pozitif oolursa bana verBu sefer dua olarak test in yanıltmasını istiyorum
Test yaptınızmıKızlar adet günümü 2 gün geçti adet olmadım. Arada bir adet olacakmış gibi sancı giriyo ve aşırı gazım var.
Yaklasık 1 hafta önce yaptım negatif ti şimdi yapmaktan korkuyorumTest yaptınızmı
Yapın canım 1 gün önce negatif gören 1 gü. Sonra pozitif görüyor tamamen döllenme meselesi negatif görün dünyanın sonu değilki korkmayınYaklasık 1 hafta önce yaptım negatif ti şimdi yapmaktan korkuyorum
Bunu içimden tekrarlayarak güç alıp yaptım ama anında tek çizgi çıktı acaba test te sorun olabilir mi yaYapın canım 1 gün önce negatif gören 1 gü. Sonra pozitif görüyor tamamen döllenme meselesi negatif görün dünyanın sonu değilki korkmayınsonucu bizede söyleyin
Negatif çıktıSonuc ne bende merak ettim
İnşallah Rabbim isteyen herkese güzel yetiştirebileceği evlat nasip etsinHerkes birbirine dua ediyor. İnşAllah bizlere de nasip eder Rabbim.
Kızlar hamileyimerken gebelik testiyle yaptım 10 dk önce 2 çizgi çıktı
Hayırlı olsun çok sevindim adınızaCanım benimçok teşekkür ediyorum inşallah çok sağol
Normal gebelik testi artimed erken gebelik de daiys bişey adı şimdi unuttumHayırlı olsun çok sevindim adınızanormal gebelik testinde çıkmadı ama erken gebelik testinde çıktı doğru anladım de mi? Peki markaları neydi merak ettim
Artimed denilen testi zaten hiç olumlu yanıt duymadım da İnternet den ama almış bulundum işteHayırlı olsun çok sevindim adınızanormal gebelik testinde çıkmadı ama erken gebelik testinde çıktı doğru anladım de mi? Peki markaları neydi merak ettim
Teşekkür ederimNormal gebelik testi artimed erken gebelik de daiys bişey adı şimdi unuttum
Merhaba,bebeginizi sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun,biz de bebek planlıyoruz,adetime 2 gün var gergin bir bekleyiş içindeyim,ne gibi belirtileriniz var ya da oldu diye sormak istedimArtimed denilen testi zaten hiç olumlu yanıt duymadım da İnternet den ama almış bulundum işte
Rabbim inşallah hayırlı evlat nasip etsinMerhaba,bebeginizi sağlıkla kucağıniza almak nasip olsun,biz de bebek planlıyoruz,adetime 2 gün var gergin bir bekleyiş içindeyim,ne gibi belirtileriniz var ya da oldu diye sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?