- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Öyle geliyor insana gerçekten. Sen kalbini ferah tut olmadı br rahim filmi cekilsene ondan sonra yapardn su klomn catlatma iğnesi ni. Zehranin durumu aklıma geldikçe canm sıkılıyor bir film mi cektirsen önceAllah senı neetmesın kız bı bılsemkı esimde de bndede tam bı sıkıntı yok Bu kadarda takmam simdi hp boşa çabalıyrm gıbı gelıyo hanı oldurtmaya calsyrm gıbı o zaman eşimin sonucundn sonra bakalm bu konuya
Eki Görüntüle 1963637 strıp testkerden sonuncuydu buda gtsn elimin altından kafam rahatlasın artık strıpte sonuc bu
Canm ya hadi inslh vardır çok sevinirdm.Senle konuşurkn yaptm kan ve suyla canm 4 damla su koydm yaptm ama cızgı dagınık gıbı yarın ak koyun kara koyun belli olur son testımdı elden cıkarım dedım
Bunu diyorum zaten canım o sağda ki en koyu olan çizgi t çizgisi mi
Sen simdi bi ozele gidip kan testi versene varsa çıkar zaten yarini bekleme böyle kendini yipratiyorsun.
Zehrann durumu benıde cok uzdu ınankı ne desem blemedm ona cok acı bıseyÖyle geliyor insana gerçekten. Sen kalbini ferah tut olmadı br rahim filmi cekilsene ondan sonra yapardn su klomn catlatma iğnesi ni. Zehranin durumu aklıma geldikçe canm sıkılıyor bir film mi cektirsen önce
Sen simdi bi ozele gidip kan testi versene varsa çıkar zaten yarini bekleme böyle kendini yipratiyorsun.
Hayır o cok net olan c canm t haff bulanıkBunu diyorum zaten canım o sağda ki en koyu olan çizgi t çizgisi mi
Olur belki ozelse..Zehrann durumu benıde cok uzdu ınankı ne desem blemedm ona cok acı bısey
Rahim filmi hiç demediki doktr istege gore oluyrmu
Burda simdi versem yarın 4 te cıkıcak sabahta versem 4 te cıkıyr sozde ozel sabah verım aynı gun içinde alırım canm 1 den sonrakıler ertesı gune kalıyrSen simdi bi ozele gidip kan testi versene varsa çıkar zaten yarini bekleme böyle kendini yipratiyorsun.
Eee kız bayağı çıkmış yani hadi bakalım ya inşallah doğru sonuçturHayır o cok net olan c canm t haff bulanık
O nasıl özel kiz öyle 1 saatte çıkıyor her yerde başka hastane yokmu?Burda simdi versem yarın 4 te cıkıcak sabahta versem 4 te cıkıyr sozde ozel sabah verım aynı gun içinde alırım canm 1 den sonrakıler ertesı gune kalıyr
O ne bicim ozel hastaneymis ya baska yok mu? 1 saatte cikiyor normalde. Tip merkezi filan varsa oralarda da yapiyolar gebelik testi.Burda simdi versem yarın 4 te cıkıcak sabahta versem 4 te cıkıyr sozde ozel sabah verım aynı gun içinde alırım canm 1 den sonrakıler ertesı gune kalıyr
Canım bende doğruluğunu test etmek için ikisini aynı anda yaptım.Doğru olmasını umud ediyorum tüm kalbimle bak bu şekilde idrar ve idrar+kanla yaptığımYa doğrumu acaba utkumuz aynı anda hem idrarla hemde idrar+kan ile yapmış kanda olanda çıkmış sade idrarda çıkmamış
Nisaberatim canım son gönderdiğin testi tekrar gönderirmisin çözünürlük iyi değil fotonun
Bı bu var 20 dakıka mesafede bıde bıtane var esencan dıye burdan ıkı dolmuşla orası cıkaryr bır saate de ancak gdp glmm falan eşim gelir ona soylmcm yaptktn sonra once kendımı topatlarm sonra ona yıne kan verdım negatıf cıktı falan gel gıdelım dye ıkna edermO nasıl özel kiz öyle 1 saatte çıkıyor her yerde başka hastane yokmu?
Bn öyle bı yerdeym kı esenyurt kıraçta yım daha yenı yenı 5 eczane oldu kızzzz o bıle 3 tuO ne bicim ozel hastaneymis ya baska yok mu? 1 saatte cikiyor normalde. Tip merkezi filan varsa oralarda da yapiyolar gebelik testi.
Bnce bu bıle yanıltacak suan hıc guvnmyrm cunku oğlnkı testte hiç yoktu canısı yarın gorcez bakalmEee kız bayağı çıkmış yani hadi bakalım ya inşallah doğru sonuçtur
İnşallah doğrudur canım yaCanım bende doğruluğunu test etmek için ikisini aynı anda yaptım.Doğru olmasını umud ediyorum tüm kalbimle bak bu şekilde idrar ve idrar+kanla yaptığım Eki Görüntüle 1963650 Eki Görüntüle 1963651
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?