beşinci katta oturuyorum. mümkün değil. zaten evimde iki köpek bir kedi var fare olsa çoktan ölmüştüKaçıncı kattasınız? Fare gibi bir şey olabilir ni evde? Özellikle banyoda demişsin, belki ordan giderden falan fare girmiş olabilir. Ve fotoğraftaki şey makarnaya benziyor.
Bizim evimize fare girmişti bir kere ve evin her köşesinde köpeğimin mamalarının tane tane dağılmasından anlamıştım.
biyolog öğrencilerime sordum anlamadılar... Biri Amerika'da biri İspanya'da işinde oldukça iyi biyologlar. anlayamıyorum yaHepsinin şekilleri benzer mi? Biyolog öğrenciniz varsa verin, mikroskop altında baksın. Canlı ise ağzı vs vardır, belli olur. Bana niyeyse cansız bir nesneymiş gibi geldi. Komşulardan geliyor olabilir mi? Belki polen gibi bir şeydir.
ama hepsi bu şekilde değil. bazıları farklı şekillerde oluyor. çok tuhaf. evimize kimse gelmiyor ki bir eşim ve ben uzakta yaşıyoruzTırnağa da benziyor
Birileri geldikten sonra mı çıkıyor ?
Hepsi böyle tırnak şeklinde mi
Kötü niyet olabilir mi
Çok arı var burada. hatta camlarıma Konak kurmaya çalışmışlar. acaba onlardan mı ki?Aynen. Babamın bal arıları var balı süzdükten sonra betekleri böyle parça parça kalırdı kuruyunca rengi şekli aynısı.
ya iyi de ağzı burnu gözü hiçbir şeyi, herhangi bir şekli yok ki..hepsi attığım fotoğraftaki gibi değiller, bazıları yumuk yumuk acayip şekillerde... anlayamadım gitti.Kesin parazitlik asalak bu geçmiş olsun ne yapılır kısmını bilmiyorum
ay bir şey söyleyeceğim. kullandığınız uygulamadan fotoğrafı yükleyerek araştırma yaptım. akciğer solucanı diye bir şey gösteriyor. benim de eşimin akciğerleri problemli. sürekli de öksürüyor son zamanlarda. acaba böyle bir şey mi? hemen konuşacağım hem öğrencilerime attım hem eşime söyleyeceğimKesin parazitlik asalak bu geçmiş olsun ne yapılır kısmını bilmiyorum
Bu alakasız çıktı. böyle bir şey yokmuşay bir şey söyleyeceğim. kullandığınız uygulamadan fotoğrafı yükleyerek araştırma yaptım. akciğer solucanı diye bir şey gösteriyor. benim de eşimin akciğerleri problemli. sürekli de öksürüyor son zamanlarda. acaba böyle bir şey mi? hemen konuşacağım hem öğrencilerime attım hem eşime söyleyeceğim
öğrencim böceklerin yaptığı koza olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söyledi. farklı şekillerde vs. olması da bunu destekliyor gibiBirde bu böcek ilaclamacilar varya bölgenizde olanlara sorsanız bilirler daha önce gormuslerdir
Ben onlara çok benzettim belki bir yerlerde yuva kurmuşlardır rüzgar esince savrulmuslardırÇok arı var burada. hatta camlarıma Konak kurmaya çalışmışlar. acaba onlardan mı ki?