evde etiket işi

mantı elimden gelmeyebilirse sarma yapmak güzel fikir geldi şimdi bana bir düşüneyim baaklım kimlere nerelere satabilirim diye

teşekkürler:)

mantı elimden gelmeyebilirse sarma yapmak güzel fikir geldi şimdi bana bir düşüneyim baaklım kimlere nerelere satabilirim diye

teşekkürler:)

Sarma olur, rus salatası olur. Ne kadar az eziyetli olursa o kadar iyi olur sizin için
Mantıyı açmak maharet gerektirir. Ben açamam mesela ama iyi bükerim, açan biri olsa ahh

rus salatasınıda güzel yaparım ama satabileceğim bir yer bulmam alzım.. hala düşünüyorum

Bilgim yok iş konusunda fakat dilerim en kısa zamanda borclarınızi kapatabilir yolunuzda saglam adımlarla ilerlersiniz.
Takdir ettim sizi, kolaylıklar dilerim.

Valla helal olsun takdir ettim sizi,inş. bundan sonra hiç sıkıntı çekmezsiniz,mutlu günleriniz olur. Cumartesi pazar izinliyseniz bence o günler de iş bulun. Cafelerde,fuarlarda filan olabilir. Akşamları pert oluyoruz eve gelince,sizin için zor olabilir. Ek olarak yöneticiniz durumunuzu biliyorsa bence maaşınızın yetmediğini,fazla iş yapabileceğinizi,mesaiye kalabileceğinizi filan söyleyebilirsiniz.

X