Evde gebelik testinde çığır

Bu ikili fitilden kullanan var mi iltihap icin ? 3 gun arayla kullandim ama akinti artti azalacagina birde ağrı var kasigimda fitilden baska birde antibiyotik verdi ama ona devam etmedim agir gelecek diye sabahlari midemi kotu yapiyordu. Simdi iltihap gecmeediyse onerisi olan var mi buhara filan oturmaya başlasam olur mu adete 8 gun var

Canim var gibi sanki dimiii
Kan oranı fazla olunca cok kırmızı oluyor pek belli olmuyor. Ama yakinlastirinca gorunuyor gibi. Sen çıplak gozle daha net goruyorsundur. İnsaallah vardir.

Canim burdam.cok.cok.net tahatlikla.gorunuyo kanin oldigu icin biraz.birikmis.gibi.gozukuyo ama flas falan.titunca.daha net belli dun yaptim birsey cikmadi bugun yaptim.boyle oldu 9.gunum iliskiden.sonra guvenemiyorum

Canim burdam.cok.cok.net tahatlikla.gorunuyo kanin oldigu icin biraz.birikmis.gibi.gozukuyo ama flas falan.titunca.daha net belli dun yaptim birsey cikmadi bugun yaptim.boyle oldu 9.gunum iliskiden.sonra guvenemiyorum
Ay evet daha erkenmis canm baya. Ama burdan bile belli oluyorsa sen tabi daha net goruyorsan vardir heralde ya.. Hadi insaallah

Kızlar ben şoktaykm,bi tane test vardı evde yaptım silik çıktı çizgi.cok canım sıkıldı,cumartesi gayet koyu renktedir çizgi.degerim mı düşmeye başladı acaba cankm çok sıkkın

Normal idrarla yaptinmi peki? Yada ovulasyon testi fln varsa denesene

Evet canım,ama hep sabah yapmıştım.bunu son idrarla yaptım.ama böyle silik çıkması canımı sıktı.kimysal gebelik mı geçiriyorum acaba
Olabilir canim ya ama belki vaktinden de olabilir tam.bilemedim. en.iyisi sabah ilk iş degerine baktir. Allah hayirlisini nasip etsin.

Bencede var gibi kana git istersen yarin canim

Canim gunum gelmeden istemiyorum aslinda her ay boyle heveslenip sifiri gormek uzuyi bu testleri bile esimden gizli aldirdim.kardeşime aceleciligimden heves ediyo soni.kotu netlestirmek.cok.istesemde korkuyorim

Canim gunum gelmeden istemiyorum aslinda her ay boyle heveslenip sifiri gormek uzuyi bu testleri bile esimden gizli aldirdim.kardeşime aceleciligimden heves ediyo soni.kotu netlestirmek.cok.istesemde korkuyorim

Bende hic boyle biri degildim ama boyle oldum evde bi suru test var ver sabah yapıyorum bi kez daha uzuluyorum 8 gun kaldi ama ben hazirim bu ay da yok hissediyorum insallah bu test 9 aylik surecinin baslangi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…