Evde gebelik testinde çığır

Öyle geliyor insana gerçekten. Sen kalbini ferah tut olmadı br rahim filmi cekilsene ondan sonra yapardn su klomn catlatma iğnesi ni. Zehranin durumu aklıma geldikçe canm sıkılıyor bir film mi cektirsen önce

Ya doğrumu acaba utkumuz aynı anda hem idrarla hemde idrar+kan ile yapmış kanda olanda çıkmış sade idrarda çıkmamış
Nisaberatim canım son gönderdiğin testi tekrar gönderirmisin çözünürlük iyi değil fotonun

Öyle geliyor insana gerçekten. Sen kalbini ferah tut olmadı br rahim filmi cekilsene ondan sonra yapardn su klomn catlatma iğnesi ni. Zehranin durumu aklıma geldikçe canm sıkılıyor bir film mi cektirsen önce
Zehrann durumu benıde cok uzdu ınankı ne desem blemedm ona cok acı bısey
Rahim filmi hiç demediki doktr istege gore oluyrmu

Sen simdi bi ozele gidip kan testi versene varsa çıkar zaten yarini bekleme böyle kendini yipratiyorsun.
Burda simdi versem yarın 4 te cıkıcak sabahta versem 4 te cıkıyr sozde ozel sabah verım aynı gun içinde alırım canm 1 den sonrakıler ertesı gune kalıyr

Burda simdi versem yarın 4 te cıkıcak sabahta versem 4 te cıkıyr sozde ozel sabah verım aynı gun içinde alırım canm 1 den sonrakıler ertesı gune kalıyr
O nasıl özel kiz öyle 1 saatte çıkıyor her yerde başka hastane yokmu?

O ne bicim ozel hastaneymis ya baska yok mu? 1 saatte cikiyor normalde. Tip merkezi filan varsa oralarda da yapiyolar gebelik testi.

Canım bende doğruluğunu test etmek için ikisini aynı anda yaptım.Doğru olmasını umud ediyorum tüm kalbimle bak bu şekilde idrar ve idrar+kanla yaptığım

O nasıl özel kiz öyle 1 saatte çıkıyor her yerde başka hastane yokmu?
Bı bu var 20 dakıka mesafede bıde bıtane var esencan dıye burdan ıkı dolmuşla orası cıkaryr bır saate de ancak gdp glmm falan eşim gelir ona soylmcm yaptktn sonra once kendımı topatlarm sonra ona yıne kan verdım negatıf cıktı falan gel gıdelım dye ıkna ederm

O ne bicim ozel hastaneymis ya baska yok mu? 1 saatte cikiyor normalde. Tip merkezi filan varsa oralarda da yapiyolar gebelik testi.
Bn öyle bı yerdeym kı esenyurt kıraçta yım daha yenı yenı 5 eczane oldu kızzzz o bıle 3 tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…