis kalin bir halida mesela ara yerler giris gibi, parmak uclarinizla ziplayacak sekilde (zaten boyle yapiliyor tum ayak tabani yere degmiyor) yaparsaniz rahatsiz olmaz kimse bence.
Ben ipi atlayacak yer bulamiyorum malesef lambaya carpiyor arkada koltuga carpiyor duvara degigiyor vs vs. Ipsiz yapiyorum
Genis alaniniz varsa ne guzel gayet atlayabilirsiniz
Zaten ayak uçlarına basarak atlaniyor
Ve ciddi kalori yaktiriyor:)
Halı üzerinde atlarsaniz sorun olmaz
Bi de size trambolini önerebilirim Google'den araştırın isterseniz
Evet ben de atliyorum oyleTrambolin yer kaplar evimiz kucuk sayilir.hem cocuklar var durdurmazlar onu :)) ipsiz ip atlamak iyi fikir gibi geldi.denedim hatta az once 100 kere zipladim öldüm bittimm :)))
Zaten bunu fark ettikten sonra zayiflamayi kafaya koymus oluyoruz. Kisa zamanda kurtulursunuz insallah.Giris var genis degl ama denemek lazim.salonda da paldur kuldur olmaz herhalde :) biktim bu kilolardan.aylardir aynaya bile bakamiyorum.ben degilim sanki kocaman bisey oldum..
Evet ben de atliyorum oyle
Göğüslerim yerinden çıkcak gibi oluyo ama
Ben de saclardan cok rahatsiz oluyorum ya. Toplu olunca asagiya asagiya cekiyor dipleri aciyor. Acik olunca bi sacma oluyor falan o saclara bi cozum bulamadim
:)))) aynen ya bide emziriyorum kafam kadar oldu nerdeyse.tutarak zipliyorum.Evet ben de atliyorum oyle
Göğüslerim yerinden çıkcak gibi oluyo ama