- 20 Şubat 2017
- 49
- 39
- 34
-
- Konu Sahibi Ariel Fairy Marka Elcisi
Temizlik şirketi aramak
Karbonat ve sirkeyle buz dolabını siliyorum siz karbonatı nerde kullanıyorsunuzamanınn yeni gördüm burayııı
evim de 3 er tane çamaşır suyu 3 er tane cif biri mutfak diğerleri banyolar için) 2 şer şişe sirke bir kavanoz karbonat mutlaka bulunur 1 er tane de yedekte .. hem kimyasal hem doğal her şeyi kullanmayı seviyorum temiz olsun yeter ki
ortak kullandığım sadece yatakta ki çarşaf :) el havlusu da bence cımbız saç fırçası yada tırnak makası gibi kişiye özeldir eş yada çocukla paylaşılmaz herkesin el havlusu ayrıdır hatta onları da arada makinaya sirke ve tuz atarak yıkıyorum
titiz değilim kapıları fazla silmiyorumher türlü pratik temizlik önerisini severim bol paylaşım olsun biz de faydalanalım inşallah
buzdolabın da ben de kullanıyorum en çok mutfak ve ara holün yerin de derzler sararıyor özellikle de ocağın olduğu yerde önce biraz karbonat üzerine sirke döküp foşurdatıyorum sonra eski diş fırçasıyla hafif ovuyorum tertemiz yeni gibi oluyorKarbonat ve sirkeyle buz dolabını siliyorum siz karbonatı nerde kullanıyorsunuz
Sirke mobilyaları silmede kullanılabilir mi?buzdolabın da ben de kullanıyorum en çok mutfak ve ara holün yerin de derzler sararıyor özellikle de ocağın olduğu yerde önce biraz karbonat üzerine sirke döküp foşurdatıyorum sonra eski diş fırçasıyla hafif ovuyorum tertemiz yeni gibi oluyor
cam silme suyuna ekliyorum camlar parıl parıl oluyor, halı silerken de azıcık sirke ekliyorum o da parıldıyor
direk kullanılacağını sanmıyorumSirke mobilyaları silmede kullanılabilir mi?
Suyla karıstırıp kullansam zarar vermez herhaldedirek kullanılacağını sanmıyorum
ama ben toz almak için bazen cam sil şişeleri var ya fıs fıslı onun boşuna suyu doldurup biraz sirke bir kaç damla bulaşık deterjanı ekleyip toz alıyorum evin iç kapıları mobilya ahşabından onları da siliyorum
eşim ve oğlum alerjik astım onlar evdeyken kullanıyorum hafta sonları, hafta içi diğer normal ürünlerle toz alıyorum
sirke asidik olduğu için 1 litre suya 1-2 yemek kaşığı kullanmak bence yeterliSuyla karıstırıp kullansam zarar vermez herhalde
Bir şeyi daha merak ediyorum aslında. Elma sirkesiyle yüzümünü temizleyebiliyoruz ya tamamen doğal mı olmalı aldığımız sirke? Temizlikte kullanılanla aynı olmaz herhalde bilginiz var mı?sirke asidik olduğu için 1 litre suya 1-2 yemek kaşığı kullanmak bence yeterli
oturupta kendi sirkemi yapmıyorum ne yalan diyim uğraşamadım şimdiye kadarBir şeyi daha merak ediyorum aslında. Elma sirkesiyle yüzümünü temizleyebiliyoruz ya tamamen doğal mı olmalı aldığımız sirke? Temizlikte kullanılanla aynı olmaz herhalde bilginiz var mı?
Tamam canım bilgi için çok teşekkürleroturupta kendi sirkemi yapmıyorum ne yalan diyim uğraşamadım şimdiye kadar
hazır elma sirkesini yarı yarıya suyla sulandırıp arada yüz temizliği yapılıyor hassas ciltlerde sızlama kızarıklık yapabilir o zaman suyu biraz daha fazla konulmalı , ben bir kaç ayda bir aklıma gelirse karbonat+elma sirkesiyle dişlerimi fırçalıyorum
elma sirkesini bulaşık makinesinin parlatıcı gözüne de koyuyorum ara ara aynı işi görüyor
A101 de temizlik sirkesi vardıbuzdolabın da ben de kullanıyorum en çok mutfak ve ara holün yerin de derzler sararıyor özellikle de ocağın olduğu yerde önce biraz karbonat üzerine sirke döküp foşurdatıyorum sonra eski diş fırçasıyla hafif ovuyorum tertemiz yeni gibi oluyor
cam silme suyuna ekliyorum camlar parıl parıl oluyor, halı silerken de azıcık sirke ekliyorum o da parıldıyor