- 2 Mart 2017
- 74
- 28
- 36
- Konu Sahibi Ariel Fairy Marka Elcisi
kız istiyodun demi sendeKız olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız istiyodun demi sendeKız olucak
Allah analı babalı büyütsün canımKız olucak
Evet içimden kız geçiyordu, inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir en önemlisi buAllah analı babalı büyütsün canım
kesinlikleeeeEvet içimden kız geçiyordu, inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir en önemlisi bu
sağlıklı olsunda :)Evet içimden kız geçiyordu, inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir en önemlisi bu
Anket mi buöncelik ev temizliği mi vücut mu sizce ?
soruAnket mi bu
yeni evli misinKız olucak
aktar daha iyi değil mi?
Sirke bir çok alanda kullanılıyor mucize gibi bir şey... Bir kaç damla yeter mi sizce, ben göz kararı döküyorumYer silme suyuna bi kaç damla sirke ☺
Ciddi misinTemizlikte sirke kullanmami onerdi bir arkadasim sonra evde hamambocekleri cikmaya basladi sirke doktukten sonra
Bence yanlışın var şimdi baktım internetten bak ne yazıyor:Temizlikte sirke kullanmami onerdi bir arkadasim sonra evde hamambocekleri cikmaya basladi sirke doktukten sonra
Bi kaç damla yeterli oluyorSirke bir çok alanda kullanılıyor mucize gibi bir şey... Bir kaç damla yeter mi sizce, ben göz kararı döküyorum
Böceklerin çıktıkları yere çamaşır suyu dök kapalı tut özellikle lavabo ağızlarınıTemizlikte sirke kullanmami onerdi bir arkadasim sonra evde hamambocekleri cikmaya basladi sirke doktukten sonra