- 31 Ocak 2020
- 1.093
- 1.181
- 83
- 29
Canım cevap verirsen sevinirim yeni taşındık taşınma esnasında 2 tane testim vardı kaybolmus yada nereye koydum bulamıyorum bata 2 gün var ateş yüksekliği ve cook hafif kasık ağrısı halsizlik sürekli esnemek ve uyku halinden başka belirtim yok eşime söyledim yarın alıcak test iş dönüşü gece yatmadan şeker ve idrarla denedim 5 6 dakika bekledim erimedi şeker olduğu gibi durdu hatta kulak temizleme çöpüyle karıştırdım biraz yine erimedi şimdi senin bu konuyu görünce umutlandım yarın akşama kadar sabırsızlıkla beklicem testi yada diğer gün sabahtan yaparımRabbim inşallah hayırlı evlat nasip etsincanım öyle herkes de olan bir belirtim olmadı açıkcası. Sadece bir gün namaz esnasında sağ kasığım da batma hissettim adet olacakmış gibi kasık bel ağrısı çektim ki adetlerim her zaman öyle başlar yine adet olacağım dedim okumuşsundur antin kuntin testler yaptım pozitif çıktı test alıp 2 defa yaptım negatif çıktı sonra adetim yaklaşık 3 4 gün geçince başka marka test kullandım pozitif çıktı kan testinde de 4 5 haftalık çıktı işte