Hayırlısı olsun canımYaptım canım negatif.
Arkadaslar varmi sizce hemen cikti ama guveneyimmi acaba
Canim var gibi sanki dimiii
4-5gun var canimAdete kac gun var canim
Canim var gibi sanki dimiii
Kan oranı fazla olunca cok kırmızı oluyor pek belli olmuyor. Ama yakinlastirinca gorunuyor gibi. Sen çıplak gozle daha net goruyorsundur. İnsaallah vardir.
Ay evet daha erkenmis canm baya. Ama burdan bile belli oluyorsa sen tabi daha net goruyorsan vardir heralde ya.. Hadi insaallahCanim burdam.cok.cok.net tahatlikla.gorunuyo kanin oldigu icin biraz.birikmis.gibi.gozukuyo ama flas falan.titunca.daha net belli dun yaptim birsey cikmadi bugun yaptim.boyle oldu 9.gunum iliskiden.sonra guvenemiyorum
Normal idrarla yaptinmi peki? Yada ovulasyon testi fln varsa deneseneCanim burdam.cok.cok.net tahatlikla.gorunuyo kanin oldigu icin biraz.birikmis.gibi.gozukuyo ama flas falan.titunca.daha net belli dun yaptim birsey cikmadi bugun yaptim.boyle oldu 9.gunum iliskiden.sonra guvenemiyorum
Hemen dr git canım hiç ihmal etmeKızlar ben şoktaykm,bi tane test vardı evde yaptım silik çıktı çizgi.cok canım sıkıldı,cumartesi gayet koyu renktedir çizgi.degerim mı düşmeye başladı acabaEki Görüntüle 1967338 cankm çok sıkkın
Gebelik testi normal idrarla mi koyuydu canim?Kızlar ben şoktaykm,bi tane test vardı evde yaptım silik çıktı çizgi.cok canım sıkıldı,cumartesi gayet koyu renktedir çizgi.degerim mı düşmeye başladı acabaEki Görüntüle 1967338 cankm çok sıkkın
Evet canım,ama hep sabah yapmıştım.bunu son idrarla yaptım.ama böyle silik çıkması canımı sıktı.kimysal gebelik mı geçiriyorum acabaGebelik testi normal idrarla mi koyuydu canim?
Dur bakalm stres yapma hemen.
Ay evet daha erkenmis canm baya. Ama burdan bile belli oluyorsa sen tabi daha net goruyorsan vardir heralde ya.. Hadi insaallah
4-5gun var canim
Normal idrarla yaptinmi peki? Yada ovulasyon testi fln varsa denesene
Olabilir canim yaEvet canım,ama hep sabah yapmıştım.bunu son idrarla yaptım.ama böyle silik çıkması canımı sıktı.kimysal gebelik mı geçiriyorum acaba
Bencede var gibi kana git istersen yarin canim
Canim gunum gelmeden istemiyorum aslinda her ay boyle heveslenip sifiri gormek uzuyi bu testleri bile esimden gizli aldirdim.kardeşime aceleciligimden heves ediyo soni.kotu netlestirmek.cok.istesemde korkuyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?