- 10 Mayıs 2014
- 4.885
- 5.509
- 358
- 32
- Konu Sahibi Ariel Fairy Marka Elcisi
-
Öylemi makinamıda gecen sene yenilemiştim saol canm tavsiyen için parlatıcıya devam o zaman napayımBulasik makinasinabsirke koymayin ya rezidansimi ne parcaliyormus bana gelen serviste soyledi iki tane tanidigimda var onlarda hep kullanmis onlarnda parcalanmis .cok seviyorum ama bnde makinandan olursun tavsiyem.
Evt bnde kullaniyordum cunku yeni makinamda bi ara servis cagirnistim o soyledi pek inanmadin ama etrafimdanda duudum rezidansmi ne parcalanmis islevini yitiriyormus yani bnde biraktim. Biobelinda jel kullaniyorum bitkisel ama parlatici finish aslinda kimyasal istemiorm parlatici zararli ztn ama cozum bulamadim daha ;/Öylemi makinamıda gecen sene yenilemiştim saol canm tavsiyen için parlatıcıya devam o zaman napayım
Evet şirkenın zarar verdiğini bende duydum. Bn genelde bi kaç damla çamaşır suyu döküyorum bardakları kaşıkları parlatıyor. Biobelinda nsl iyi yapıyo mu Yeni duydum daEvt bnde kullaniyordum cunku yeni makinamda bi ara servis cagirnistim o soyledi pek inanmadin ama etrafimdanda duudum rezidansmi ne parcalanmis islevini yitiriyormus yani bnde biraktim. Biobelinda jel kullaniyorum bitkisel ama parlatici finish aslinda kimyasal istemiorm parlatici zararli ztn ama cozum bulamadim daha ;/
O amwayin cihazı biraz da ürünleri satılsın diye fazla abartıyor gibime geliyor ama emin değilimBir arkadasim amwayin cihazlari var ona girmisti tirnak aralarinda 3 gun once kullandigi camasirsuyu kalintilari cikti o gunden beri camasir suyu kullanmiyorum onun yerine biobellindayi kullaniyorum butun islerimi goruyor camasir suyuna gerek bile kalmiyor
Kesinlikle temizligi haftada 1 olmak uzere 2-3 saatlik yapabilirimAçıkçası hergün temizlik yapamam
O vakit iki hafta da bir yardımcı alacaksınKe
Kesinlikle temizligi haftada 1 olmak uzere 2-3 saatlik yapabilirim
Merhaba, kadinlarbilir.com'da hem aile hayatına dair hem de temizlik ile ilgili işinizi kolaylaştıracak içeriklerimizi inceleyebilirsiniz.Merhaba 30 yaşındayım. 4 yaşını yeni bitiren oğlum, 9 ayına yeni giren bi kızım var allahım tüm görünen görünmeyen kötülüklerden esirgesin hepimizin evlatlarını geceleri düzgün uyuyamıyorum çocuklarıma gece gündüz baktığım için gurbetteyim bi yakınımda yok yanımda şu çocuğumu 2 dk. Tut şu işimi halledip gelim diyeceğim bir kişi bile yok. oğlum değilde kızım fırsat vermiyor gece gündüz uykusunda sessizlik gerekiyor bir düZen tutturamıyorum hem uykusuzluk hem yorgunluk birde evi dağınık görüp yapamayınca hayat çekilmez oluyor. Bana evi düzenli tutmanın temizlik programı yapmama yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlar tavsiyeler verebilecek var mı?
Lavabo klozet temizliğinde nasıl kullanıyorsunuz trndeleyerek falan mıTek kurtarıcım beyaz kalıp sabun ne başka kimyasal ne hipo nede cif... el yıkamada , Yerde, deri kılıflarda , lavobolarda, klozet temizliginde, halı temizlemede ...
Klozet temizliği nasıl oluyor anlayamadimTek kurtarıcım beyaz kalıp sabun ne başka kimyasal ne hipo nede cif... el yıkamada , Yerde, deri kılıflarda , lavobolarda, klozet temizliginde, halı temizlemede ...
Cif banyo sprey var sıkar sıkmaz ovaladigim halde tertemiz ediyor dusakabinin camlarini bir deneyin istersenizaa öylemi yenş duydum silikonlu cam sil deneyim ben de teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?