- 15 Kasım 2019
- 339
- 439
- 53
- Konu Sahibi AyperiCicek
-
İnşallah canım yarın kan vereyim en iyisi napalım herşeyin hayırlısı.. Allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin.. İşte insan aslında herşeyi biliyorda sabırsızlık oluyor bunlarda tatlı telaş..O günleri değerlendirebildiysen inşallah güzel haber alırsın ben 3üncü klomen tedavimde 3 yumurta oluşmasıyla hamile kaldım ama tek gebelik buna şükürRabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşallah
İnşallah canım yarın kan vereyim en iyisi napalım herşeyin hayırlısı.. Allah hakkımızda ne hayırlısıysa onu nasip etsin.. İşte insan aslında herşeyi biliyorda sabırsızlık oluyor bunlarda tatlı telaş..
Bende bugun ruyamda sureklı test yapıyordum hep pozıtıf ama nasıl mutlu oluyorum evde vardı kalkınca yaptım negatıfAhh tam 18 ay sonra geldi mucizem inanki sabretmeyi de öğreniyorsun, sırf rüyamda gördüm diye test yaptım. Hatta testi yaptim kenara koydum ellerimi yıkıyorum testin yüzüne bakmadim birden kafamı çevirince ben şok..
Bende bugun ruyamda sureklı test yapıyordum hep pozıtıf ama nasıl mutlu oluyorum evde vardı kalkınca yaptım negatıfsanırım sureklı dusundugumuzden ruyamızda goruyoruz
Bende femara ile hamile kaldım adetten 3 gün önce test yaptım varla yok arasıydı kan vermiştim hemen hcg kişiye göre değişir kan verin bence
Bende çok uzun süre bekledim çok iyi anlıyorum rabbim vermeyeceği bişeyin hayalini kurdurmazmıs umutlu olalımNe güzel, hayırla kucagınıza alın ❤
Aslında heveslenmeyim diyorumdabelimin bir noktasında agrı var batma gıbı sırf ora agrıyo ve kasıklarıma ınıyo bazen gün içinde ne biliyim insan istiyor işte..
Ayyy kız inşallah Allahm ne olurAy kız var vallahi aynı benim testim gibi hatta seninki daha net
Senin test foton var mıAy kız var vallahi aynı benim testim gibi hatta seninki daha net
Var mı"
Hemen yarın gidip test ber iki günde iki katına çıkması lazım hcgnin bilirsn tabiki bende heycanlandım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasp etsin rabbimAyyy kız inşallah Allahm ne olur
İnşallah vardır canm benim AminHemen yarın gidip test ber iki günde iki katına çıkması lazım hcgnin bilirsn tabiki bende heycanlandım çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasp etsin rabbim
Bak benim erken gebelik olmasına rağmen silik 19 çıkmıstı hcg seninki normal test daha net çıkmış daha yüksek demekkiSenin test foton var mı
Evet canım gerçekten de öyle inşallh hamişimdirBak benim erken gebelik olmasına rağmen silik 19 çıkmıstı hcg seninki normal test daha net çıkmış daha yüksek demekki
Hayırlısı oldun canım rabbim zamanını biliyor sıkma canınıKan verdim kızlar 1,20 negatif..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?