evde her yerde bulduğum turuncu garip şeyler

Kaçıncı kattasınız? Fare gibi bir şey olabilir ni evde? Özellikle banyoda demişsin, belki ordan giderden falan fare girmiş olabilir. Ve fotoğraftaki şey makarnaya benziyor.
Bizim evimize fare girmişti bir kere ve evin her köşesinde köpeğimin mamalarının tane tane dağılmasından anlamıştım.
beşinci katta oturuyorum. mümkün değil. zaten evimde iki köpek bir kedi var fare olsa çoktan ölmüştü

Hepsinin şekilleri benzer mi? Biyolog öğrenciniz varsa verin, mikroskop altında baksın. Canlı ise ağzı vs vardır, belli olur. Bana niyeyse cansız bir nesneymiş gibi geldi. Komşulardan geliyor olabilir mi? Belki polen gibi bir şeydir.
biyolog öğrencilerime sordum anlamadılar... Biri Amerika'da biri İspanya'da işinde oldukça iyi biyologlar. anlayamıyorum ya

Tırnağa da benziyor
Birileri geldikten sonra mı çıkıyor ?
Hepsi böyle tırnak şeklinde mi
Kötü niyet olabilir mi
ama hepsi bu şekilde değil. bazıları farklı şekillerde oluyor. çok tuhaf. evimize kimse gelmiyor ki bir eşim ve ben uzakta yaşıyoruz

Kesin parazitlik asalak bu geçmiş olsun ne yapılır kısmını bilmiyorum
ya iyi de ağzı burnu gözü hiçbir şeyi, herhangi bir şekli yok ki..hepsi attığım fotoğraftaki gibi değiller, bazıları yumuk yumuk acayip şekillerde... anlayamadım gitti.

Kesin parazitlik asalak bu geçmiş olsun ne yapılır kısmını bilmiyorum
ay bir şey söyleyeceğim. kullandığınız uygulamadan fotoğrafı yükleyerek araştırma yaptım. akciğer solucanı diye bir şey gösteriyor. benim de eşimin akciğerleri problemli. sürekli de öksürüyor son zamanlarda. acaba böyle bir şey mi? hemen konuşacağım hem öğrencilerime attım hem eşime söyleyeceğim

şu an biyolog öğrencim bunun bir böceğin yumurta bıraktığı yerin kalıbına benzediğini, zararsız olduğunu söyledi. sanırım yaban arıları yapıyor bunu diye düşünüyorum...

ay bir şey söyleyeceğim. kullandığınız uygulamadan fotoğrafı yükleyerek araştırma yaptım. akciğer solucanı diye bir şey gösteriyor. benim de eşimin akciğerleri problemli. sürekli de öksürüyor son zamanlarda. acaba böyle bir şey mi? hemen konuşacağım hem öğrencilerime attım hem eşime söyleyeceğim
Bu alakasız çıktı. böyle bir şey yokmuş

Bişey dicem canlı üzerinde yaşıyor diyor

Bir veterinere sorsanız evdeki kedi köpekten olabilir mi

Birde bu böcek ilaclamacilar varya bölgenizde olanlara sorsanız bilirler daha önce gormuslerdir

Ay çok korkunç, evi ilaçlatın bence ve de büyük detaylı bir temizlik yaptırın...

Canlı formuna ait olduğunu sanmıyorum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi petekten bir parça gibi geliyor. Bu da alerjik bir reaksiyona neden olabilir canlı dahi olmasa da. Tabi yine de mikroskobik inceleme vs yapılsa daha sağlıklı olur.

resmen kaşınmaya başladım ya geçmiş olsun

Çok arı var burada. hatta camlarıma Konak kurmaya çalışmışlar. acaba onlardan mı ki?
Ben onlara çok benzettim belki bir yerlerde yuva kurmuşlardır rüzgar esince savrulmuslardır

herkese cevap için çok teşekkür ederim. yakında zaten iyice bir temizlik yaptırmak istiyorum. umarım kurtulurum...

X