evde etiket işi

sererbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
1.980
4.123
hanımlar ben çalışan bir kadınım eski eşten kalan yüklü bir borcum var maaşımı yetiştiremiyorum.

evde etiket işini duydum internetten araştırıyorum fakat ankarada hangi firma yaptırır bi iletişim adresi telefon hiçbirşey bulamıyorum

etiket işi dışında ek gelir sağlayacak başka bir iş biliyorsanız tavsiyelerinizi beklerim.

2 küçük çocuk aNNESİYİM zaman sıkıntım var. ve malesef elimden örgü ve incelik gerektirecek beceri gerektirecek işler gelmiyor elimden

Canım onlar çok çok az veriyor ya burada birisi bütün gün yapıyordu çok az alıyordu senin o kadar zamanında yok. Eşinin borcu sana nasıl kaldı ki? Kredi falan mı çektin yoksa?

Dökümantasyona dayalı işer var , klavyeniz iyi ise veri giriş işleri yapabilirsiniz .

evet bu iş de güzel fikir nasıl araştırabilirim bu işi?

teşekkürler

Sizi tebrik ediyorum oncelikle. Cunku biri vardi esinden borc kaldigi icin kötü seyler yapiyordu.
Siz ne guzel bir insansiniz. Is ile ilgili bir bilgim yok ama insallah güzel seyler yapar, bol hayirli kazanclar saglarsiniz..
.

çok teşekkür ederim ailemle yaşıyorum gayet güzel bir işim ve aslında iyide bir maaşım var .. fakat eski eşin kumar borçlarının bir kısmı benim üzerime kaldı.. maddi açıdan sıkıntı içerisindeyim ama malesef çok da becerikli sayılmam ve 2 de küçük afacan var onlarada zaman ayırmam gerekiyor..

çok teşekkür ederim yazdıklarınız bana güç verdi:)

duygulandim.
Adam gibi Adam kalmadigi icin kadinlarimiz bu Kadar yipraniyor.
resmen biz erkek onlar kadin oldular.
geldigimiz su duruma bakin ya.
yürekli bi kadinsiniz, bravo size, hem annesiniz, hem is kadini, hem borclari helal parayla ödeyen bi kadin.

tebrik ederim sizi.

Canım onlar çok çok az veriyor ya burada birisi bütün gün yapıyordu çok az alıyordu senin o kadar zamanında yok. Eşinin borcu sana nasıl kaldı ki? Kredi falan mı çektin yoksa?

düzeleceğine dair söz verdi bende yeni doğum yapmıştım 2 küçük çocuğum babasız kalmasın dedim güya kredi çektim borçları kapatalım diye bankadan çıkar çıkmaz elimden aldı parayı kumara yatırdı

çok şükür bitirdim bu kangren evliliği ama kredi borcu üzerimde malesef

Allah evlatlarinizi size bagislasin. Su bebek sekeri falan yapiyorlar aslinda siz de satabilirsiniz..

akşam 19:00 gibi evde oluyorum çocuklarla ilgilenip onları uyutayım derken saat 22:30 oluyor .. o saatten sonra yapabileceğim ve yaptığıma değecek birşey olması lazım.

zamanında annemi dinleyip dantel örmeyi öğrenseymişim keşke annem görse bu yazdıklarımı 'ben demiştim sana' derdi :)

kredim 25 bin kadar. allahtan banka daha fazlasını vermedi ama büyük oğlum kreşe gidiyor küçük oğlum bakıcıda maaşımın yarısı kreş ve bakıcı parasına gidiyor annemin yaşlı ve rahatsız olduğu için tek başına bakamıyor malesef.

eylül döneminde tuvalet eğitimini verip küçük oğlumuda kreşe vereceğim ikisinin toplam kreş maliyeti 1000 tl

eski eş nafakayıda ödemiyor nafaka ceza davasınıda kaybettim 300 tl aylık . miktar az diye hakim haopis cezası vermedi kendisine. çalışmadığı için icra ile alacak hiçbirşeyi yok olmayacakta çünkü çalışma diye bir ahlakı yok kendisinin.

vay be biz kadinlar ne güclü varliklariz böyle. sen aksam 7de eve gel cocuklarla ilgilen, (hadi belki ev isi, yemek annendedir) yinede bi ton yük tek basina gögüsle, kendine hic vaktin olmasin, yeterki borcu ödeyebileyim diye düsün.

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Resmen boşandınız mı?
Çok çekmişsiniz. Umarım bundan sonra gülersiniz.
Bu yapmayı düşündüğünüz işlerin geliri çok az oluyor. Çok zaman alıyor uğraştırıcı
Onun yerine sarma sarın ne biliyim mantı yapın, işyerleriyle anlaşın ufak işletmeler de olur

cok üzüldüm ya. 1000 tl az para degil ya.
kresler niye o Kadar pahali ya türkiyede?
Burda bedava yani sadece yemek ödeniliyor 3 yasinda verebiliyorsun krese.
daha öncede dogum izni var 2,5 yil.

baba olacak güya baba sen daha calisip bi 300 tl yi bile cocuklarina cok görüyorsun ama kumara para buluyorsun.

ay bu cok güzel bi fikir oldu arkadasa umarim isine yarar.
Dogru duymustum öyle su böregi falan yapip satanlar varmis.

geçen yaz temmuz ayında resmen boşandım çok şükür düzenimide iyi kötü kurdum. ben hergün kendime teşekkür ediyorum siz düşünün gerisini

sanırım birazdaha birazdaha tasarruf etmekten başka çare kalmayacak çünkü anladığım kadarıyla bu işlerde çok zaman alıyor.
çok şükür ki sağlığımız yerinde de çalışabiliyoruz allah kimseye muhtaç etmesin bizleri

ay bu cok güzel bi fikir oldu arkadasa umarim isine yarar.
Dogru duymustum öyle su böregi falan yapip satanlar varmis.

Hani akşamları oturup, sarılabilir. Konu sahibi için yorucu olabilir işten gelince yapacak ama belki bi el atan arkadaşı komşusu olur arada.. tabi durumunu bilemiyorum.

Amin Allah sağlık sihhat versin, kimseye muhtac etmesin yarabbim. Çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…