Arkadaslar cok tesekkur ediyorum.
Biliyorum ayni durumda baskasi olsa ben kolundan surukluye surukluye gotururdum, dayanamazdim baska birinin bu kadar haksiz yere uzulmesine.
Hayir, bende psikiyatri dersi aliyorum, ayrica evliligimde olani profesyonel birine aciklayip akilda aldim. Tedaviyi kabul etse bile, duzelme ihtimali cok cok kucuk. Teklifi daha once ettim, gulup gecti, bunun icin ugrasmam, umitlenmem bosuna harcadigim enerji olur. Bu yuzden bundan gectim, umudum yok yani. Ben en son annemin yanina gittigimde 5 ay okuluma annemin yaninda devam etmistim, ve o 5 ayin bana ne kadar buyuk bir ozguven verdigini size anlatamam. Kendime guven gelmistiki cunku onsuz daha mutluydum, geceleri daha rahat uyuyordum. 5 ay icinde kac kere yalvardi yakardi, tekrar dondum. ilk tokatta geri gelirim dedim, annemede bunu soyledim. yine oldu bu yuzden, kararim artik kesin ve giderken ayagim yere daha saglam basacak. zaten goturecek bir kitaplarim birde kiyafetlerim var buda sorun degil, sadece bir kac yerde resmi olarak bulundugum sehirde kayitlarim var bunlari halledip, birdaha bu sehre adim atmak istemiyorum.
OKudugum fakulte annemin evine 20 dk uzaklikta, her konuda orda daha sansliyim. giderken sadece 4 yillik emegime ve sevgime uzulecegim. sizinde anladiginiz gibi ben kurtarmak icin cok sey denedim, cokta zarara ugradim.
Desteginiz icin hepinize tsk.ler.
Iyi geceler, Allah hepimizin yardimcisi olsun
arkadasım sen gorucu usulumu evlendın? daha onceden tanıyormuydun kocanı
Bunu hep soruyorlar, malesef gorucu usulu ile evlenmedim, taniyoridum, ama uzak sehirde oldugumuz icin yinede onun bu ayrintilarini bilemezdim.
sadece dayak degil, cimriligi insani bezdirmeye yetiyor. bulasikta su kullanmami takip ediyor desem, fazla soze gerek kalmiyor herhalde.
dedim ya, burdan adresimi kayidimi belediyeden en kisa zamanda alip, onun haberi olmadan arabayla esyami goturup, arabayi daha sonra buraya birakip geri gitmek olacak.
Hayirlisi Allahtan, dualarinizi bekliyorum insAllah basima bir is gelmez yolda.
Canim sen elinden geleni yapmissim zaten ama degerini anlayamamis.
Bak annenin yaninda kalinca ne kadar mutlu oldugu kendin söylüyorsun.
Ayrilinca gercekten mutlu olursun...
Bir kac cumlenin arasina s1k1stirilmis cumle, aslinda benim bu sefer daha kendimden emin karar almamdaki etken oldu. Bu saatte bu kadar ince okumaniz, ilgilendiginizin etkisi oldugunu ortaya koyuyor, Tsk ederim ilginiz icin.
kusura bakmayin, cumlelerim biraz turkceden zayif ozur diliyorum.
tıp okuyorsunuz. cahil değilsiniz. katlanmak zorunda hiç değilsiniz. anneniz arkanızda..
eşiniz iflah olcak biri değil çünkü ailesinden onu görmüş. kendinizi daha fazla eskitip yıpratmayın sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var lütfen bu suçlu hakettim katlanmak zorundayım psikolojisini atın kafanızdan..
gidin keni yolunuza kendi hayatınızı kurun. okulunuza dört elle sarılın. oda kazınsın çalışsın ana oğul başka iş bulsunlar kendilerine..
siz bu dünyaya bir kere geliyorsunuz ikinci bir şansınız yok lütfen dahaa fazla uzatmayın bu işkenceyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?