Gebeliğe Hazırlık Evde geleneksel gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım cevap verirsen sevinirim yeni taşındık taşınma esnasında 2 tane testim vardı kaybolmus yada nereye koydum bulamıyorum bata 2 gün var ateş yüksekliği ve cook hafif kasık ağrısı halsizlik sürekli esnemek ve uyku halinden başka belirtim yok eşime söyledim yarın alıcak test iş dönüşü gece yatmadan şeker ve idrarla denedim 5 6 dakika bekledim erimedi şeker olduğu gibi durdu hatta kulak temizleme çöpüyle karıştırdım biraz yine erimedi şimdi senin bu konuyu görünce umutlandım yarın akşama kadar sabırsızlıkla beklicem testi yada diğer gün sabahtan yaparım senin başka belirtin var mıydı

Tatlım söylediğim gibi aşırı belirti sayılacak şeyler olmadı şekerin erimemesi kabartma tozu da yaptım ben onun da köpürmesi umut verdi bana bende yaptığım test de negatif gördüm mesela sonra testi değiştirdim çüşür çıktı hatta şöyle söyleyim doktora gidince farkettim daha 2 haftalıkken farketmişim beklediğim için kendimi çok dinledim galiba ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…