Yani öyle bir umudum yok ama bu durum ilginç geldi bana. Ben ilkini de ovulasyon ile öğrenmiştim ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu..insaallah vardir bebegin cnm yaa
Canım hiç kimse ilk hamileliğini hatırlamıyor hatta ben ikinciyi de hatırlamıyorum bu şeyleri,nasıl oldu unuttum hayret ediyorum kendimeYani öyle bir umudum yok ama bu durum ilginç geldi bana. Ben ilkini de ovulasyon ile öğrenmiştim ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu..
aynen cnm dert etme vardir insaalah bebis de dua et bak benim kanda 0.1 cikti deger hala adete kadar ufacik bir umudum varYani öyle bir umudum yok ama bu durum ilginç geldi bana. Ben ilkini de ovulasyon ile öğrenmiştim ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu..
Evet canm genelde hep adet günü c cizgisinden daha koyu çıkanlar hamile oluyor.Yani öyle bir umudum yok ama bu durum ilginç geldi bana. Ben ilkini de ovulasyon ile öğrenmiştim ama hiç hatırlamıyorum nasıl olduğunu..
Benimki koyu ama incecik ☺Evet canm genelde hep adet günü c cizgisinden daha koyu çıkanlar hamile oluyor.
Resim varmi merak.ettim :)Benimki koyu ama incecik ☺
Canım erken gebelik testi yapsana bat ne zamandi?Benimki koyu ama incecik ☺
Canım onu 41 tane hurmaya okuyup yiyiyorsun benimde kayınvalidem yaptı onu hacı dan gelen 41 tane hurmaya 41 Yasin 41 Meryem süresi okuttu her birini farklı kişiler okudu sonra bana verdi dün sonuncuyu yedim inşallah olurKızlar meryem suresini duydunuz mu onu okuyup hamile kalan olmus anlaminida baktm cnm icim gitti kısır ve dua ediyor ve rabbim cocuk bagslyor hamile kalyr ben okudum gecen ay ama az okudum braktm adetim bitsin hemen baslcm 41 gun okucm ins kbl olur sizlerrde okuyun cnm
Canm bende hurma yokki normal okudgnda oluyormusCanım onu 41 tane hurmaya okuyup yiyiyorsun benimde kayınvalidem yaptı onu hacı dan gelen 41 tane hurmaya 41 Yasin 41 Meryem süresi okuttu her birini farklı kişiler okudu sonra bana verdi dün sonuncuyu yedim inşallah olur
Testi atmıştım ya resim yok. Bugün de regl olmadım belki eve giderken 1 tane test alırım.Resim varmi merak.ettim :)
Hadi bakalım insaallahTesti atmıştım ya resim yok. Bugün de regl olmadım belki eve giderken 1 tane test alırım.
İnsalalh canimTesti atmıştım ya resim yok. Bugün de regl olmadım belki eve giderken 1 tane test alırım.
Darısı sana canımHadi bakalım insaallah
Allah razı olsun canim.insaallah..Darısı sana canım
Canım test yaptın mı merak ettimHayırlısı yaa. Ben simdi sigarayı bırakmaya çalıştığım için fenalardayım☺ Başka şey düşünemiyorum
Yaptım canım negatif.Canım test yaptın mı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?