Sana da hayırlı olsun canım.sen de foto yukle de bakalimAa canim hayirli olsun baya cikmis. Bende denedim az once silik cizgi vardi baya kirmiziydi kani fazla kaptirdim galiba. İki gun sonra tekrarliycam hayirli olsun kuzuummm
Ben idrari biraz fazla koyunca boyle oluyodu cnm bence ugrasma kendi delip desmekle bekle adet olmazsan ozmn yapSımdı su gelıyr aklıma bnm oğlnkı testte cıkmadı akşamkı strıp testte cıktı sımdı kan kırmızı ya acaba strıp testte cızgının yerını kırmızı oldugu ıcınmı belırttı dıyrm suan
Bnce cokta bel baglama bnmkınde cızgı cıktı ama dagınıktı yarın kan testı yaptrcam
Bak sana sımdıden soyluyorum sonucu
0.100 cıkcak bıle bıle nıye yapyn dersen bnde boyle bı mnyagm canm
Daha delmm ya cok acıdı zaten yarın yumurtlamann 12. Gunu doktrlarda dıyor kanda cıkıyr dıye kısa hesap kan vercm sonuç cıksn kafam rahat etsnBen idrari biraz fazla koyunca boyle oluyodu cnm bence ugrasma kendi delip desmekle bekle adet olmazsan ozmn yap
Yarın yazarm canm da hanı dekı dırhem suphen varmı oda yok ama sıtres benı bıtrdı ıkı gundr yarınkı sonuç kesındr bnce var yada yok Hayırlısı habr verrm tatlmSormam bende gectım o yollardan artık elımdekı tek cızgıyle ıkna oluyorum bak mesela bırdaha adete kadar ne test yapcam ne de kan vercem :) kabak gıbı negatıfı grdum ıkna oldum bu arada sonucunu yaz merak ederım belkı vardır bu defa
Yarın yazarm canm da hanı dekı dırhem suphen varmı oda yok ama sıtres benı bıtrdı ıkı gundr yarınkı sonuç kesındr bnce var yada yok Hayırlısı habr verrm tatlm
Ya yuklemeye calisiyorum ama telefondan beceremedim.Sana da hayırlı olsun canım.sen de foto yukle de bakalim
Canım rengini koyulaşır fotoğrafın düzenleme yaparken.ben de ancak o şekilde yukleyebildimYa yuklemeye calisiyorum ama telefondan beceremedim.
İçimden bi ses dyrkı strıp test ta ıncecık oldugu için çizgi kann rengını aldı ama gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler sende bkle bklm bnm arkadas adet gunu hamıle kalmştı 15 gun gcnce oğrndıHayırlısı olsun canım uzulme belkı de vardır bak benım cızgım cıkmadı resmen senındagınıkda olsa var bence olabılır
Bnde cızgı cıktı ya yarın kan vercm soylerm sonucuDogrulugu nedir bu testin acaba yaa
Beni de etiketlermisin canım.eger doğruysa ben de cuma günü gideyim doktora hemen.Bnde cızgı cıktı ya yarın kan vercm soylerm sonucu
Fotoyu bı atsan bak bnm kaset testte cıkmadı ınce strıp testte cıktı bnm testın hatası olabılır kaset dogru cıkarabılır yarın onu öğrencem strıp test ınce ya kann rengını almş olabılır ama obur kasette hiç çıkmadı telefon ekran fotoğrafı yap hani ekrana kaydetmek için düğmelerine basıyoruz ya o şekilde ekrana kaydet Onu at buraya bir de siteden girdiysen yüklenmiyor Chrome'dan girBeni de etiketlermisin canım.eger doğruysa ben de cuma günü gideyim doktora hemen.
İçimden bi ses dyrkı strıp test ta ıncecık oldugu için çizgi kann rengını aldı ama gorelim mevlam neyler neylerse guzel eyler sende bkle bklm bnm arkadas adet gunu hamıle kalmştı 15 gun gcnce oğrndı
Ya benimki cok belirgin degil ama testte cok dandikmbir test certaim diye cok sikayet okudum ama elimde o test vardi. Hayalet gibi ama olmasa o da cikmaz galiba dimi emin olamadimBeni de etiketlermisin canım.eger doğruysa ben de cuma günü gideyim doktora hemen.
17 ay oldu bnde dyrm senn gıbı bu kadar ay olmayn bu aymı olck dye ama en umutsz zmn da glrmş inşallah vardrda sasrtr senı kuzum bnm oncekı sayfalarda bnm kasete bak zerre yok balım o yuzdn sende takılma yarın gorsurzAh canım uc bucuk yıldır olmadı sımdı mı olacak ben bu ay yumurylama zamanımıda bıır defa degerlendırdım umudum yoktu da gecıkınce acaba mı dedım olmaz benım
Senın dedıgınde mantık hatası var cunku testtekı ıkı cızgınınde aynı tonda kızarma aynı oranda olurdu yada ıkısıde dagılırdı bence sende bıseyler var yınede umutlandırmayayım senı ama bence sen uzulme sevın :) bak olmasa hıc cıkmazdı testın tıpı onemlı degıl ıcındekı materyal aynı sonucta :) benımkınde bır bulanıklık var oraya kan pıhtısı denk gelmıs ondan yoksa cızgı falan hıc yok dıkkatle karsılastır ıstersen
Bnm diğer kasette oda yok olmasa cıkmazdı bnce bekle bklmYa benimki cok belirgin degil ama testte cok dandikmbir test certaim diye cok sikayet okudum ama elimde o test vardi. Hayalet gibi ama olmasa o da cikmaz galiba dimi emin olamadim
Bn hiç certainde silik grmedm bnm bugun yaptgmda certaindi canmOgluma hamileyken netten almistim o kadar kaliteydi ki 4 gun kala silik yakalamistim. Eczanede cok dandik testler yaa bizim burda da certain var sadece ondada hep sikayt okuyorum forumda bile. Benimki silikti ama 2. Cizgiyi gordum. İnsAllah vardir adete kadar bekleyecegim. Umarim yanilmamisimdir belirtilerimde var.
Silik gormedim derken cok duyarli bir test degil.onu.mu demek istedin canim anlamadimBn hiç certainde silik grmedm bnm bugun yaptgmda certaindi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?