Gebeliğe Hazırlık Evde geleneksel gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adet günümü 2 gün geçti adet olmadım. Arada bir adet olacakmış gibi sancı giriyo ve aşırı gazım var.

Yapın canım 1 gün önce negatif gören 1 gü. Sonra pozitif görüyor tamamen döllenme meselesi negatif görün dünyanın sonu değilki korkmayın sonucu bizede söyleyin
Bunu içimden tekrarlayarak güç alıp yaptım ama anında tek çizgi çıktı acaba test te sorun olabilir mi ya

Artimed denilen testi zaten hiç olumlu yanıt duymadım da İnternet den ama almış bulundum işte
Merhaba,bebeginizi sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun,biz de bebek planlıyoruz,adetime 2 gün var gergin bir bekleyiş içindeyim,ne gibi belirtileriniz var ya da oldu diye sormak istedim

Merhaba,bebeginizi sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun,biz de bebek planlıyoruz,adetime 2 gün var gergin bir bekleyiş içindeyim,ne gibi belirtileriniz var ya da oldu diye sormak istedim
Rabbim inşallah hayırlı evlat nasip etsin canım öyle herkes de olan bir belirtim olmadı açıkcası. Sadece bir gün namaz esnasında sağ kasığım da batma hissettim adet olacakmış gibi kasık bel ağrısı çektim ki adetlerim her zaman öyle başlar yine adet olacağım dedim okumuşsundur antin kuntin testler yaptım pozitif çıktı test alıp 2 defa yaptım negatif çıktı sonra adetim yaklaşık 3 4 gün geçince başka marka test kullandım pozitif çıktı kan testinde de 4 5 haftalık çıktı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…