Evde gebelik testinde çığır

Yani öyle bir umudum yok ama bu durum ilginç geldi bana. Ben ilkini de ovulasyon ile öğrenmiştim ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu..
Canım hiç kimse ilk hamileliğini hatırlamıyor hatta ben ikinciyi de hatırlamıyorum bu şeyleri,nasıl oldu unuttum hayret ediyorum kendime

ay
Yani öyle bir umudum yok ama bu durum ilginç geldi bana. Ben ilkini de ovulasyon ile öğrenmiştim ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu..
aynen cnm dert etme vardir insaalah bebis de dua et bak benim kanda 0.1 cikti deger hala adete kadar ufacik bir umudum var

Ben 9 gun kala adet olacagim galiba cok siddetli agrim var

Adet sancım da var zaten 2 gündür. Olsa da huzura ersek ☺ Ben hamile olmadigimdan emin olmama rağmen bazen acaba mı diyorum☺ Hakkımızda hayırlısı.

Canım onu 41 tane hurmaya okuyup yiyiyorsun benimde kayınvalidem yaptı onu hacı dan gelen 41 tane hurmaya 41 Yasin 41 Meryem süresi okuttu her birini farklı kişiler okudu sonra bana verdi dün sonuncuyu yedim inşallah olur

Canım onu 41 tane hurmaya okuyup yiyiyorsun benimde kayınvalidem yaptı onu hacı dan gelen 41 tane hurmaya 41 Yasin 41 Meryem süresi okuttu her birini farklı kişiler okudu sonra bana verdi dün sonuncuyu yedim inşallah olur
Canm bende hurma yokki normal okudgnda oluyormus

Olur ya dua sonuçta bana o şekilde yaptılar. Bide Mekke de bi bitki varmış Fatma Ananın eli bitkinin adı onun suyunu içip de hamile kalan çok olmuş. Bende içtim ama bende olmadı maalesef

Hayırlısı yaa. Ben simdi sigarayı bırakmaya çalıştığım için fenalardayım☺ Başka şey düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…