Evde hep tek başımayım...

Merhaba herkeze,
2 gun oldu, tabiki biraz zamana ihtiyacim var. Simdilik biraz durgunum, saskinim, dusunceliyim ama hic degilse kaygili ve huzursuz degilim. Bu saatten sonra zamanin bana ne getirecegi konusunda biraz merakliyim, heyecanliyim :) Herseyin hayirlisini diliyorum, yine arada bir iyiki dogru yapmisimdir diye kendimi yakalasamda, ardindan ''hayir hayir kesinlikle dogru yaptim'' diyorum.
Psikolojimden kaynaklaniyor olsa gerek, zaman herseyin ilacidir. Yenecegimden hic suphem yok.
Sorunuza gelince chicek hanim, hayir aramadi. Zaten arayacaginida beklemiyorum, daha onceki ayrilmalarimizdada bir sure (2-3 hafta) sonra ya cikip gelirdi yada mesaj, email telefonla arar dururdu. Surekli bana karsi kullandigi bir silah var oda Duygu Somurusu yapmaktir. benim asiri vicdan yaptigimi bilir, birazda sevildiginin farkindaydi onlari kullanirdi. Ama suan hic aramamasi icin dua ediyorum, en azindan bu duruma en hizli alisabilmem icin onunla hic bir konuda irtibatta olmam gerekir. Yoksa surekli zihnimde dolasir durur. Nasil olsa bu kesin kararimdi, ikna etmesinede izin vermeyecegim.

bütün yazdiklarin okudum,
evden ayrilmakla en dogru karari vermissin tebrikler:)))
kötü olaylar yasamissin, geceni gecmisde birak...
yapilacak en dogru seyi suan yapmis durumdasin...
cekilen her cile bize biseyler ögretir,olgunlastirir

gelecekse henüz önünde ve onu sen belirleyeceksin...yerimseniben

cnmmmm en iyisini yapmışsın..her evlilikkk mutlu olcak diye bi şart yok,eziyet çekerekte devam ettirilmez.yaşın daha küçük..okulunu bitirip güzelce işine girer hayatın akışına bırakırsın kendinii........allah bundan sonra iyilerle degerini bilen kişilerle karşılaştırsın seni ve herkesi...

Tesekkur ediyorum hepinize, okuma zahmetine girdiginiz icin.

Annem buyuk cabalar icinde, odami hazirliyor. Yatagimi, kitapligimi hep eski duzenine getirmeye calisiyor, hepsini tek basina Artik rahat uyuyabilirim, ne yapalim kader buraya kadarmis diyor. ama bi o kadarda sinirli, belli etmemeye calisiyor.
onun bu cabalarini bosa cikarmamam lazim, bende onu hayal kirikligina ugratmayacagim insAllah.

Dualariniza ihtiyacim var.

Dualarimiz seninle güzelim, Rabbim bundan sonra sana sadece mutluluk versin, göz yaslari mutluluktan olsun(AMINNNN), öpüyorum.

baba evine dönmek zor derler ama hergün acaba bugün kocam beni dövecek mi korkusu ile yaşamaktan daha zor olmamalı,en iyisini yapmışsın bence dönmekle,çok çok başarılı olacaksın ilerde ve bırak o sadece mutluluğunu ve başarını uzaktan izlemekle yetinsin,çünkü haketmemiş allahın odunu seni

doğru yapmıyorsunuz tabiki ..kendize ,ruhunuza ,vücudunuza bu kadar eziyet etmeniz ,bakaşının eziyetine izin veremniz kendinize yaptığınız en büük haksızlık.....şuan becne sağlıklı düşünemiyorsunuz kusura bakmayın,yanlış anlamayın ne o lur ama insan bazen böyle o lur eğer çok kendini dinlerse o sorunun içinde boğulur gider... bu genç yaşta bu olyları kaldıramamış olmanız, yanlış bir evlilik yapmış olmanız bir suç değil sizde her insan gibi hata yapmışsınız bunu için kendinizi böyle bir adama mahkum edip cezalandırmanıza gerek yok... bunu siz başaramıyorsanız ailenize söyleyin bir uzamana götürsünler sizi...onlarında desteğiyle altından kalkın bunun...yepyeni, tertemiz bir başlangıç yapın hayatınıza... kariyer yapın,yeteneklierinizin farkına varın ....hayat helde bu yaşlar böyle size destek olmayanlarla harcanmaycak kadar kısa bence...Umarım bir an önce kurtulursunuz...

Daha önce vermen gereken bu doğru kararı, geç de olsa almana sevindim..

2009 yılını, umarım geçmişini hatırlamadan, huzurla ve neşeyle geçirirsin canım..

Kafayı ben yedim sen değil de ya inanmıyorum ya daha bide düşünüyoırmusun gitmeyi?ne düşünmesi ya şuan bile gitmiş dava açmış olma lazım..yapma kendine bu kötülüğü yapmane için duruyorsun o evde ya ne seviyormusun yoksa o insanı yoksa vicdan azabı mı?yada acı çekmekden korkmak mı?hangisi seviyorsan eğer sende normal değilsin demektir...yok vicdan azabıysa sana karşı vicdanı olmayan insanlara sende vicdanını kapatacaksın oda mı değio zaman acı çekme pişman olma korkusu...eğer buysa yok canım yok sen ne bu kadar acı çekersin nede bu kadar pişman olursun..bak sen ayrıl bi o evden çık herşeyi daha mantıklı daha açık ve net göreceksin..korkma pişman olmakdan inan bana tam tersi kendine geldikçe gerçekleri gördükçe sana yapılanları hatırladıkça onları öldürmek gelcek içinden ...inan şuan bile belkide göremediğin okadar haksızlıklar vardır san yapılan....zamanla herşeyi daha net görmeye başlayacak ve onlardan nefret edeceksin...lütfen ama lütfen kendine bu haksızlığı yapma çünkü hayat çok güzel ve mutluluk insanın kendi elinde inan...ev lütfen kendini mutlu et....

