• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Evde Gebelik Testi Doğruluğu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O günleri değerlendirebildiysen inşallah güzel haber alırsın ben 3üncü klomen tedavimde 3 yumurta oluşmasıyla hamile kaldım ama tek gebelik buna şükür 🤲🏻 Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
İnşallah canım yarın kan vereyim en iyisi napalım herşeyin hayırlısı.. Allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin.. İşte insan aslında herşeyi biliyorda sabırsızlık oluyor bunlarda tatlı telaş..

İnşallah canım yarın kan vereyim en iyisi napalım herşeyin hayırlısı.. Allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin.. İşte insan aslında herşeyi biliyorda sabırsızlık oluyor bunlarda tatlı telaş..

Ahh tam 18 ay sonra geldi mucizem inanki sabretmeyi de öğreniyorsun, sırf rüyamda gördüm diye test yaptım. Hatta testi yaptim kenara koydum ellerimi yıkıyorum testin yüzüne bakmadim birden kafamı çevirince ben şok..

Ahh tam 18 ay sonra geldi mucizem inanki sabretmeyi de öğreniyorsun, sırf rüyamda gördüm diye test yaptım. Hatta testi yaptim kenara koydum ellerimi yıkıyorum testin yüzüne bakmadim birden kafamı çevirince ben şok..
Bende bugun ruyamda sureklı test yapıyordum hep pozıtıf ama nasıl mutlu oluyorum evde vardı kalkınca yaptım negatıf🙄 sanırım sureklı dusundugumuzden ruyamızda goruyoruz🤷🏻‍♀️

Bende bugun ruyamda sureklı test yapıyordum hep pozıtıf ama nasıl mutlu oluyorum evde vardı kalkınca yaptım negatıf🙄 sanırım sureklı dusundugumuzden ruyamızda goruyoruz🤷🏻‍♀️

Ben hamile olup dogurduğumu gördüm.. Sonra bebek niye ağlamadı diye sordum hemşireye o da ne kadar sabırsızsın annesi biraz sabret dedi, bebek ağladı ben ağladım sonra uyandım. Belkide bilinçaltımıza yerleştiğinden senin de söylediğin gibi ama çok etkilenmiştim 🙄.

Eklentiler

• IMG_20200302_165115.jpg
    IMG_20200302_165115.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20200302_164147.jpg
    IMG_20200302_164147.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20200302_163508.jpg
    IMG_20200302_163508.jpg
    115,8 KB · Görüntüleme: 22
Ne güzel, hayırla kucagınıza alın ❤🥰
Aslında heveslenmeyim diyorumda 🙈 belimin bir noktasında agrı var batma gıbı sırf ora agrıyo ve kasıklarıma ınıyo bazen gün içinde ne biliyim insan istiyor işte..
Bende çok uzun süre bekledim çok iyi anlıyorum rabbim vermeyeceği bişeyin hayalini kurdurmazmıs umutlu olalım 🧡

Ben de şubat ayı yumurtlama dönemimi değerlendirdim şubatın 25 inden itibaren Şeffaf akıntı Göğüslerde ağrı ara ara belimde bi ağrı sanki üzerine yük binmiş gibi bir de dün akşam çok kötü istifra ettim normalde kusabilen bi insan değilimdir ben de dayanamayıp test yaptım 2 3 gün önce ama reglime daha 1 hafta vardı negatif çıktı bidaha test yapmadım gecikirse yapacağım 8 martı bekliyorum

Back