Evde gebelik testinde çığır

Paralı yaptrsandami 4de çıkıyor ya devlette bile 1 buçuk ta çıkıyor gerçekten sinir bozucu br hastaneymis neyse yarn yaptr o zamn

Paralı yaptrsandami 4de çıkıyor ya devlette bile 1 buçuk ta çıkıyor gerçekten sinir bozucu br hastaneymis neyse yarn yaptr o zamn
Zaten paraşı cnm 20 tlye yaptryrm diğer hastanede 25 e yapıyor o zaman bn yarın dığer hastaneye gdm yaptrm 1 saate alim sonucu eşim işte olcak zatn

Barnağımmmm sızım sızım sızşıyıooooor bnden hemşire falan olmazmış onu anladım bıde
Ayy bırıne anlatsam delı der banaaaaa
Neyse bı kahve yaptm bıde sıgara yaktım suan relaxııııııımmm
Yarın test sonucundan sonra hazırlayın omuzları aglamaya gelcmmmm

İnslh sevinçten aglarsin canm valla suan o kadr merk ettm ki evde test olsa parmağımi kesip deneyecm bak keyfine işte Allahım nasip etsn inslh.

İnslh sevinçten aglarsin canm valla suan o kadr merk ettm ki evde test olsa parmağımi kesip deneyecm bak keyfine işte Allahım nasip etsn inslh.
Ayy sakın yapma bak sende bebiş var kan lazım sana yerım senn bebişini dua et bana askım bnm
Hakkınıda helal et basının belasıyımmm

Zaten paraşı cnm 20 tlye yaptryrm diğer hastanede 25 e yapıyor o zaman bn yarın dığer hastaneye gdm yaptrm 1 saate alim sonucu eşim işte olcak zatn
E yani akşama kadr bekleme öbür hastaneye git . Hem paralı hem geç veriyor terbiyesiz hastane bn 10liraya yaptiriyordum o 1 saatte çıkıyordu diğer yer ücretsiz oda 4 saatte çıkıyordu. Smdi orada ücretli olmus yeni açıldığında hasta çekmek için hep fiyatlar düşuktu ama bura Maraş canm ora İstanbul normal buranin uygn olması muayene bile 35 tl :)

Kızlar iyi guzelde bakın bn ıkı kere yaptım benden pıkopatı cıkarsa valla kan kaybından hııkk dıye gder ya 1 gram knm vardı oda getttı

Bızım devlet ertesı gune veryr onu hiç soylmyrmm zatn acıl vakalarda 5 saate cıkıyr
Bu 4 saatte veren yerın muaynesı 50 bnm gıttıgım hastanenn 40

Kan için acele etmeyin derim. Çünkü bu defa değer düşük çıkacak sonra yükseliyor mu stresi.. Bırakın biraz yükselsin sadece idrarla net çıkar hale gelsin sonra gidin derim ben..

Bızım devlet ertesı gune veryr onu hiç soylmyrmm zatn acıl vakalarda 5 saate cıkıyr
Bu 4 saatte veren yerın muaynesı 50 bnm gıttıgım hastanenn 40
Himm gene iyimis senin gittiklerin bazılarından duyuyorum ekim anneleri topigndende 150 faln veriyorlarms faln en aşağı 80 90 duymuştum.

Kızlar ben yaptım az once negatıf... olsa kesın cıkardı 8 gun gectı aha bu da fotografı

Son düzenleme:
Kızlar ben yaptım az once negatıf olsa kesın cıkardı 8 gun gectı aha bu da fotografıEki Görüntüle 1963674
Bnce cokta bel baglama bnmkınde cızgı cıktı ama dagınıktı yarın kan testı yaptrcam
Bak sana sımdıden soyluyorum sonucu
0.100 cıkcak bıle bıle nıye yapyn dersen bnde boyle bı mnyagm canm

Yok cizgi ben gormedim onceden iddadi fazla damlatmissniz yazioduk simdide kani fazla damlatmissin mi diycz nerelere kaldik nelere
Sımdı su gelıyr aklıma bnm oğlnkı testte cıkmadı akşamkı strıp testte cıktı sımdı kan kırmızı ya acaba strıp testte cızgının yerını kırmızı oldugu ıcınmı belırttı dıyrm suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…