Tesekkur ediyorum hepinize, okuma zahmetine girdiginiz icin.
Annem buyuk cabalar icinde, odami hazirliyor. Yatagimi, kitapligimi hep eski duzenine getirmeye calisiyor, hepsini tek basinaArtik rahat uyuyabilirim, ne yapalim kader buraya kadarmis diyor. ama bi o kadarda sinirli, belli etmemeye calisiyor.
onun bu cabalarini bosa cikarmamam lazim, bende onu hayal kirikligina ugratmayacagim insAllah.
Dualariniza ihtiyacim var.
Kafayı ben yedim sen değil de ya inanmıyorum ya daha bide düşünüyoırmusun gitmeyi?ne düşünmesi ya şuan bile gitmiş dava açmış olma lazım..yapma kendine bu kötülüğü yapmane için duruyorsun o evde ya ne seviyormusun yoksa o insanı yoksa vicdan azabı mı?yada acı çekmekden korkmak mı?hangisi seviyorsan eğer sende normal değilsin demektir...yok vicdan azabıysa sana karşı vicdanı olmayan insanlara sende vicdanını kapatacaksın oda mı değio zaman acı çekme pişman olma korkusu...eğer buysa yok canım yok sen ne bu kadar acı çekersin nede bu kadar pişman olursun..bak sen ayrıl bi o evden çık herşeyi daha mantıklı daha açık ve net göreceksin..korkma pişman olmakdan inan bana tam tersi kendine geldikçe gerçekleri gördükçe sana yapılanları hatırladıkça onları öldürmek gelcek içinden ...inan şuan bile belkide göremediğin okadar haksızlıklar vardır san yapılan....zamanla herşeyi daha net görmeye başlayacak ve onlardan nefret edeceksin...lütfen ama lütfen kendine bu haksızlığı yapma çünkü hayat çok güzel ve mutluluk insanın kendi elinde inan...ev lütfen kendini mutlu et....
Onu cok seviyordum, 3 kere gittim geri geldim. Utaniyorum bunlari yazmaktan, kaldiki etrafina anlatacaksin. Sevgi insana bunlari yaptiriyor, beni nankorlukle sucluyor.
cok tutarsiz, bir bakiyorsunuz melek olmus, ertesi gun eski ruhsuz, anlayissiz erkek.
birgun kendini sevdiriyor, birgun nefret ettiriyor, ama son aylarda o masum hareketleri bile beni etkilemiyor artik.
Ailem sahip cikiyor ama ben kendime guvenemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?