- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
- Konu Sahibi AyperiCicek
-
Testi çok erken yapmışsınız şu durumda ancak kan testinde çıkabilir eğer hamilelik varsa.
Ben de 17 şubatta çatlatma iğnesi oldum 18de çatladı büyük ihtimalle gebelik testi yaptığımda negatif çıktı ama sabah kan verdim inşallah vardır gebelikTesti çok erken yapmışsınız şu durumda ancak kan testinde çıkabilir eğer hamilelik varsa.
Ay gercekten mi ya valla içime su serptiniz bende yine hüsranlardaydım..
Ben de 17 şubatta çatlatma iğnesi oldum 18de çatladı büyük ihtimalle gebelik testi yaptığımda negatif çıktı ama sabah kan verdim inşallah vardır gebelik ❤
Ben de femara kullandım doktor 14 gün sonra kan verin demişti siz ne zaman öğrendiniz iğneden sonra kanda mı cıkıyor 14 gün sonra idrarda çıkmayınca moralim bozulmuştuİnşallah yazın sonucu buraya mutlaka bende klomen + çatlatma iğnesiyle hamile kaldım
Ben de femara kullandım doktor 14 gün sonra kan verin demişti siz ne zaman öğrendiniz iğneden sonra kanda mı cıkıyor 14 gün sonra idrarda çıkmayınca moralim bozulmuştu
İnşallah canım benimBen de 17 şubatta çatlatma iğnesi oldum 18de çatladı büyük ihtimalle gebelik testi yaptığımda negatif çıktı ama sabah kan verdim inşallah vardır gebelik ❤
Küçükse evde çıkmayabilir hatta acayip ama benim oğlumda hiç evde ki testte çıkmadı ilk diye eşim 10 tane getirdi eve çocuk 4 haftalık olmuş evde ki testte çıkmadı kanda anladim sonra kızımda 1 aylıkken çıktı evdeki testte şimdi de 5 haftalık hamileyim 1 hafta önce yaptım çıktı yani bence senin daha çok erken
Bende femara ile hamile kaldım adetten 3 gün önce test yaptım varla yok arasıydı kan vermiştim hemen hcg kişiye göre değişir kan verin benceBen de femara kullandım doktor 14 gün sonra kan verin demişti siz ne zaman öğrendiniz iğneden sonra kanda mı cıkıyor 14 gün sonra idrarda çıkmayınca moralim bozulmuştu
Benim iğneden sonra 13.gün erken gebelik testinde çıkmıştı tabi öncesinde de test yapıp iğnenin etkisinin geçmesini kontrol etmiştim.
Bol dua edin kana geçiyor ilk önce sonra idrara bir iki gün daha bekleyin olmazsanız kan verin içiniz rahatlasın insallah olmusturBende klomen + catlatma ıgnesı kullandım 2 yumurtam olusmustu kısmet olmadı..
Şubatta klomen kullandım, yumurta takıbı yaptırıyordum yıne dr gıttıgımde 1 yumurtam olusmustu catlatma ıgnesı ıcın kontrole gıttıgımde yumurtam catlamıs kendılıgınden 19 Şubatta gıtmıstım ya pazartesı ya da salı catlamıs olması lazım dr dedıgıne gore..
Bende femara ile hamile kaldım adetten 3 gün önce test yaptım varla yok arasıydı kan vermiştim hemen hcg kişiye göre değişir kan verin bence
Bol dua edin kana geçiyor ilk önce sonra idrara bir iki gün daha bekleyin olmazsanız kan verin içiniz rahatlasın insallah olmustur
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinBende femara ile hamile kaldım adetten 3 gün önce test yaptım varla yok arasıydı kan vermiştim hemen hcg kişiye göre değişir kan verin bence
Yoo 1 haftalık bile olsa çıkarYarın kan testi versem onada mı erken oluyor şimdi?
Bende klomen + catlatma ıgnesı kullandım 2 yumurtam olusmustu kısmet olmadı..
Şubatta klomen kullandım, yumurta takıbı yaptırıyordum yıne dr gıttıgımde 1 yumurtam olusmustu catlatma ıgnesı ıcın kontrole gıttıgımde yumurtam catlamıs kendılıgınden 19 Şubatta gıtmıstım ya pazartesı ya da salı catlamıs olması lazım dr dedıgıne gore..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?