Canım benim yazdıklarını okudum ve verdiğin kararı da görünce ne kadar sevindim bilemezsin.
Geç kalmış olabilirsin ama zararın neresinden dönersen kardır... Sen çok büyük bir kar etsin bana kalırsa..
Bundan sonra ki hayatında hep mutlu olursun inşallah.
Emin ol kendi kızkardeşim kurtulmuş gibi sevindim senin adına..

CANIM KUSURA BAKMA EN SON YAZINI GÖRMEMİŞTİM...AMA İYİKİ GÖRDÜM..VALLAHA İLK YAZINI OKUDUĞUMDA KALKTIM NORMALDE SİGARA İÇMEM GİTTİM Bİ SİGARA ALDIM ARKADAŞIMDAN YAKTIM VE İÇTİM ANAAAAA DERKEN BU YAZINI GÖRDÜM VE ÇOKKKK ÇOKKKK SEVİNDİM...ALLAHIM SANA DAYANMA GÜCÜ SABIR VE AKIL VERSİN...NE OLURSUN AMA NE OLURSUN GERİ DÖNME BAK HERŞEYİN BAŞINDASIN HERŞEY OLABİLİR GELEBİLİR KENDİNİ AFFETTİRMEK İSTEYEBİLİR NE OLUR KANMA..BAKMA ARKANA SAKIN...GERÇEKTEN GÜÇLÜ BİR BAYAN OLDUĞUNU GÖSTERDİN...HAYAT YAŞAMAK ÇOK GÜZEL......SANA SON BİRŞEY BENDE SENİN GİBİ YAPTIĞIMDA İKİ SÖZLE BAŞLADIM HAYATA.....1.HAYAT KADERE İNAT SENİ SİL BAŞTAN YAŞAYACAĞIM....İKİNCİ SÖZÜM İSE BÜTÜN ESKİ GÜNLÜKLERİMİ ÇÖPE ATIP KENDİME YENİ BİR GÜNLÜK ALDIM VE (SANKİ YENİ BİR HAYAT ALIYORMUŞUM GİBİ)EN BAŞINA BÜYÜK HARFLERLE ''HERŞEY GÜZEL OLACAK..''yazdım..şuan 5 sene oldu ve inan herşey güzel oluyor......sadece arkana bakma....:1hug:

okuduklarıma inanamadım.
Valla kimseye kolay kolay boşanın demem ama size söylemeden duramıyacağım.
Neden böyle beş kuruşluk adamın elinde hayatınızı zehir edecektinizki...
Üstelik öğrenciymişsin. Anneciğinin dizinin dibinde otur canım.
Okulunu bitir mesleğine başla, kendine yeni ve düzenli bir sayfa aç.
Umarım çok çok mutlu olursun...

Son düzenleme:
Kayinvalidem esimden 12 yil boyunca dayak yemis
Annem hakkinda: Gebersede kurtulsak diyor, annem halbuki onun hakkinda neler soyluyor, bende

cnm allah yardımcın olsun ama bak yaşın çk genç hemen boşan kurtul okuyrsun ilerde senı daha güzel günler bekliyor bu kırmızı ıle ısaretledıklerım benı şok etti
boşanmalısın ve kendıne yenı bır hayat kurmalısın

düşünmen bile hata hiç durma ailen yanındaysa hele beklemenin anlamı yok ne güzel tıp okuyorsun hayatını zehir etme bence boşan

ozman devam et canım
seni böyle acıtan bir insanı sevmeye devam ediyorsan
bence sende de sorun var

en doğru şeyi yapmışsın canım ..

kararlılığından dolayı tebrik ediyorum seni...

inşallah bundan sonraki hayatın çok ama çok daha güzel olur,

inşallah bundan sonra dökeceğin tek gözyaşı sadece sevinç gözyaşı olsun...

Merhaba,
Once hatami duzeltmem gerektigini dusundum, kayinvalidem kendi esinden 12 yil boyunca dayak yemis, benim esimse bana siddet uyguladi kac kere. Yani kendi annesine degil, yalniz kendi annesinede bir cok kez el kaldirmis ve evet gercekten (teyzesi anlatmisti ve ustelik dayisi) annesinide cok kez dovmeye kalkmis ve abisi yada dayisi ellerinden almis. onlardan korkmasaymis, annesinide cok kez dovermis, gozu donmus psikopat adam.

Herneyse, ben harf yanlisigi yuzunden vebal altinda kalmak istemedigim icin duzelttim bunuda. Annesi umrumda degil, bana o kadar siddet uyguladiktan sonra benim icin bu sonuc kacinilmazdi. Ben bugun kendimi daha rahat hissettim, aksam oldu birazdan uyuyacagim, GERCEKTEN COK IYIYIM. Umarim bu halim hep boyle devam eder.
Yazdiklarinizla cok buyuk destek aliyorum, gercekten. Inanin bosuna yazmiyorsunuz, hepsini okuyup degerlendiriyorum ve okurken gulumsuyorum. Bugun yuzum guluyordu, icten gelerek..

Ben her gün okuyorum konunu, sitede olduğum sürece takip ediyorum. Birkaç kez yorum da yazdım.
Her mesajın biraz daha sevindiriyor beni.
Daha da iyi olacak herşey.
Güçlü ve akıllı bir kadınsın. Emin ol çok güzel bir hayat senin olacak.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…